Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Наглост:Левски поиска Станимир Стоилов за треньор

Мнениеот Eminem » 13 юли 2013 13:41

pampi написа:Нерде Ямбол, нерде Стамбол... :lol:
Ало, сезонът започна, Ботев за разлика от вас имат мач в евротурнирите, не сте само вие на тази планета, та да им връткате курвенски номера. Реал, кога по време на сезона, е тръгвал да води преговори с клуб от Испанската лига, хората са джентълмени, за разлика от вас. Де спахте месец и половина бе?

Ние не го крадем. Ботев Пд да отказва офертата и готово.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Наглост:Левски поиска Станимир Стоилов за треньор!

Мнениеот NIKSANA » 13 юли 2013 13:42

Червени_шампиони написа:
Stanislav_Ivanov написа:Абе вас да не ви хвана страх от връщане на Стоилов ? :lol:

Още не сте забравили доминацията над всичко живо в А група май.

Помним я, помним я. Едните бяха със 78 точки, другите с 62.

и после се оказа, че даже не сте плащали за тия играчи и се спукахте като балонче - не заради синьото БФС, а заради завърналия се Томов..ама то който не си научи урока, пак ще реве!!!
А това че сте с 15 или 40 точки пред нас, няма значение..важното е, каква работа е вършил в отбора, а само играчите доведени от него и наложени от него бяха продадени за пари след това + дембеле...отбора имаше бъдеще, но го провалиха! както и да е ..темата е в форума на Ботев, така че тия дразки са за друга тема!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 13 юли 2013 13:42

Вие май-бъркате футболист с треньор! 100% Мъри има неустойка и ако иска може да се махне веднага, той е треньор не футболист! Напуска а след това Левски му изплаща неустойката! Освен това щом Наско го казва значи е ясно на 100%, най=вероятно вече се е разбрал с Мъри!

И не забравайте, че Мъри е Левскар, не е нито от Ботев, нито от Литекс, нито от Анортозис а от ЛЕВСКИ! Същата любов която изпитват феновете на Ботев към техбият отбор изпитва и Мъри към Левски, а не към друг отбор! Така, че ако Мъри дойде в Левски ще дойде не защото някой в Левски е нагъл, а просто защото Мъри е Левскар! Другото са глупости, всеки човек би искал да води любимият си отбор! И дори Ботев сега да му направят проблем, вече ще е ясно едно Мъри ще се върне на Герена! Дали сега дали след месец, дали на зимата или другото лято, Мъри ще се върне в Левски все някога, защото именно там е неговият истински дом! Не Пловдив или Ловеч, а на Герена!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 юли 2013 13:42

Що па да е наглост. Левски иска Мъри за треньор, преговаря с него и Ботев. Ако се направи така няма нищо нагло. Нагло ще е да се преговаря зад гърба на ръководството на Ботев.

При тристранни преговори ако Ботев се съгласи да го пусне, Мъри иска да смени отбора и Левски са готови да платят неустойката и исканата от Мъри заплата - идва на Герена, иначе не.

Само дето аз ако бях на Мъри сериозно бих си помислил по въпроса. Не че не ми се иска, ама Мъри си има отбор, който върви добре, мирише ми че ще играе още поне 4 мача в ЕКТ, в шампионата е сред най-силните, пари има, организация има, абе като за България Мъри направо нацели джакпота.

Има само едно гадно нещо: Ако някак си Левски вземе нещо от Ботев ще набедят Мъри, че им пуска аванта. И много хора ще забравят, че миналия сезон първата му работа беше да удари шамар на Левски с безапелационна победа и то докато се борехме за титла...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 13 юли 2013 13:42

Червени_шампиони написа:
Stanislav_Ivanov написа:Абе вас да не ви хвана страх от връщане на Стоилов ? :lol:

Още не сте забравили доминацията над всичко живо в А група май.

Помним я, помним я. Едните бяха със 78 точки, другите с 62.

То това ви остана вече.Друг е въпроса преди този сезон какво се случваше ..
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 юли 2013 13:42

NO MERCY написа:
ehh написа:Наглост? Понякога активният Пармалат чупи тъпомера по теми и заглавия.

Аз това се чудя тоя пич личен живот няма ли си ?

Имам,но вас не ви засяга.Сега съм нон стоп на компютър така че...свиквайте! :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 юли 2013 13:43

Parmalat написа:
NO MERCY написа:
ehh написа:Наглост? Понякога активният Пармалат чупи тъпомера по теми и заглавия.

Аз това се чудя тоя пич личен живот няма ли си ?

Имам,но вас не ви засяга. :)

Изображение
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 13 юли 2013 13:44

Ботев отрязаха Левски: Няма да преговаряме, Мъри остава при нас
http://www.sportal.bg/news.php?news=437180
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 13 юли 2013 13:44

El Grande написа:
WeReWoLf написа:Явно не си наясно, че на Сираков му е през оная работа за феновете на "Цецо 1912" 2010. Човека си мисли за Левски, свързва се с отбора и прави оферта, която може да бъде приета или отхвърлена. Точка!

Явно не си наясно че на Цв.Василев му е през оная работа за желанията на косматия задник на НСПП.
Човека си мисли за Ботев и на направената оферта ше покаже един голям среден пръст на посраното говедо...
Точка.

Дали ще покаже среден пръст - ще видим, не си ти този, който може да каже. Василев е бизнесмен и при достатъчно добра оферта може и да приеме. Друг е въпроса дали Мъри ще се съгласи, там му е удобно, малък отбор без големи очаквания и без напрежение. Докато Левски е голямо предизвикателство, особено пък този сезон.

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 13 юли 2013 13:45

Левски или Смърт!!! написа:Освен това щом Наско го казва значи е ясно на 100%, най=вероятно вече се е разбрал с Мъри!

БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА, щом НСПП го бил казал,ахахахахаххаха, безценна е гледката на наивни говеда...
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Върни се в “Архив”