Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Браво, Армейци!
Честито на всички армейци, които превърнахме в наша национална кауза изгонването на боклуците през последните години! Критикувал съм Офанзива, но ги поздравявам и тях, че макар и късно отидоха пред офиса на боклуците. Именно в този ден титан решиха да продават ЦСКА.
Имаше и други фенове за съжаление в нашия форум, които заемаха друга позиция, но точно сега не искам да говоря за тях. Честито армейци! Нека отдадем чест на ЦСКА.............ИСТИНСКИЯТ

Последна промяна от Red Warrior на 10 юли 2013 21:01, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
шивача написа:Браво на великите червени фенове, които успяхме да освободим любимият отбор така, както никой друг в Бг не успя. Браво на младите, които протестираха, които разбиха бфс(можеше и да го запалят, ама карай), които накараха от страх Павлов да лъже, а цимбика да ускори пулс и да се посере. На всички, дето скочиха срещу злото наречено титан. Няма такива фенове, няма. А насреща имаше присмех и то от хора, за които най-големия успех им е няква си победичка над великия ЦСКА, други, дето обикаляха селата с чужд лиценз и те сраха, общо взето всички ни скочиха, но затова ЦСКА е велик, защото е ВеченСега е време за обединение между нас си, да няма излишни дразги вежду отделните групи, а само мощно -ЦСКА. Стадиона да е пълен-феновете щастливи.
Браво и честито, няма такава публика
Добре е ,че си вярваш на...небивалиците.
molteni написа:шивача написа:Браво на великите червени фенове, които успяхме да освободим любимият отбор така, както никой друг в Бг не успя. Браво на младите, които протестираха, които разбиха бфс(можеше и да го запалят, ама карай), които накараха от страх Павлов да лъже, а цимбика да ускори пулс и да се посере. На всички, дето скочиха срещу злото наречено титан. Няма такива фенове, няма. А насреща имаше присмех и то от хора, за които най-големия успех им е няква си победичка над великия ЦСКА, други, дето обикаляха селата с чужд лиценз и те сраха, общо взето всички ни скочиха, но затова ЦСКА е велик, защото е ВеченСега е време за обединение между нас си, да няма излишни дразги вежду отделните групи, а само мощно -ЦСКА. Стадиона да е пълен-феновете щастливи.
Браво и честито, няма такава публика
Добре е ,че си вярваш на...небивалиците.
Боравя с факти
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Честото на Армеиците 2та наи голяма компания в България след Лукил Нефтохим взе Цска.С приходи за миналата година 4,3 милярда лева на второ място след Нефтохима които са с 8,6 милярда .Очаквам да почнат да строят нов стадион[не ремонт *]както го направиха Левски и Ботев. 
шивача написа:Тралала написа:Шивач, не осъзнаваш ли, колко нелепо звучи написаното от теб? Вие сте най-смешните фенове в тази държава. Факт!
Единствения факт е, че ние успяхме, докато Батков, Селския и някой други си ви слагаха и още ви слагат на оная си работа. А ние победихме, защото сме чисти и си браним честта. Не продаваме бело, не се бият тея, дето издигат плакати итн., както е в подуене. Това са фактите, иначе глупости знам, че можете да пишете, празни глави бол, за съжаление.
Мда вие имате точно 0-ва роля за това и простия факт е че когато след мачовете с Рапид Виена протестите бяха масови титаните ви сложиха на оная си работа, а сега след 1 протест на 200 човека според теб са се уплашили много? Просто след като боко се махна им секнаха мераците, но блажени са вярващите. А това второто е грандиозна лъжа. Ако искаш питай росенчо животното кво и дали продава и можеш едно плакатче да издигнеш да видиш как бие и той и цимбика
Re: Борбата за спасението на ЦСКА и всичко за протестите
между другото, марадудо, има доказателства за софия запад, докато ти стреляш напосоки.....но това не е важно........доказахме се като номер1
Re: Group DF стои зад "Червени Шампиони"
soilwork написа:БЛИЦ разкри, че част от спасителите на ЦСКА наистина е украински олигарх. Не става въпрос обаче за Константин Жеваго, а за друг богаташ от бившата социалистическа страна. Според източниците на Блиц става въпрос за Дмитрий Васильевич Фирташ и неговата Group DF http://groupdf.com/en/
Не знам нищо за този, но ако са верни слуховете за "Дънди прешъс", Цеко Минев, Инвестбанк... Май целия боклук на държавата (без ТИМ и Цв. Василев) влиза в отбора.
шивача написа:между другото, марадудо, има доказателства за софия запад, докато ти стреляш напосоки.....но това не е важно........доказахме се като номер1
Това че няма нищо в медиите не значи че не знам някои неща от 1-ва ръка и че не са верни. Другото си е за пред хората
mtaraduda написа:шивача написа:между другото, марадудо, има доказателства за софия запад, докато ти стреляш напосоки.....но това не е важно........доказахме се като номер1
Това че няма нищо в медиите не значи че не знам някои неща от 1-ва ръка и че не са верни. Другото си е за пред хоратаИначе аз ти дадох факт, че вашите протестчета нямат никаква роля за това, че титан се маха
никъв факт не си дала, дудо.........пишеш глупости на ишлеме
шивача написа:mtaraduda написа:шивача написа:между другото, марадудо, има доказателства за софия запад, докато ти стреляш напосоки.....но това не е важно........доказахме се като номер1
Това че няма нищо в медиите не значи че не знам някои неща от 1-ва ръка и че не са верни. Другото си е за пред хоратаИначе аз ти дадох факт, че вашите протестчета нямат никаква роля за това, че титан се маха
никъв факт не си дала, дудо.........пишеш глупости на ишлеме
Ето питам те защо след като протестирахте 10-20к човека на мача ви с рапид титаните ви сложиха на оная си работа, после ви биха цимбици - мимбици, а сега след като боко не е на власт веднага биха отбой? Иначе да номер 1 сте по сменени собственици.