Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот BRF » 11 юли 2013 22:47

daniel875 написа:
BRF написа:
Bobby1177 написа:Отпадането днес беше очаквано. Наистина не е изненада.
Явно БаткOFF е туш и няма никакви пари - ни за селекция, ни за треньор.
От Раев не очаквам нищо кой знае какво - с тези закани и заклинания едва ли ще постигне нещо - може би някой Беверен или Тампере.
Белким се появи спонсор, за да закърпим положението. Юноши - ОК, само да не са слаботелесни и по 150 см височина (забелязахте ли ръста на Иртиш?).
Честито на Ботев, но те май играят срещу 9 от Астана, нали?

Това сериозно ли :o ?Малко ли са ви тези спонсори?

Вие в коя лига играете? Ние поне играхме евротурнири, а вие?
Не се ли усещаш, че е смешно да се присмиваме едни на други? Какво печели футболът ни от подобни изяви? Отново ще играем догодина на тази фаза и от това следва... А нещо ще се промени ли?

Кажи го на всички ваши фенове,които се присмиват и измислят какви ли не неща за нас в нашия форум!Месец и нещо гледат в нашата паничка,сега да погледна и аз във вашата!Грозно е от страни,ама така се чувствам и аз месец и нещо!

иртиш
Контакти:

Мнениеот иртиш » 11 юли 2013 22:48

CSKA 78 написа:Усещам,че Левскарите тайно са се надявали,Ботевъ също да отпадне,за да може после да кажат:
-Такова е нивото на футбола в България. :idea:

Ами част от тях със сигурност са таели такива надежди, обаче Ботев залепи звучна 5-ца на отбор по-напред в класирането на местното им първенство от Иртиш. :lol: :lol: :lol:
Ботев-Астана-6:0 общ резултат
Левски-Иртиш-0:2 общ резултат
Астана-2-ро място
Иртиш-6-то място в класирането на първенството.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 юли 2013 22:48

[center]Хорааа, спрете се![/center]

Осъзнавате ли каква трагедия е футболът ни ?! Осъзнавате ли ?! Още по-жалки сме ние, феновете! Нека гледаме на днешния мач без фенски пристрастия. Днес един БЪЛГАРСКИ отбор загуби от казахстанци! Загуби в първия квалификационен кръг в ЛЕ! Най-срамното е, че на тази загуба се подигравата фенове на отбор, който дори не участва в ЛЕ, въпреки че имаше такова право. Да, това не е по-малко жалко. Левскари се смеят на цесекари, че червените не участват в ЛЕ, а в същото време не виждат, че участието на "Левски" в ЛЕ беше ... безсмислено! И обратно: цесекари се смеят на левскарите, а в същото време техният отбор не се знае ще съществува ли утре. Истината е, че в момента в България футболът е в пълен колапс! Двата ни т.нар. гранда за адски зле. Единият не знае дали ще бъде закрит, другият пада от почти аматьорски отбор. И за всичко това не е виновно БФС. Виновни са всички тези лица във футболът, които се въртят от години! Защото А група се превърна в един бизнес и нищо друго. Забравете за миналото, забравете за 1/4 финалите на "Левски" в ЛЕ, за 1/2 финала на ЦСКА някога си, за успехите на Ботев в миналото. Гледайте какво е положението СЕГА. И то не е добро. Браво на канарчетата, че днес отсрамиха България! За другите остават изводите.... и е време за ПРОМЯНА! Това, че отборът ще бъде посрещнат с ругатни на летището няма да промени нищо! Преди 12 месеца пак се псуваше по футболистите, но какво се промени ?! След като почти бяха линчувани след Сараево какво се промени ?! Играта на Гаджев, играта на Пелето, играта на Базил ?! Просто в момента трябва да се действа твърдо, да бъдат изгонени адски много хора и да се започне на чисто!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 юли 2013 22:54

По пътя на логиката ако догодина участвате в евротурнирите ще отпаднете от отбор от Сан Марино или Фарьорските острови ако жребия е благосклонен към вас.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 юли 2013 22:58

иртиш написа:
CSKA 78 написа:Усещам,че Левскарите тайно са се надявали,Ботевъ също да отпадне,за да може после да кажат:
-Такова е нивото на футбола в България. :idea:

Ами част от тях със сигурност са таели такива надежди, обаче Ботев залепи звучна 5-ца на отбор по-напред в класирането на местното им първенство от Иртиш. :lol: :lol: :lol:
Ботев-Астана-6:0 общ резултат
Левски-Иртиш-0:2 общ резултат
Астана-2-ро място
Иртиш-6-то място в класирането на първенството.

Фактите са си факти.Абсолютно никакъв спор няма.Истината е футбола в провинцията.За тази година:София-0 купи,провинция-3 купи.

Потребителски аватар
jivko4

Мнениеот jivko4 » 11 юли 2013 23:00

Не спирате да губите по цялата земя, разликата в титлите ни е значителна, децата даже смеят се на вашата съдба, сектор "Б" усеща ли това?
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Re: Всички на летището! Нека да ги посрещнем подобаващо!

Мнениеот hellyeah » 11 юли 2013 23:02

Blue1914 написа:
hellyeah написа:И там на летището как ще се делим - на наши и другите ли ? Аз казвам , че не искам да протестирам срещу някакви млади момчета , които са на ниво Б група.Те толкова си могат , те не са виновни че некадърните ръководители на ПФК Левски са ги закупили , и като влезнат в залата за посрещачи някакви татуирани олигофрени да започната да скандират нещо под команда и аз в един момент да влезна в техния хор .Жълтурските ТВ ,сайтове и вестници всички ще са там , ще ме снимат с някой олигофрен до мен , който вика Митов еди какво си ..., което може да не е моето мнение по въпроса и на другия ден ще се наложи да обяснявам някой познат, че в еди кой си сайт са написали ,че сестра ми е к..ва , а аз нямам сестра .P.S. От провинцията съм и имам работа в събота и неделя.

Ще скандираш за когото си поискаш :!: Затова че хора, които презираш и с които не искаш да бъдеш свързван, са такава сила сред феновете на Левски си ВИНОВЕН И ТИ (и аз) с бездействието си :!: Казах ти вече, спри с егоистичните си излеяния защо няма да отидеш, защото с тия оправдавия помагаш САМО на себе си, а вредиш на цяла синя България. Който НАИСТИНА обича Левски и има възможност да отдели половин неработен ден в София- той да дойде! НЕ ПОМАГАШ, продуцирайки оправдания, макар и донякъде приемливи! Не бъди такъв егоист, така помагаш само на себе си.

Тук съм наистина съгласен с теб , но наистина не мога да дойда , просто съм на 100 км от София и си имам работа в събота и неделя . Но аз смея да попитам - къде са софийските фенове на Левски , все пак ;Левски е софийски отбор , защото мога много да разказвам за 80-те години на миналия век, когато бях студент в София и когато нямаше гугутки в сектора и цяла София беше СИНЯ ,а не парцелирана на запад , изток и не знам какво си .
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 11 юли 2013 23:07

TodorT написа:[center]Хорааа, спрете се![/center]

Осъзнавате ли каква трагедия е футболът ни ?! Осъзнавате ли ?! Още по-жалки сме ние, феновете! Нека гледаме на днешния мач без фенски пристрастия. Днес един БЪЛГАРСКИ отбор загуби от казахстанци! Загуби в първия квалификационен кръг в ЛЕ! Най-срамното е, че на тази загуба се подигравата фенове на отбор, който дори не участва в ЛЕ, въпреки че имаше такова право. Да, това не е по-малко жалко. Левскари се смеят на цесекари, че червените не участват в ЛЕ, а в същото време не виждат, че участието на "Левски" в ЛЕ беше ... безсмислено! И обратно: цесекари се смеят на левскарите, а в същото време техният отбор не се знае ще съществува ли утре. Истината е, че в момента в България футболът е в пълен колапс! Двата ни т.нар. гранда за адски зле. Единият не знае дали ще бъде закрит, другият пада от почти аматьорски отбор. И за всичко това не е виновно БФС. Виновни са всички тези лица във футболът, които се въртят от години! Защото А група се превърна в един бизнес и нищо друго. Забравете за миналото, забравете за 1/4 финалите на "Левски" в ЛЕ, за 1/2 финала на ЦСКА някога си, за успехите на Ботев в миналото. Гледайте какво е положението СЕГА. И то не е добро. Браво на канарчетата, че днес отсрамиха България! За другите остават изводите.... и е време за ПРОМЯНА! Това, че отборът ще бъде посрещнат с ругатни на летището няма да промени нищо! Преди 12 месеца пак се псуваше по футболистите, но какво се промени ?! След като почти бяха линчувани след Сараево какво се промени ?! Играта на Гаджев, играта на Пелето, играта на Базил ?! Просто в момента трябва да се действа твърдо, да бъдат изгонени адски много хора и да се започне на чисто!

Ти това сега ли го осъзна? Къде бяхте цял месец, точехте се за погребения, закривания, преименувахте, бленувахте за приказки, търсехте кусурите на другите, само във вашата паничка не поглеждахте и сега наистина е болезнено, мога да си представя как се чувствате, но това си заслужихте! Булгаристан - страната на крайностите, до онзи ден всичко беше чудесно, днес светът ви е крив! Защо се радвахте на другите начини, а днес плачете? Осъзнайте, че сами сте си виновни за дереджето :idea:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 юли 2013 23:10

Сега ще се сетите защо казах и ЦСКА и Левски да минат през В групите. Отърсваме се от гнилочите - Батков,Титани и подобни ла*на и започваме начисто. Ето - Ботев. Въпреки,че за мен и тяхната работа с толкова много чужденци не е правилна,но факт е,че се представиха много по-добре от нас. Няма какво да си говорим- и Берое щеше да отстрани Иртиш.
110 години любов!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юли 2013 23:16

patron написа:
TodorT написа:[center]Хорааа, спрете се![/center]

Ти това сега ли го осъзна? Къде бяхте цял месец, точехте се за погребения, закривания, преименувахте, бленувахте за приказки, търсехте кусурите на другите, само във вашата паничка не поглеждахте и сега наистина е болезнено, мога да си представя как се чувствате, но това си заслужихте! Булгаристан - страната на крайностите, до онзи ден всичко беше чудесно, днес светът ви е крив! Защо се радвахте на другите начини, а днес плачете? Осъзнайте, че сами сте си виновни за дереджето :idea:

От едно време цесекарите са по - долни от левскарите, но благоприличието ги спираше да прекаляват. Времената също бяха други.
Капиталистическа България може да е срещу техния отбор, но привържениците им са си все същите, че и по - крайни. Това обаче не е само техен проблем, а повече на техните псевдородители, които изобщо не са ги възпитали. В противен случай нямаше толкова глупости да се пишат по адрес на "врага".
Левскарите не са много по - различни, те пък също заради едно време имат повече комплекс за малоценност, отколкото да се гордеят с постиженията на своите. Затова и ще казвам, че по - старите "сини" запалянковци наистина бяха истински, защото днешните не струват. Ходят да чупят и трошат основно, да правят саботажи срещу ръководството, да защитават престъпници. Говоря естествено за ултрасите, но те са толкова голям процент, че са малко младите хора, които повече обичат "Левски", отколкото да мразят ЦСКА.
Омразата е нещо, което ни съсипва като цяло. Докато това не се промени, нищо хубаво няма да се появи на хоризонта. Кръгът ще продължава да съществува и после все ще се чудим.
Футбол в България няма и няма да има.
Последна промяна от daniel875 на 11 юли 2013 23:19, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”