ralka_levskarka написа:Levski4Ever написа:izumrud написа:hellyeah написа:По-лесно ми е да напиша кои остават-само двама- Вутов и Родригес .-
Родригес явно вече е съсипан от вашата подготовка и няма как да бъде същият като първия сезон...
Вутов - много време ми трябва, но и правилна работа. Вчера с Казахстан - трагичен...играе зад нападателя, три пъти получава топката, два пъти я губи, третият - грешен пас...какво е положителното? или и вие сте облъчени от пропагандата
само нещо да кажа отсега
ще има налагане на едно бездарие от школата - Любо Илиев, защитник - отсега ви казвам: зле е, макар че и него ще ви облъчат да обичате по принципа "новите дрехи на царя"...дето само едно дете казвало, че царят е гол, а те го набили щото казало истината
Ти сериозно ли? Родригес беше най-силен вчера, ако може да говорим за силен мач за който и да е от отбора. Вутов играе по 15 минути на мач. Не може в тея 15 минути да вкара 3 гола, да има 100% успеваемост при пасовете и т.н. Ако го правеше това, нямаше да е резерва, а щеше да е титуляр, и нямаше да играе в Левски, а някъде на запад. За въпросния Любо Илиев не знам нищо, но надали ще играе по-страхливо от Везалов, и надали ще прави толкова грешки, колкото Пелето направи в първия мач с казахстанците.
Ако става въпрос за същото момче, миналата година игра в контрола, когато Илиан Илиев пусна само юноши, ако не бъркам завърши 3:3. Повярвай, много зле беше
Зле е ралке, наистина. аз съм бил отговорник по сигурността на тия мачове и знам, че отборите се молят той да играе и атакуват през него...и веднъж го бяха направили митко китката в един мач и Ясен Петров вика: Според мене любо днес добре, мамооо кво добре бе