Владо Гаджев тренира вече с юношите. Кои ли ще са изгонените

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

izumrud
Контакти:

Re: Освободените и продадени от Левски!!!

Мнениеот izumrud » 12 юли 2013 20:31

ralka_levskarka написа:
Levski4Ever написа:
izumrud написа:
hellyeah написа:По-лесно ми е да напиша кои остават-само двама- Вутов и Родригес .-

Родригес явно вече е съсипан от вашата подготовка и няма как да бъде същият като първия сезон...
Вутов - много време ми трябва, но и правилна работа. Вчера с Казахстан - трагичен...играе зад нападателя, три пъти получава топката, два пъти я губи, третият - грешен пас...какво е положителното? или и вие сте облъчени от пропагандата

само нещо да кажа отсега
ще има налагане на едно бездарие от школата - Любо Илиев, защитник - отсега ви казвам: зле е, макар че и него ще ви облъчат да обичате по принципа "новите дрехи на царя"...дето само едно дете казвало, че царят е гол, а те го набили щото казало истината

Ти сериозно ли? Родригес беше най-силен вчера, ако може да говорим за силен мач за който и да е от отбора. Вутов играе по 15 минути на мач. Не може в тея 15 минути да вкара 3 гола, да има 100% успеваемост при пасовете и т.н. Ако го правеше това, нямаше да е резерва, а щеше да е титуляр, и нямаше да играе в Левски, а някъде на запад. За въпросния Любо Илиев не знам нищо, но надали ще играе по-страхливо от Везалов, и надали ще прави толкова грешки, колкото Пелето направи в първия мач с казахстанците.

Ако става въпрос за същото момче, миналата година игра в контрола, когато Илиан Илиев пусна само юноши, ако не бъркам завърши 3:3. Повярвай, много зле беше :|

Зле е ралке, наистина. аз съм бил отговорник по сигурността на тия мачове и знам, че отборите се молят той да играе и атакуват през него...и веднъж го бяха направили митко китката в един мач и Ясен Петров вика: Според мене любо днес добре, мамооо кво добре бе

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 юли 2013 20:31

zlatan написа:
Parmalat написа:Taка то е ясно,че повечето от футболистите на Левски не са за този спорт zlatan.Така че ето за какво са според мен :arrow:

1.Базил де Карвальо-бананоберач в Африканска плантация.Пъргав и лек е.Просто е роден за тази работа.
2.Жоао Силва-хамалин.Здраво момче е има и физика.
3.Владо Гаджев-викач гласа му ще се чува от Слънчев бряг до Златни пясъци
4.Кристовао Рамос-Дресьор в цирка.Рамос е спокоен,търпелив и със любвоабилен поглед.Перфектен е за слоновете и лъвовете.
5.Пинто -продавач на павильон за картички.Просто няма как като го видиш и да не се спреш и да си купиш от него.
6.Станислав Ангелов-гледач на хора от третата възраст.Има опит в готвенето и прането.
7.Старокин-дървосекач.Има нужната сила за да цепи дърва и да спази дневната норма.
8.Илиан Йорданов-разносвач на вестници.Бърз е и ще свърши работата

Паралатче мало ме развесели да знаеш.Имам някакво странно чувство че май ще пазаруваме и от вас,не знам защо,но така ми се струва.

Радвам се.Ако говориш за Георги Теризев обаче знай, че скоро ще бъде продаден в чужбина дори в момента отбора преговаря,но ще изчакат до края на трансферния прозорец за да изберат най-добрата оферта за отбора.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 юли 2013 20:32

choko77 написа:Пишете "продаден",а в задача се пита има ли кой да ги купи? И за какви пари?

За едната маймуна и оная примадоната с лепенката има реални оферти, та може дори некой лев да вземем за тях. Виж за останалите "дЗвезди" незнам кой ще даде и пукнат лев.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 12 юли 2013 20:34

Neron написа:Пламен Илиев да го продават докато все още някой мисли че става за вратар. Никога Левски не е имал проблеми с вратари но доживяхме и това. Да не можеш от 25 дузпи да не хванеш нито една е срам и позор. Да не говорим колко гола му бутнаха от 25+ метра. Тва че от време на време топката го улучва не означава че става за Левски.

Пламен Илиев винаги е имал проблем с дузпите и ще има, защото е нисичък. Хваща ъгъла, но не му достигат 10-на сантиметра, за да избие топката... 8-) А головете след далечни удари са от невнимание и недостатъчен опит - това се коригира. :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 12 юли 2013 20:46

Всички без Вутов и Родригес трябва да си ходят.Не може да се празнува такъв юбилей догодина с тия играчи на които не им пука за Левски и ни донесоха поредното унижие.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 12 юли 2013 20:48

terata написа:
choko77 написа:Пишете "продаден",а в задача се пита има ли кой да ги купи? И за какви пари?

За едната маймуна и оная примадоната с лепенката има реални оферти, та може дори некой лев да вземем за тях. Виж за останалите "дЗвезди" незнам кой ще даде и пукнат лев.

Аз ще ги взема, че ми се събра много работа и не ми достигат хора, а от джобса нищо читаво не излиза.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 12 юли 2013 21:00

Parmalat написа:Taка то е ясно,че повечето от футболистите на Левски не са за този спорт zlatan.Така че ето за какво са според мен :arrow:

1.Базил де Карвальо-бананоберач в Африканска плантация.Пъргав и лек е.Просто е роден за тази работа.
4.Кристовао Рамос-Дресьор в цирка.Рамос е спокоен,търпелив и със любвоабилен поглед.Перфектен е за слоновете и лъвовете.
5.Пинто -продавач на павильон за картички.Просто няма как като го видиш и да не се спреш и да си купиш от него.
6.Станислав Ангелов-гледач на хора от третата възраст.Има опит в готвенето и прането.
7.Старокин-дървосекач.Има нужната сила за да цепи дърва и да спази дневната норма.

Изключително точен анализ на способностите , идеален си за агрнция за подбор на персонал :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 юли 2013 21:23

Освободени и прЕдадени от Левски сме цялата публика! Тези дръпнати хуманоиди Марица Белово щеше да им изкърти зъбите още в първия мач! На реванша с рейс щеше да пътува и пак да се върне с точка поне. Толкоз!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 12 юли 2013 21:30

Добавям и:
Пармалат - плашило в някой запустял селски бостан да плаши гаргите.
Извинявай колега, ама айде всеки да си гледа в паничката и да не дава много акъл за други отбори, които не го касаят. Ние левскарите си знаем проблемите и ще си ги коментираме. Прекалено много се занимаваш с Левски. Ти друга работа нямаш ли си? Вземи прочети някоя хубава книга, само полза ще имаш.
А за футболистите на Левски, които сътвориха невиждан срам ще кажа само - вие сте НЕЩАСТНИЦИ! НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НЕЩАСТНИЦИ!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vesko1978
Контакти:

Мнениеот vesko1978 » 12 юли 2013 21:32

Adrian Monk написа:
Neron написа:Пламен Илиев да го продават докато все още някой мисли че става за вратар. Никога Левски не е имал проблеми с вратари но доживяхме и това. Да не можеш от 25 дузпи да не хванеш нито една е срам и позор. Да не говорим колко гола му бутнаха от 25+ метра. Тва че от време на време топката го улучва не означава че става за Левски.

Пламен Илиев винаги е имал проблем с дузпите и ще има, защото е нисичък. Хваща ъгъла, но не му достигат 10-на сантиметра, за да избие топката... 8-) А головете след далечни удари са от невнимание и недостатъчен опит - това се коригира. :)[/quote

Е вратаря на лудогорец Владо Стоянов като е почти 1,90 колко дузпи хвана в мача с Берое . Пламен за мен е доста добър вратар дори при тази несигурна защита се справя доста добре.Не знам какъв е критерия дали става за ЛЕВСКИ но предполагам не сте гледали как пази МОРГУН :)

Върни се в “Архив”