Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кипър-България? ЮАР???
Mинев провали всичко. Отчасти и Иванов но него ако го няма незнам какво ще правим. Напред са неориентирани както винаги. Кипър ще ги бием днеска ама кел файда, следващия мач падаме така или иначе. А пък и италия и ирландия е Х мача , та много шум за нищо както винаги.
DukeUnv написа:И какво е виновен Мъри, че тия К.Стоянов и И.Иванов не могат да играят? Всяка топка минава през тях все едно са духчета - ревахте,ревахте, че не вика цскари в националния - ето ви сега! И не са само те. Има още много, които трябва да се разкарат! Вижда се колко са заслужили националната фланелка!
Вашия Минев па е мн стабилен, или СТ.Ангелов.Добре че няма от ваште повечко, че щеше да бъде 4 или 5.
...А после Бербатов ще каже, ``еми, толкова си можем``. Това е...
Red_Champions3 написа:но това,че минев го направиха на малка гара не се брои.
хора стига с това левски и цска сега, това е националния отбор..........кво значение има от кой отбор са извикани, просто се вижда, че всички които играят в нашето първенство са трагични
- Lord of memory
- Контакти:
Под нивото му е на Бербатов да се занимава с тоя отбор.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Re: Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)
DukeUnv написа:Уникално зле сме! Тотално разочарован съм от тия бездарници! Тия ни счупиха от игра и пак добре, че беше Иванков та да ни спаси от още 2-3.. К.Стоянов, И.Иванов изкючително слаби. Тия са като някакви духчета - топката минава през тях както си иска.. Браво на Марто и Стилян! Най-добрите футболисти в националния! Един от тях двамата заслужава да е капитан, а не тоя Бербатов! Като е вкарал гол да не е Бог?! Зле играе, една топка не може да си спре. Аз не знам какво световно ги гони Мъри и Наско - ние не сме за никъде с тази игра!Все пак тая някакви надежди, че можем до равен да се докопаме..
Да бе, този нещастник Бербатов. Националният е пълен с хора, които вкарват голове (само не ги знам къде са) - на какъв се прави той??? Поне като играе добре, не го плюйте.
Хубаво всички нападате защитниците, ама другите (Топчо, Коловати, Кишишев) са също толкова зле, а и са на преклонна възраст. Като нямаме защитници, защо Мъри Спеца не се е сетил веднъж за Вальо Илиев?
А за кухи лейки като Дюк, трябва да направят експеримент: в един приятелски мач пускат състав на националния от 11 левскари: бивши (Коловати, Мечо и т.н.) и настоящи (Бижутера, Топчо, че може и Лусио Вагнер, че нещо е забравен

racer написа:мъка мъка мъка......БГ футбола е умрял тотално.......вижда се, че само тези които играят навън в големите отбори имат качества, а реалността от българското първенство се вижда.....жалко, че затъваме все повече и повече
E,по-надолу от това не знам има ли?Та Кипър ще вземат първата си победа срещу нас.Преди не беше Малта-Б-я1:1,когато ни изтърваха да ни бият,пак при Стоичков юнашки бетон в края на мача с Люксембург там за 0:1,с Албания двата мача,с Грузия 0:0 заради Жоро Вратарчето,с ботушите от Ейре 1:1 тука...Кипър втора година поред с отбор в ШЛ.А нашите отново жалки.С едно второ полувреме с Черна гора,това трето място ни е заслужено.
Само Черно море.
Айде стига сте плюли по Бербатов.Той ли е виновен,че цялата ни защита не знае каде се намира? Той ли е виновен че няма кой да я ритне тая топка във врата?
myuyuta написа:Да бе, този нещастник Бербатов. Националният е пълен с хора, които вкарват голове (само не ги знам къде са) - на какъв се прави той??? Поне като играе добре, не го плюйте.
Хубаво всички нападате защитниците, ама другите (Топчо, Коловати, Кишишев) са също толкова зле, а и са на преклонна възраст. Като нямаме защитници, защо Мъри Спеца не се е сетил веднъж за Вальо Илиев?
А за кухи лейки като Дюк, трябва да направят експеримент: в един приятелски мач пускат състав на националния от 11 левскари: бивши (Коловати, Мечо и т.н.) и настоящи (Бижутера, Топчо, че може и Лусио Вагнер, че нещо е забравен). Да видим тогава какво ще стане.
Ти прочете ли ми поста до край въобще бе? Кога съм каазл, че искам да се пускат само левскари!? Хич не ме интересува какви са - интересува ме как играят. А тия са уникално зле - К.Стоянов и И.Иванов! Топчо може да е на възраст, ама поне се бори човека и топките не минават през него! Бербатов хич не ми го хвали. Вкарал гол и голяма звезда - то верно, че е е повод за радост - 1вия му гол (като изключим дузпата от миналия мач срещу Черна Гора) от незнам кога.. И не ми викай на мен куха лейка - като ти чета поста повече ти преличаш на куха лейка.

greedy написа:Вашия Минев па е мн стабилен, или СТ.Ангелов.Добре че няма от ваште повечко, че щеше да бъде 4 или 5.
Ми всеки случай е по-стабилен от вашите.