Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dimitroff78
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот dimitroff78 » 12 юли 2013 10:05

Фен съм на ЦСКА, вчера реших да седна и да уважа Левски в европейския му мач, въпреки че бях много притеснен как сините ще го вземат тоя мач, защото още в София си пролича, че изобщо не са израснали, нито пък са се подредили както трябва.
Не знам в кого е вината, може би в Митов.
Левски няма абсолютно никакви организационни и финансови проблеми, за да си позволи да бъде унижаван по този начин от отбор, идващ от държава без каквито и да е футболни традиции. Да, Казахстан е богата и финансово стабилна държава, но на футболната карта ги няма никакви и никога не ги е имало.
Така и не можах да разбера защо Гаджев не е в състава за тоя тъй важен мач. Като отиваш да взимаш мач навън от евротурнирите, да не ти играе може би най-важният футболист е пълна тъпотия. Ама пълна.
Защо финансово обезпеченият и солиден във всяко едно отношение Левски си позволява да купува футболисти като Лопез, Бру и прочие?
Защо никой не подсказа на Митов още лятото, че с Жоао Силва, Карвальо, Рамос и прехваления Родригез трябва непременно да се раздели и да вземе доста по-солидни футболисти напред? Левски просто няма зъби и агресия в нападение. Ама никакви.
Да не говорим, че проблемите им с централните защитници не са от вчера. Кой ли не мина от там и не закопа отбора във важни мачове. Сега стана същото и с Даниел Димов.
Ясно е, че Митов тия работи изобщо не ги вижда.
Иртиш е просто един здрав отбор без всякакви футболни аргументи и претенции, който трябваше да бъде бит 2 пъти, като се подходи съвсем сериозно и към двата мача.
Жалко наистина.

Какъв е изводът?
Митов няма басолютно никаква идея как да подходи в европейски мач.
Няма и идея какви футболисти са му нужни, за да изгради един адекватен отбор за Лига Европа.
Или има, но са му показали "кукиш" по време на лятната подготовка и селекцията.
А това вече означава, че останалите отговорни фактори на Герена са отписали ЕКТ. Защо са го направили - това тепърва предстои да се разбере.

Жалко наистина. Все си мислех, че сините няма да имат проблеми с тоя отбор... И никакви приказки от рода на "това са реалностите" не могат да ме убедят в противното.
Защото реалностите са такива, че Ботев смаза отбор, който също е от Казахстан... А те нямат зад гърба си ВТБ, Газпром, Мтел и прочие...

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Кога кацат " СИМПАТЯГИТЕ"?

Мнениеот bobo_13 » 12 юли 2013 10:09

Абе да си кацат където и както искат. Аз вчера си скъсах сезонната карта и няма да стъпя на Герена докато не спечелят отново доверието ми. Няма юбилей, няма 100 години. Да играят пред празни трибуни и да си вземат големите заплати. Всички имат железни договори и не очаквайте чистка. Те Жоао направо да го подаряват на Пасош ли кви там го искаха. Бру да си го оставят в Павлодар с бележка как се казва. Защо си мислите че Гаджев отказва трансфер?// Че той дори и в Китай не може да спечели титулярно място. А тук ко му е - играе по 4 мача в месеца и вика пуф ебати кариерата имам:))) и взема една торба пари. Да си е..т шортите и на село и да не обличат дори и СИНЯ ТЕНИСКА!
Интериорни врати - Врати хармоника

urkoto

Re: Героите от Казахстан пристигат днес

Мнениеот urkoto » 12 юли 2013 10:10

Red Warrior написа:Защо искате да махнете Ники Ди Матео? :cry:

Сакън, да го оставят да работи!
Искам пак да гледам цяла година чупки, стойки и високомерно отношение на база високо самочувствие без грам покритие по пресконференции и интервюта... и след това пак да гледа като наакан като след мача със Славия или тоя с Иртиш :idea: :idea:

НИКИ ДИ МЕНТЕО МОЛЯ ТЕ ОСТАНИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 12 юли 2013 10:13

Да попитам Ники Ди Матео да не е някакъв роднина на Борат?Защото и той като него, ще вземем купата ама не.Ще станем шампиони пак не.Преди два дена вика ще остраним Иртиш пак Не ..Има нещо в цялата работа.Борат е същия :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

foetuss
Контакти:

Мнениеот foetuss » 12 юли 2013 10:23

csimoen2 написа:
1242 написа: Айде да не се заблуждаваме това е съветската школа, на този отбор бюджета му е поне 50-60 милиона евро. къъде сме тръгнали ние?.

бюджета на Иртиш е 4 000 000 евро, а на Астана почти 9 000 000. виновни са тези, които не махнаха митов още след мача със славия, а му повишиха заплатата дори.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 12 юли 2013 10:33

Стига сте развивали теории как Левски били показали реално нивото на футбола ни и как всички сме били в кюпа!
Да, ама не! Нивото на футбола ни го показа Ботев, другите два отбора също съм сигурен, че ще се представят по-успешно от Левски.
С оглед на парите, които се инвестират в А група в сравнение с други първенства, нивото ни си е съвсем прилично, просто ВИЕ сте зле :lol:
Оценките и изводите си ги правете индивидуално, те не засягат останалите ни отбори. Коментатора на мача си го каза съвсем ясно - от близо 100 мача като гост в ЕКТ, Левски има всичко на всичко 13 победи. Ако това не ви кара да се замислите за някои характерни за отбора ви неща, не знам кое би могло!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 юли 2013 10:38

dafquezz написа:Коментатора на мача си го каза съвсем ясно - от близо 100 мача като гост в ЕКТ, Левски има всичко на всичко 13 победи. Ако това не ви кара да се замислите за някои характерни за отбора ви неща, не знам кое би могло!

Ето това е истината. Всичко друго е замазване на ОСИРАНЕТО. Това май е шеста поредна загуба, като гост на Левски в ЕКТ!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 юли 2013 10:43

Сами са си виновни, с техните машинации и нечист футбол се докараха до там, като излязат да играят в евротурнирите да са беззъби бабички. Щото е лесно да биеш като ти уговарят мачовете в България, обаче се губи игрови ритъм и когато се наложи да изиграеш един истински мач, нещата стават много трудни. Жалкото е че и целия български футбол, покрай тях се срина от всичките тези лайна които забъркаха :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Valioba
Контакти:

Мнениеот Valioba » 12 юли 2013 10:43

Треньорът на Иртиш сигурно е направил извод от гостуването на Левски в Сараево. Тогава нашите докато разберат, че мача е започнал вече бяха назад в резултата. А Иртиш се справи и по-добре, до 13-та минута вече си бяха свършили работата.
Докато нашия треньор като го чух по какъв начин каза, че няма как да загубим в Казахтан си спомних как говореше и за Славия ("Няма да гоним дивото...").
Футболистите не бяха подредени, селектирани и инструктирани правилно от треньора (а и най-лошото невидях особена мотивация, което е недопустимо, с оглед присъствието на Сираков).
Уникален домейн на любимия отбор: LEV.SKI

Maksim777
Контакти:

Мнениеот Maksim777 » 12 юли 2013 10:44

sslevski написа:Предлагам посрещането да протече по следния начин.
Гугутката да извади пари за следното:
Момче и момиче в народни носии с мед,сол и питка да ги посрещнат.Феновете да започнат да им хвърлят цветя и да им викат браво.Мисля,че това е начина.
По умните ще разберат иронията.
Отвън обаче ще ги чакам АЗ да мога да ги оплюя на спокойствие.Искам да съм сам.Най-тъжното е че истинския виновник Боратков няма да го има.На него най-много неща искам да му кажа.
Не са виновни футболистите,които са в Левски.Виновни са тези,които са ги докарали и е виновен президента,че не вади пари за млади можещи футболисти,а такива със свободни трансфери.
Няма повече какво да кажа.Другото мисля да го кажа лично на тях.

+1914 Много си прав. Не са виновни тези ботушари, че не могат да играят. Те никога не са могли. Въпроса е защо са доведени в Левски? Относно цветята: може и да схванат иронията, но едва ли им пука. Накрая на месеца ще си получат пликчетата. А че срамят името на отбора имам чувството, че не им пука (с малки изключения).

Върни се в “Архив”