Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)
Докато чужденец не поеме национала нещата няма да се оправят, така че Михайлов да отпусне някой лев за по добър треньор и това е, стига с тези нашите видяхме ги всички, кой на чичото-брат, на сестрата-баджанак, само си правят техните игри. Твърдо чужд треньор да поема национала, Стоилов да си изкара мача в сряда и да си подава оставката и новия треньор да почва на чисто, за квалификациите за Европейското.
Nasko 1 написа:kartago написа:Някои "разбирачи" делят националния отбор на сини, червени, големи отворковци! Загуби целия отбор, а не грешката на този ли на онзи! Кройф навремето казваше, съгласен съм да получим 4 гола, но да вкараме 5. Къде са ни головете? Къде ни е играта? Защо тежеста трябваше да пада на защитата? Защо нямае средна линия, офанзивни халфове? Много защо? Не е виновен Иванов, Минев или другите, виновни са БФС, Сираков, Стоилов, там е причината, аман от интереси. Да, криза е, но не можеш на гърба на цял народ да си правиш кинтите, срамота е!
Стига с тези клишета! В случая Иван Иванов е най-виновен от всички! Страшно ме е яд на това леке! Още не се е научил да играе футбол, а вече започна да се задържи като някяква мегазвезда, за която участието в младежкия национален отбор е унижение ! Нямал мотивация, дрън дрън! Мъже ни трябват в националния отбор, а не лекета като Иванов!
Какви клишета бе, отворко? Като са толкова слаби и Иванов ( виновен за мача с Кипър), Котев ( виновен за мача с Италия ), защо вашите не им вкарха 4-5 гола? Да не съм ги викал аз в националния отбор? Я си отвори очите, къде да се учат да играят? Защо не взеха двойката централни защитници от Левски? Да ти кажа ли защо?! Или сам ще си отговориш? Помисли си колко футболисти са в националния отбор заради интересите на една клика, или си забравил, че менаджерската агенция Лъчо Танев я откри съвместно с Наско Сираков и този човек сега отговаря за националните отбори. Трябва или да си много тъп или сляп да не разбираш за какво става въпрос!
А вас приятели,кой ви кара да гледате второто полувреме?Аз обърнах на БТВ,гледах Пълна лудница и се посмях.След ремито с ИРЛАНДСКИТЕ БОТУШИ,казах че нашите са ЦЪРВУЛИ и спрях да им се ядосвам и да ги гледам както преди и да им стискам палци.Само с 4-5 класни играчи и малоумни треньори,скоро ще стискате палци за равен мач с Лихтенщайн или Андора.Писна ми на 6 юни,защото в трети цикъл след ЕП2004 нашите се излагат като кифладжии.И някои тук чета и виждам че имат наглостта да изкарват само играчите виновни.А оня шушляк от Хасково,какво прави като селекционер.Четки на всички президенти и вика в отбора свои протежета,които не стават и за В група.Време му беше на Синоптика Хасковски,след четворката от БАТЕ(там игра и МЕГАТАЛАНТА Пл. Николов)и кипърците да му зашият и те една ЧЕТВОРКА.ХВАЛА НА ТАКИВА УМНИЦИ,начело на БФС и националния.
Само Черно море.
Само ако сменят Мъри да не вземат да праснат някой "техен" събрин , че тогава ще почнем да губим и от Малта и Лихтенщайн!
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Като се замисля нищо чудно да паднем от Лихтенщайн и Малта , сигурен съм , че там се работи много по-професионално и с мисъл!
Katochimoto!
- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
1:4!!!! Националите посрамиха 2500 българи в Кипър и милиони
1:4!!!! Националите посрамиха 2500 българи в Кипър и милиони у нас
Стефан Глухаров / 10 октомври 2009 21:49 Размер на шрифта: T- | T | T+
© снимка: Reuters 2500 българи създадоха домакинска атмосфера за националния отбор при гостуването му на Кипър. Нашите сънародници обаче си тръгнаха с много мъка в сърцата от стадион Антонис Пападопулос в Ларнака, след като селекцията на Станимир Стоилов бе помляна с 1:4 от местния островен тим.
След пропуск на Димитър Бербатов в третата минута и греда на Благой Георгиев в седмата, кипърците бързо се възползваха от неориентираната игра на българската защита и с лекота поведоха с 2:0 с попадения на Константинос Хараламбидес в 12-ата и 20-ата минути, второто дошло след фатална грешка на Иван Иванов.
Димитър Бербатов върна някакви надежди на трикольорите след попадение в последната 45-а минута на първата част, дошло след добра комбинация между Георгиев и Стилиян Петров.
В 53-ата минута Благой Георгиев отново нацели гредата, а домакините не пропуснаха да вкарат трети гол в 58-ата. Както и при второто попадение Иванов сгреши и за опитен футболист като Михалис Константину не бе проблем да направи 3:1.
Спасилият още няколко попадения Димитър Иванков се контузи в 66-ата минута и бе заменен принудително от Николай Михайлов, който направи няколко добри изяви, но и той безпомощен в 78-ата, когато Ефстатиос Алонефтис се измъква от трагичната отбрана на гостите и довърши селекцията на Станимир Стоилов с точен изстрел за крайното 4:1.
След цяла седмица забавления по време на тренировките и представянето в Кипър националите си осигуриха дълга ваканция през лятото на 2010 година, след като и без това малките ни шансове за класиране на Световното първенство в Южна Африка бяха пометени.
По-късно тази вечер Ирландия и Италия ще решат кой ще се класира директно за финалите и кой ще иде на бараж. Мондиал 2010 е третия голям шампионат, който България изпуска, след Мондиал 2006 и Евро 2008 общо пети в последните десет години.
Стефан Глухаров / 10 октомври 2009 21:49 Размер на шрифта: T- | T | T+
© снимка: Reuters 2500 българи създадоха домакинска атмосфера за националния отбор при гостуването му на Кипър. Нашите сънародници обаче си тръгнаха с много мъка в сърцата от стадион Антонис Пападопулос в Ларнака, след като селекцията на Станимир Стоилов бе помляна с 1:4 от местния островен тим.
След пропуск на Димитър Бербатов в третата минута и греда на Благой Георгиев в седмата, кипърците бързо се възползваха от неориентираната игра на българската защита и с лекота поведоха с 2:0 с попадения на Константинос Хараламбидес в 12-ата и 20-ата минути, второто дошло след фатална грешка на Иван Иванов.
Димитър Бербатов върна някакви надежди на трикольорите след попадение в последната 45-а минута на първата част, дошло след добра комбинация между Георгиев и Стилиян Петров.
В 53-ата минута Благой Георгиев отново нацели гредата, а домакините не пропуснаха да вкарат трети гол в 58-ата. Както и при второто попадение Иванов сгреши и за опитен футболист като Михалис Константину не бе проблем да направи 3:1.
Спасилият още няколко попадения Димитър Иванков се контузи в 66-ата минута и бе заменен принудително от Николай Михайлов, който направи няколко добри изяви, но и той безпомощен в 78-ата, когато Ефстатиос Алонефтис се измъква от трагичната отбрана на гостите и довърши селекцията на Станимир Стоилов с точен изстрел за крайното 4:1.
След цяла седмица забавления по време на тренировките и представянето в Кипър националите си осигуриха дълга ваканция през лятото на 2010 година, след като и без това малките ни шансове за класиране на Световното първенство в Южна Африка бяха пометени.
По-късно тази вечер Ирландия и Италия ще решат кой ще се класира директно за финалите и кой ще иде на бараж. Мондиал 2010 е третия голям шампионат, който България изпуска, след Мондиал 2006 и Евро 2008 общо пети в последните десет години.
kartago написа:Nasko 1 написа:kartago написа:Някои "разбирачи" делят националния отбор на сини, червени, големи отворковци! Загуби целия отбор, а не грешката на този ли на онзи! Кройф навремето казваше, съгласен съм да получим 4 гола, но да вкараме 5. Къде са ни головете? Къде ни е играта? Защо тежеста трябваше да пада на защитата? Защо нямае средна линия, офанзивни халфове? Много защо? Не е виновен Иванов, Минев или другите, виновни са БФС, Сираков, Стоилов, там е причината, аман от интереси. Да, криза е, но не можеш на гърба на цял народ да си правиш кинтите, срамота е!
Стига с тези клишета! В случая Иван Иванов е най-виновен от всички! Страшно ме е яд на това леке! Още не се е научил да играе футбол, а вече започна да се задържи като някяква мегазвезда, за която участието в младежкия национален отбор е унижение ! Нямал мотивация, дрън дрън! Мъже ни трябват в националния отбор, а не лекета като Иванов!
Какви клишета бе, отворко? Като са толкова слаби и Иванов ( виновен за мача с Кипър), Котев ( виновен за мача с Италия ), защо вашите не им вкарха 4-5 гола? Да не съм ги викал аз в националния отбор? Я си отвори очите, къде да се учат да играят? Защо не взеха двойката централни защитници от Левски? Да ти кажа ли защо?! Или сам ще си отговориш? Помисли си колко футболисти са в националния отбор заради интересите на една клика, или си забравил, че менаджерската агенция Лъчо Танев я откри съвместно с Наско Сираков и този човек сега отговаря за националните отбори. Трябва или да си много тъп или сляп да не разбираш за какво става въпрос!
Никъде не съм написал, че трябва да викнат защитата на Левски! Аз през последните години не помня по-слабо участие на български национал, като това на Иван Иванов тази вечер! Минев и К.Стоянов бяха слаби, Пламен Николов много слаб, но Иван Иванов беше най-слаб от всички!
james написа:За пореден път Благодаря на Мъри, че в неговия отбор не попадат далеч по-класни играчи от тези който видяхме, като например Георги ПЕЕВ Цветан ГЕНКОВ Емил ГЪРГОРОВ Димо АТАНАСОВ Марчо ДАФЧЕВ Мартин КАМБУРОВ ако те участваха и мене щеше да ме е срам................ БЛАГОДАРЯ!
Много малоумно мнение. Цветан Генков

Много слаб мач на националите,не знам кой е виновен,но според мен това са ни възможностите.Ние си мислим,че имаме големи футболисти,но истината лъсна тази вечер.Не знам дали трябва да викаме треньор чужденец.Ако е чужденец то трябва да е много класен,но за тези пари според мен е най добре е да бъдат дадени за да се пратят няколко наши млади треньори в известни детско-юношески школи.После да се върнат и да работят с младите футболисти в България.Аз в близко бъдеше не виждам да можем да се похвалим с някакви успехи на български отбори на футболния терен.
-
- Контакти:
До кога!!!!!
Питам се до кога българския народ ще продължава да е толкова глупав и дребнав? Абе хора я се осъзнайте бе докато се нападаме взаимно за някви дребни неща и се делим на сини, червени оранжеви или каквито и да било без значение политически или клубни пристрастия , докато се делим на фенове и анти фенове на Наско и Мъри или не за или против Парванов на мачове не ни чака нищо добре. Или всички мислим какво да направим за да се променят нещата или сме за никъде без консенсус колкото по бързо го разберем толкова по добре!!