от vaskonti на 10 Юли 2013 16:58
rabira4at написа:
от warhead на 10 Юли 2013 16:51
rabira4at написа:Сега "Червени шампиони",а след няколко месеца "Червени боклуци или беше Вън боклуците от някъде си".
А последната информация е,че гредите на вратите,ще са направени от някаква свръх яка стомана.
Томов завинаги един от нас под прикритие при вас.
давай с клетвите и надеждите !!!!!Най - накрая си изстрадахме махането на тия ИДИОТИ(ТИТАН) от клуба...............,а ти си пиши каквото искаш не ми пречи!!!!
Така говорехте и когато се махна Томов и издигахте до небесата Титан.Сега Томов се връща и ще отмъщава. Но при вас е генетическа грешката и повтаряте грешката, облъчването да ви заблуди.
Можеш ли да се поровиш и да намериш мнения, в които сме превъзнасяли Титан? Освен ако не правиш грам разлика между превъзнасяне и даване на шанс?
Ето:
от RED MASHINE на 15 Апр 2009 11:47
За, мен новите собственици са пичове за супер кратко време оправиха батака който Томов беше оставил.Е има още малко работа но ще я свършат сигорен съм.А ако наистина им отпуснат базите ще стават чудеса ище има още 30 титли следващите 30 години.
от RedeviL на 15 Апр 2009 10:11
Крайно време беше Томов да бъде изхвърлен от ЦСКА.В момента имаме нужда от финансова стабилност, а другото ще си дойде само.Надявам се, че с новите собственици нашият любим ЦСКА ще наложи хегемония в България и най-накрая ще направи така желания от всички привърженици на тима пробив в Шампионската лига.УСПЕХ

от Empty на 15 Апр 2009 10:43
Браво!Най-после дочакахме да видим сериозни хора, дано всичко което са намислили се сбъдне, все пак ние сме фенове и имаме вяра в отбора, но собствениците се разделят с доста пари от джоба си в момента.Трябва да им се отдаде заслуженото

Като цяо, ако има още няколко такива фирми в България спортът ни може и да потръгне нагоре.Важно е да се инвестира в спорта, евала на "Титан".....