Нормално-ако не ви бяха купените мачове, където изгоряха няколко съдии, едва ли щяхте да се класирате въобще, а пък сега чак сте изненадани защо падате.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Foreigner написа:Добре де, ква толкова станало. Да не сме отпаднали от някви аматьори? Вярно, по-слаби са от нас, но и ние много пъти сме отстранявали по-силни от нас. Предполагам, че тогава и техните по-крайни фенове са искали да изхвърлят целия отбор. Тея бюджета им е по-голям от нашия. Доколкото четох са им обещали 1млн ако влязат в групите.
Футболът вече не е като от преди 40-50 години. 2 отбора от Люксембург продължават след като са отстранили професионални отбори от Финландия и Албания. Естествено, че не се сравняваме с тях, но всичко е възможно в наши дни. Досега били отстранили само 1 отбор, ами те играят от 3-4 години в Европа, колко да отстранят!?
Така че колкото и да се опитват някои да го оприличат като грандиозна издънка и да се подиграват въобще не могат да ме трогнат.
mikata написа:Пл.Илиев, Пл.Димов, Везалов,Пелето,Старокин,Д.Димов,Мюлдер, Силва,Йорданов,Гаджев,Рамос вън от Левски заедно с Митов![]()
zlobul написа:Веско минев , към Мариан 1-0 за Ботев .
старокин към силва 1-0 за Левски ...................кога ?
Blue1914 написа:hellyeah написа:Аз не виждам защо трябва да замерям с яица или домати на летището , някакви момчета, които просто толкова си могат.Те са част от една циркова трупа ,селектирана от Бай-Ганьо Боратков ,недоразумението Иво Тонев и алчните мениджъри Заберски,Жейнов ,Танев и т. н.Отдавна бях казал , че от този отбор трябва да бъдат оставени двама ,максимум трима души .Защо да ходя да протестирам , след като смешниците от София Запад и НКП пак ще изопачат протеста .Те подкрепят това смешно човече Иво Тонев , те изгониха нормалните левскари от стадиона .Не ми се говори ... ще завърша с една фраза -Каквато публиката , такъв и отбора !
Всеки може да си намери хиляди оправдания!Ти отдели няколко часа в събота, изрази си позицията пък каквото сабя покаже. Най-малкото ще си чист пред съвестта си и пред великите ни патрони, че си защитил честта им пред разни сребролюбци и безхаберници.
![]()
Ще е много по-удовлетворяващо занимание от мислене на оправдания за бездействие и наколко часа висене в тоя умрял форум и пред спортните сайтове. Пък може и да се учудиш колко съмишленици ще намериш! Най-малкото с мен ставаме двама!
MuFc1878 написа:Гледайте как се бият тези отбори от Азия.... яко бой по канчето.
Браво на БОТЕВ!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта