Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT
Не смятам, че са виновни само защитниците. Просто вместо шефовете да намерят някой стабилен играч за този пост, те се разправяха с Кевин Бру и Генков. Сега, за какво са му на отбор три дефанзивни халфа и още трима нападатели. Дори при най-добро желание вече никой няма да ги купи, защото са играли в Европа. Ще попитам Митов, къде е Милиев, който е с две класи над Димов и Везалов? Защо след, като липсват добри защитници пак го пуснаха да си ходи. Къде е другия Димов, който беше титуляр в Черноморец, а в Левски няма и мач? Херо е сериозен треньор и не бърка често в избора си. Кой беше заповядал на Мюлдер да не минава центъра? Аз видях, че играе чак второто полувреме, когато изтреска един сватбарски шут над вратата. Противно на логиката Старокин се стара много и навъртя солиден километраж, но още колко време му трябва да се научи да центрира. Не разбрах, каква беше ролята на Рамос след червения картон, колкото може повече да забавя играта на Левски. Новия бразилец, какъв го играе? Явно е взет за крило, но му липсват компонентите скорост и техника. Кой го е гледал и го е одобрил и дали няма да е новия Опоку? За Карлош и Карвальо, какво да ви кажа - пълни статисти. Португалеца е за гонене веднага, а Базил в сериозните мачове изчезва. Генков е трети нападател, но срещу Пирин и Любимец ли ще си заработи заплатата. Единствено Родригес играеше, както трябва - дрибъл, скорост, теника и всеотдайност, но другите не го разбраха в нито един момент. Вратаря Илиев също показва спад във формата си и прави поне по две грешки на мач. Вероятно се чувства недосегаем и това му пречи. Отделно това с хващането на топката извън наказателното го прави вече няколко пъти. Във България минава, но в Европа по-строг съдия ще го накаже веднага. Стигаме и до капитана, който вече втори мач доказва, че е за пенсия. Много отдавна минаха добрите години на Пелето и сега просто мъчи топката, публиката и самия себе си. Ако е мъж още сега ще каже стига!
- rump_shaker
- Контакти:
1242 написа:Истината е че нито играхме токова слабо, ниито противника беше слаб. Айде да не се заблуждаваме това е съветската школа, на този отбор бюджета му е поне 50-60 милиона евро. къъде сме тръгнали ние? Газпром ще ми дават 4 милиона евро по 5 години???? WTF 20 милиона евро за Гаазпром са нищо, а ние тука ръкопляскаме, че държавата ние е намерила още един спосор, чудо голямо. А Ботев да ходят на село, цяла футболна България разбра че Иртиш е поне , казвам поне две класи, по силен и титулуван отбор от тия аматьори от Астана.
ПП Ние трябва да браним Митов той доказа че е истински левскар. Остана в отбора в трудните моменти, не си тръгна а продължи да се бори.
Чета и се смея на тесногръдата синя злоба която струи от теб. Ти си едно олицетворение на плоския и ограничен футболен запалянко. Ако си вярваш на думите които говориш ти си недостоен да искаш, да мечтаеш и да вярваш. Ти си недостоен да се наречеш фен на Левски.
Да оправдаваш този срам с "Иртиш е поне , казвам поне две класи, по силен и титулуван отбор от тия аматьори от Астана" е нелепо и доста глупаво. Защото когато казваш това, цяла България знае, че Ботев би с 6-0 вторият във класирането на Казахстан а Левски падна с 2-0 от 6-тият!
Често! Вярваш ли си на думите които написа?

В ХОЛАНДИЯ: ЛЕВСКИ СА ЕВРОИНВАЛИДИ
Автор: Sportline.bg | Град: Амстердам | 11:51, 12.07.2013
Дуо наши играчи се замеси в поражението от Иртиш, пише elfvoetbal.nl
Популярно издание за футбол в Холандия не се посвени да хвърли още един камък в кошницата на унижения Левски. Направи го сайтът elfvoetbal.nl, който нарече 'сините" "европейски инвалиди".
"Холандско дуо се провали с европейските инвалиди Левски (София), пише медията след поражението на българите от Иртиш в Павлодар с 0:2. - Левски не успя да стигне до втори предварителен кръг на Лига Европа. Сред играчите, постигнали този резултат, са Гари Мендес Родригес и Дъстли Мулдер".
Автор: Sportline.bg | Град: Амстердам | 11:51, 12.07.2013
Дуо наши играчи се замеси в поражението от Иртиш, пише elfvoetbal.nl
Популярно издание за футбол в Холандия не се посвени да хвърли още един камък в кошницата на унижения Левски. Направи го сайтът elfvoetbal.nl, който нарече 'сините" "европейски инвалиди".
"Холандско дуо се провали с европейските инвалиди Левски (София), пише медията след поражението на българите от Иртиш в Павлодар с 0:2. - Левски не успя да стигне до втори предварителен кръг на Лига Европа. Сред играчите, постигнали този резултат, са Гари Мендес Родригес и Дъстли Мулдер".
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Re: Кога кацат " СИМПАТЯГИТЕ"?
За мишки и пут.и не си заслужава дори да отида им го кажа.Няма смисъл,немогат да осъзнаят и приемат.Днеска са тука утре ги няма.Боли ги тях кли.ора като отидете и ги псувате или заплашвате.Нито госпожа митова или там някаква си исмислена месия като сиракова,която явно знае адски много да плуе и да иска оставки единствено когато е извън отбора.Единствено ме е яд на 2 момчета,който не заслужават да бъдат част от тази мизирея,в която са,с тези си свой съотборнички и трен.Пламен Илиев и Антонио Вутов.Но за да се знае,Аз няма да престана да ходя на мачове въпреки че ме боли защото аз отивам да подкрепям отбора на сърцето ми-Левски София,а не играчи.Това е съдбата на нашият отбор.На 21 почваме и трябва да отидем и да подкрепим ЛЕВСКИ,а не куклите който са облекли екипа.
- makedonski
- Контакти:
Провала идва от ръководството и най-вече от комуниста Батков. Не се работи в интерес на клуба, а само в полза на агент Тара. Това е типично за всички комунисти. Това, което се случва в държавата е същото. Батков трябва да понесе цялата отговорност.
Митов - господин млад меринджей 24.
1242 написа:Истината е че нито играхме токова слабо, ниито противника беше слаб. Айде да не се заблуждаваме това е съветската школа, на този отбор бюджета му е поне 50-60 милиона евро. къъде сме тръгнали ние? Газпром ще ми дават 4 милиона евро по 5 години???? WTF 20 милиона евро за Гаазпром са нищо, а ние тука ръкопляскаме, че държавата ние е намерила още един спосор, чудо голямо. А Ботев да ходят на село, цяла футболна България разбра че Иртиш е поне , казвам поне две класи, по силен и титулуван отбор от тия аматьори от Астана.
ПП Ние трябва да браним Митов той доказа че е истински левскар. Остана в отбора в трудните моменти, не си тръгна а продължи да се бори.

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
rump_shaker написа:
Чета и се смея на тесногръдата синя злоба която струи от теб. Ти си едно олицетворение на плоския и ограничен футболен запалянко. Ако си вярваш на думите които говориш ти си недостоен да искаш, да мечтаеш и да вярваш. Ти си недостоен да се наречеш фен на Левски.
Да оправдаваш този срам с "Иртиш е поне , казвам поне две класи, по силен и титулуван отбор от тия аматьори от Астана" е нелепо и доста глупаво. Защото когато казваш това, цяла България знае, че Ботев би с 6-0 вторият във класирането на Казахстан а Левски падна с 2-0 от 6-тият!
Често! Вярваш ли си на думите които написа?
И двата казахстански отбора са просто трагични и не би трябвало да представляват проблем за никой наш водещ отбор. Това обаче е само на теория, на практика Иртиш отстраниха Левски. Нашият отбор няма никакво извинение и трябва много да се постарае в първенството, за да измие този срам!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Не сме играли толкова слабо , момче ти разбираш ли от футбол. И от цяла България само ти не разбра , че Иртиш са по-слаби от Астана. Нещо май си гледал някой друг не този на Левски. Щом и Митов не е на твойто мнение смятай- ВИДЕО: Митов: Това е трагедия! http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=358887 ......................
Re: Кога кацат " СИМПАТЯГИТЕ"?
Левски се прибира от Казахстан в събота по обяд
12 юли 2013 14:02 Размер на шрифта: T- | T | T+
© БГНЕС
Представителният тим на Левски ще се завърне утре (събота, 13 юли) в България от гостуването си в Казахстан за срещата-реванш от първия предварителен кръг на турнира Лига Европа срещу Иртиш Павлодар, предаде клубния сайт.
„Сините" ще пристигнат на терминал 2 на летище „София" в 12,40 часа с полет от Виена.
Май се опитват да ни заблудят, за да не усетят "народната любов"...
Поне аз така мисля...
12 юли 2013 14:02 Размер на шрифта: T- | T | T+
© БГНЕС
Представителният тим на Левски ще се завърне утре (събота, 13 юли) в България от гостуването си в Казахстан за срещата-реванш от първия предварителен кръг на турнира Лига Европа срещу Иртиш Павлодар, предаде клубния сайт.
„Сините" ще пристигнат на терминал 2 на летище „София" в 12,40 часа с полет от Виена.
Май се опитват да ни заблудят, за да не усетят "народната любов"...
Поне аз така мисля...