Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nikita 333
- Контакти:
Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT
Така е в Европа няма пасти ахмедовци торти и еклери,истината лъсва с пълна сила!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
Стига закани, стига псувни. Тези трябва да бъдат пречукани от бой 

caci написа:Ние,че паднахме не ме учуди,но от един час търся в нета как са завършили чорбарите и няма никаква информация.
Моля,ако някой знае да каже.
Айде милия и той от чорбарите се вълнува. Мишоци, така по-лесно ли приемате срама, ако е така много се радвам, че има начин да се утешите след такъв ВЪРХОВЕН РЕЗИЛ!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
- Контакти:
caci написа:Ние,че паднахме не ме учуди,но от един час търся в нета как са завършили чорбарите и няма никаква информация.
2-0 бият

Пак ви казвам, ако така ви е по лесно , няма проблем пишете, нещата не се променят...... За 100 години толкова :D
ЕВРО ИДИОТИ е не клуба, а тея футболисти разхождащи бездушно фланелките! Аре аут! Пак да не се сърдят и да цвилят като женички, че били подритвани от фенове, сега да си стягат куфарите и да изчезват, че ако са ми пред очите само кръв и зъби ще има!
Re: WHO THE FUCK IS KEVIN BRU?????
Enravota написа:Ключов момент. Време е за чистка подобна на оная, която беше направена при идването на Стоилов/Сираков. И трябва тактически грамотен треньор, с приказки не става само.
Времето за чистка беше след мача със Славия, а за тандема Стоилов -Сираков тогава имаше някакъв план с налагане на футболисти, чужденците в отбора бяха : Бардон , Тасевски , Томашич и Емороигбе сега чужденците са повече от българите , Домовчийски , Коприваров ,Емил Ангелов бяха млади момчета и треньора не го беше страх да ги пуска. Имахме защита , а сега за 2 месеца не се намери поне един , а проблема там е още от миналата година по това време.....
Последна промяна от veni__85 на 11 юли 2013 18:02, променено общо 1 път.
Parmalat написа:milen.hristov написа:Май е ред за Люпко Петрович
Не в треньора е проблема,а в ония с големия тумбак.
А защо се разсейвате за оня, дето чака правилен защитник? Не ви изнася на някои хора.
milen.hristov написа:Май е ред за Люпко Петрович
И аз така мисля, че ще е най-добре за вас.
[center]1914[/center]
milen.hristov написа:Май е ред за Люпко Петрович
Да бе да !!! Ти добре ли си ?