Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Re: СРАМ

Мнениеот aleks751226 » 10 окт 2009 22:08

м дааа срам и то голям не знам кои е виновен ,ТРЕНИОРА или игра4ите но сме много зле
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

Потребителски аватар
everlast66
Контакти:

ОТНОВО СРАМ

Мнениеот everlast66 » 10 окт 2009 22:08

Такъв срам от националният ни 'отбор' по футбол скоро не бях брал. В последните две квалификации от слаб отбор се превърна в трагичен!
Вината за това носи най-вече БФС които не престанаха да си експериментират с назначения на треньори. Първо беше Стоичков, който на гърба на националния отбор беше решил да си трупа опит, но вината е на БФС (най-вече приятелчетата му Михайлов и Лечков които позвоиха това да се случи), а сега така нареченият Мъри.

Въобще трябва да се вземе един истински треньор от чужбина да се сложи край на тези мъки!
ИСТИНСКИ ТРЕНЬОР - НЕ НА ПРЕКВАЛИФИЦИРАНИТЕ ФУТБОЛИСТИ!!!
Те доказаха че нямат умственият капацитет за треньорската професия! Успеваемостта им е 2-3%, т.е. на всеки 100 преквалифицирани футболисти в треньори 2-3 са добри и в тази професия и притова никога преквалифицирани нападатели.

А ако така нареченият Мъри има дори и капка достойнство ще си тегли куршума на пресконференцията след мача за всеобщо задоволство, а ако вземе със себе си и някой от БФС това ще може даже да се нарече мъжка постъпка !
Последна промяна от everlast66 на 10 окт 2009 22:13, променено общо 1 път.

Klaatu
Контакти:

Пирамидата няма основа, вие искате да й слагате връх

Мнениеот Klaatu » 10 окт 2009 22:09

Чуждестранният селекционер няма да помогне на националния отбор да излезе от ситуацията. Постоянно в другите теми се пише за чужденец, обаче, кажете ми, какво може да промени той? В най-добрия случай няма да е подвластен на клубен натиск, обаче реално клубовете ни са толкова слаби, че дали играчите са от ЦСКА или Левски, няма особено значение.

Ще махнем Иван Иванов, добре, ще махнем Мъри, добре, а кого ще сложим на тяхно място. Не ме разбирайте погрешно, днес се представихме доста под невисокото си моментно ниво, но занапред даже и да се представяме на нивото си, то ще бъде още по-ниско.

Ще наринем една камара пари за заплата на чужденеца и пак няма да се класираме. Пирамидата няма основа, вие искате да й слагате връх. Ами, погледнете младежите, в последните десет години падат от всякакви анонимници. Това рано или късно се очакваше, след поколението от '94 другото държеше горе-долу фронта, обаче сега и те вече са на години, а това, което идва отдолу губи от отбори като Казахстан, Черна Гора и т.н. Юношите даже паднаха преди време от Лихтенщайн с 1:0! Една част от тези хора рано или късно ще влязат в мъжкия отбор, защо си мислите, че междувременно са излезли други, по-добри от тях.

Ръководството на футбола е смешно, първенството ни е смешно, детско-юношеският футбол даже не е смешен, защото го няма. Това е проблемът, не Мъри или защитата на ЦСКА.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)

Мнениеот Converse » 10 окт 2009 22:09

yasen написа:Сега да видим феновете на ЦСКА как ще се оправдаят за Иван Иванов и Стоянов... преди Мъри бил виновен, че не викал чорбари, сега че построил такава защита. Е как да се угоди на такива изроди, които отричат всичко и всеки. МЪРИ Е НАЙ-ДОБРИЯ БЪЛГАРСКИ ТРЕНЬОР. Човека се опита да изгради нещо, опита се и даде шанс на толкова много хора, главно защитници, и сега ще се опитат да го разпнат, ЗАЩО?! Защото се опитва да извади българския футбол от блатото, а някои фенове, независимо дали сини, червени, зелени, жълти, се опитват да "върнат пак българина в казана в ада". ЕТО ЗАТОВА СМЕ НА ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ЗАТОВА КИПЪР РАСТЕ, А БЪЛГАРИЯ ГУБИ ПОЗИЦИИТЕ СИ. И ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАВА ЗАРАДИ ДЕГРАДИРАЛИЯ МАНТАЛИТЕТ НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ.

Има национален отбор, не говеда и чорбари!
[center]Изображение[/center]

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 10 окт 2009 22:09

И покера не ми провървя.....Гадна вечер!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 окт 2009 22:10

comandosa1 написа:Ами няма да се поддава на натиск да пуска лекета. Ще пусне мъже. Ще си отстоява мнението че Стоянов и Кишишев са по-добри от тия лекета и няма да пада в очите на хората.

В Литекс също ли са лекета?
Последна промяна от crap на 10 окт 2009 22:11, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 10 окт 2009 22:10

.....(чудя се как да започна) и все пак в националния трябва да играят най-добрите бг футболисти.тази вечер не бе така един дрисльо дето оплю националните гарнитури направи така че да загубим от отбор който и равен не е взимал никога в историята на футболната игра ОТ НАС.тук няма сини и червени!!!!!!!! некадърниците трябва да бъдат оплюти -ванката просто показа че е едно келеме с голяма уста и осран зан*к!не му се играе за младежите бил по-високо като умения-това хлапе в селските групи и шамари ще яде.малкия михайлов не е иргал мач от АВГУСТ(проверете).да извадиш стилян петров в такъв момент ако не е кунтузен е некадърност.да държиш фигуранта мартин е подигравка със самия играч.пламен николов за литекс не става и това се видя с черно море и картона за фаула срещу миро манолов.е аз стигам до извода че не са виновни некадърниците пуснати в игра а пускащият ги!НИКОГА ДО СЕГА КИПЪР НЕ БЯХА ВЗИМАЛИ ТОЧКА ОТ НАС А СЕГА НИ СМАЗАХА........................
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: СРАМ

Мнениеот sslevski » 10 окт 2009 22:10

Кажете ми на какво ниво стигна българския футбол и мисля че нещата са доста комплексни.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

jivko_d83
Контакти:

Мнениеот jivko_d83 » 10 окт 2009 22:10

Не е истина, не мога да повярвам колко жалки душици кретат в националния. Какво да обвиняваме Иван Иванов, Коце Стоянов, Пламен Николов и Веселин Минев. На това са ги научили и толкова си могат. Футбола у нас е в бавна и агонизираща смърт. Виновни са всички, които за 19 г. си напълниха гушките, виновни са Батето, Вуцата, Боби, Данчо, Наско, Ицо. Виновни са че допуснаха такъв разпад, порутени стадиони, корупция, президенти смешници като Томов, Христолов,Батков, Дражев и тнт, мутри да управляват футбола, разпада в школите. Виновна е държавата и ние, че не станахме да ги изметем. Ще трябва да се реже до кокал, иначе ще станем жалко отборче, като Малта и Андора. Да ви приседнат пачките дано ш......ци!
Последна промяна от jivko_d83 на 10 окт 2009 22:11, променено общо 1 път.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 10 окт 2009 22:11

dreben23 написа:Няма такъв позор! Но грешката си е изцяло в Мъри. Той не може да нареди отбора си.Той няма характер, гледа мача си все едно е на театър. Кой знае ... може и така да се окаже, една постановка, за да припечелят някой друг лев прехвалените ни национали. Стига резили !!! Всички играха безобразно слабо. Призовавам всеки истински фен да не ходи на мача с Грузия! Оставете ги да играят на празен стадион да им дойде умът в главите!

"гледал мача, все едно е на театър". ЕТО ТОВА Е ДЕГРАДИРАЛИЯ БЪЛГАРИН. ТИ КАКВО ИСКАШ?! КАТО ВИЛИ ВУЦОВ И КАТО ХЕРО ДА ПОДСКАЧА КАТО ПЕТЕЛ КРАЙ ТЪЧЛИНИЯТА. Треньорите си вършат работата на тренировки и на разбора, а не да ръкомаха и да става смешен.

Върни се в “Архив”