Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот child in time » 11 юли 2013 22:16

daniel875 написа:
Pichichi написа:Добре какво е това:
Мюлдер,Лопес,Рамос,Родригес,Бру,Силва,Де Карвальо !!!
7 от 14 човека взели уастие в мача чужденци и то криминално съмнителни (каквито са 95 %-та от играещите в А група), сред титулярите 6 от 11 !!!
И това при положение че друг некадърник->Пинто е контузен иначе и той щеше да е титуляр.
Това Левски ли е?
Ми те Левски ако бяха пуснали старшата си съм сигурен че поне 2 гола щяха да вкарат за 2-та мача с/у Иртиш.
Гледам ги и Ботев макар че мачкат от 11 титуляри 4-ма българи.

"Ботев" е пътник в следващата фаза. "Правилният" футбол е способен да е силен срещу осакатен съперник.

Гроздето е кисело? :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юли 2013 22:17

sandi74 написа:
daniel875 написа:
sandi74 написа:Милосърден Иртиш пожали сините евробойци като им вкара 2 бързи гола за има-няма някакви си 12 минути и после близо 80 минути доиграваха мачлето в тренировъчно темпо.

Работата хич не е на майтап. Дълго време обаче този резил ще се помни. Според мен той трябва повече да тежи на тези, които играха, но защо ли няма да е така?

Вашите резили винаги се помнят.Факт. :mrgreen: ;)

Виж сега, младеж, така е, защото сме най - популярният отбор в страната. България се дели на левскари и антилевскари. Няма цесекари, ботевисти и т.н.
Всички са левскари, но едните обичат, а другите мразят тима.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 юли 2013 22:17

daniel875 написа:
sandi74 написа:Милосърден Иртиш пожали сините евробойци като им вкара 2 бързи гола за има-няма някакви си 12 минути и после близо 80 минути доиграваха мачлето в тренировъчно темпо.

Работата хич не е на майтап. Дълго време обаче този резил ще се помни. Според мен той трябва повече да тежи на тези, които играха, но защо ли няма да е така?
Когато и да затворите тази тема, а и другата за представянето на тима в турнира, няма да е късно. Това е положението.

До седмица - две са го забравили кифлите. Пък ние ще се дранглявиме с червените,като глупаци. И те затънали до уши и ние. Добре,че са канарите да набият шушоните на ония казаци малко. Тоя Мъри вярно ще се окаже великан :lol: Може пък Насо Фейса да го покани да работят заедно. Ехееее..пък ако Газпром дадат някое ойро..Колко трансферчета и комисионни ще има.
110 години любов!

ritchi
Контакти:

За Мъри и правилния футбол.

Мнениеот ritchi » 11 юли 2013 22:18

Колкото и невероятно да изглежда поне един левскар тази вечер ще има победа и ще отстрани пустите казахстанци.Гледам мача на Ботев и съм приятно изненадан
от видяното и за пореден път съжалявам че Мъри не е треньор на Левски.След неговото напускане сме пълна трагедия.И това е факт.Не знам защо тогава се развали нещо което работеше.И Батков сега още повече трябва да съжалява че миналата година не се разбра със Стоилов и Сираков а дагуби много милиони.Това е правилния тандем за Левски но като гледам скоро няма да са в един отбор.А това което трябва да ни притеснява че първия мач за шампионата е именно срещу Ботев на Мъри.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 юли 2013 22:18

child in time написа:
daniel875 написа:
Pichichi написа:Добре какво е това:
Мюлдер,Лопес,Рамос,Родригес,Бру,Силва,Де Карвальо !!!
7 от 14 човека взели уастие в мача чужденци и то криминално съмнителни (каквито са 95 %-та от играещите в А група), сред титулярите 6 от 11 !!!
И това при положение че друг некадърник->Пинто е контузен иначе и той щеше да е титуляр.
Това Левски ли е?
Ми те Левски ако бяха пуснали старшата си съм сигурен че поне 2 гола щяха да вкарат за 2-та мача с/у Иртиш.
Гледам ги и Ботев макар че мачкат от 11 титуляри 4-ма българи.

"Ботев" е пътник в следващата фаза. "Правилният" футбол е способен да е силен срещу осакатен съперник.

Гроздето е кисело? :) :) :)

Мани това. Поздрави за сериозната победа. Успех и в следващия кръг.
110 години любов!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юли 2013 22:22

groti написа:
daniel875 написа:

Когато и да затворите тази тема, а и другата за представянето на тима в турнира, няма да е късно. Това е положението.

До седмица - две са го забравили кифлите. Пък ние ще се дранглявиме с червените,като глупаци. И те затънали до уши и ние. Добре,че са канарите да набият шушоните на ония казаци малко. Тоя Мъри вярно ще се окаже великан :lol: Може пък Насо Фейса да го покани да работят заедно. Ехееее..пък ако Газпром дадат някое ойро..Колко трансферчета и комисионни ще има.

Ти знаеш ли какво е казак и къде вирее?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Всички на летището! Нека да ги посрещнем подобаващо!

Мнениеот Libera » 11 юли 2013 22:24

Само не ми е ясно от какво толкова сте недоволни и афектирани? Не е като да не сте правили тоя номер преди. Според мен трябва да се радвате, че взехте един хикс и помогнахте за коефициента на България!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Всички на летището! Нека да ги посрещнем подобаващо!

Мнениеот Blue1914 » 11 юли 2013 22:24

makedonski написа:Батков трябва да понесе отговорността за всички унижения, които ни причини. Цел номер едно пред привържениците е да се отървем от агент Тара.

Или поне да има някой, който да му дава акъл и в когото да се всушва. Двама качествени централни защитника и щяхме да сме поне 2 трофея напред и поне 2 еврорезила назад само за последните 3 години. :roll: Заради спестяване 1 милион евро инвестиция изгубиха наколко милиона приходи. :roll: Да не говорим, защото става ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪЖНО, къде щяхме да сме сега ако Батков и Сафарито бяха взели Рабех и не бяха оставили Тасевски 1 година на физзарядки преди мачовете с Тампере... :cry: :cry:
Последна промяна от Blue1914 на 11 юли 2013 22:32, променено общо 1 път.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 юли 2013 22:27

daniel875 написа:
sandi74 написа:
daniel875 написа:

Вашите резили винаги се помнят.Факт. :mrgreen: ;)

Виж сега, младеж, така е, защото сме най - популярният отбор в страната. България се дели на левскари и антилевскари. Няма цесекари, ботевисти и т.н.
Всички са левскари, но едните обичат, а другите мразят тима.

Ама как да не ви обичат,все пак сте рекордьори по спечелени калъфки(дублирате ги от раз) и сте българския евробоец бит къде ли не и кога ли не не из цяла Европа.За разнообразие решихте да ви бият и в необятна Азия.Друго си е да си фен на точно такова отборче.Факт.

Потребителски аватар
pavel_fv
Контакти:

Мнениеот pavel_fv » 11 юли 2013 22:30

Bobby1177 написа:Отпадането днес беше очаквано. Наистина не е изненада.
Явно БаткOFF е туш и няма никакви пари - ни за селекция, ни за треньор.
От Раев не очаквам нищо кой знае какво - с тези закани и заклинания едва ли ще постигне нещо - може би някой Беверен или Тампере.
Белким се появи спонсор, за да закърпим положението. Юноши - ОК, само да не са слаботелесни и по 150 см височина (забелязахте ли ръста на Иртиш?).
Честито на Ботев, но те май играят срещу 9 от Астана, нали?

какво значение има срещу колко човека играят Ботев. Нали с играта си са стигнали до там, както и нашия Левски преди няколко часа.

Върни се в “Архив”