Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Наглост:Левски поиска Станимир Стоилов за треньор!
Може да ви пратим една снимка най-много, но едва ли НСПП ще е доволен 

Щом Сираков каза това нещо на летището,значи Стоилов е в Левски 

monifans написа:Щом Сираков каза това нещо на летището,значи Стоилов е в Левски
Колкото и първия вариант - Херо!

Пробвайте в Вили Главата, той е свободен, може и да се навие!
Tribune East 1912 написа:А Левски ги е страх але алеееееееее а левски ги е страх але алееееееее а Левски ги е страх да дойдат в Пловдив пак а Левски ги е страх але алееееее
.........умират си от страх, умират си от страх, умират си от страх але але

Запомнил съм ги, че предстои ли им труден мач веднага пускат "достоверна" информация, че преговарят с най-добрите футболисти на противника и/или с треньора им - това е стар милиционерски номер от времето на ДС. Колкото и невероятно да звучи бях започнал да им съчувствам, но с тази новина ми напомниха кои са и какви са и рЕзко ми вдигнаха адреналина седмица преди мача с тях.

Ами вие нали му се подигравахте когато дойде,направо мога да си кажа че добре че е много добър и още веднага се видя разликата,иначе още на втория мач с лош резултат и лоша игра,щяхте с камъни да го изгоните.Отделен е въпроса че Стоилов сега няма да дойде в Левски.Това е някаква игра на Сираков.Ще се разбере!
Много ще ми е интересно, ако другата седмица Жрински Мостар ви тупнат,дали още ще държите на Мъри 

- nik_bg1
- Контакти:
sl321 написа:Ами вие нали му се подигравахте когато дойде,направо мога да си кажа че добре че е много добър и още веднага се видя разликата,иначе още на втория мач с лош резултат и лоша игра,щяхте с камъни да го изгоните.Отделен е въпроса че Стоилов сега няма да дойде в Левски.Това е някаква игра на Сираков.Ще се разбере!
И къде го видя/прочете/ това което твърдиш.
NO MERCY написа:Много ще ми е интересно, ако другата седмица Жрински Мостар ви тупнат,дали още ще държите на Мъри
Абсолютно си прав

Нека цирка продължи с пълна сила СЕГА

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
NO MERCY написа:Много ще ми е интересно, ако другата седмица Жрински Мостар ви тупнат,дали още ще държите на Мъри
Още по-интересно е ако другата седмица Жрински Мостар ги тупне, дали Левски ще продължат да го искат.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- stpehenhunt11
- Контакти:
Parmalat написа:Преди минути първите думи на НАско Сираков бяха,че Левски ще преговаря със Станимир Стоилов да им стане треньор.Да видим сега какво ще направи Ботев Пловдив!
Наско за пореден път се доказва като пумияр . Левскар съм и напълно не подкрепям боклуци като Наско Сираков ,които се подиграват и злорадстват като не бяха в Левски и като дойдоха се осраха