АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Искате ли Томов в ЦСКА????

Мнениеот POPCORN » 09 юли 2013 10:21

danko_sot написа:Добре да питам нещо. Можеше ли да обявим фалит и да почнем от В група със същия лиценз на този ЦСКА или пак трябваше да си плащаме дълговете

можеме :) но доколкото аз разбрах незнам дали е правилно, задълженията към треньори и футболисти остават :) Иначе може да почнеме както Ботев :)Но никой не печели от това ЦСКА да е във В група :)Нито ние феновете, нито телевизиите нито цяла България!Като цяло има логика , защото най-вероятно ще ни накажат за 1-2 години да не играем в Европа, но да ходиме да играем по някакви умряли полянки :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 09 юли 2013 10:21

danko_sot написа:Добре да питам нещо. Можеше ли да обявим фалит и да почнем от В група със същия лиценз на този ЦСКА или пак трябваше да си плащаме дълговете

От В не, от Б окръжна се тръгва! Но понеже при аматьорите няма лиценз а право на участие, винаги това право на участие може да се закупи от даден отбор от твоята област!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 09 юли 2013 10:21

Факт е , че Лупи му скроиха гаден номер.Нека си припомним думите на Батков, че той е направил цялата история с лиценза.Плюс това по негово време червените нямаха просто конкуренция.Зад това което се разиграваше последният месец, стои нещо друго а това са политическите игри.Ако ЦСКА изчезнеше от футболната карта, това щеше да е много силен коз за някои.Ако наистина '''Титан''' си тръгнат от Армията, то това ще е заради човекът , който ги доведе там, едва ли същият човек ще иска да настрои допълнително хората срещу себе си...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 09 юли 2013 10:22

Давай Лупи ние сме с теб :lol:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 юли 2013 10:22

Не сте богопомазани, обявявайте фалит, правете друго дружество и почвайте от долните девизии, както направиха сума ти и отбори.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 юли 2013 10:22

vikigahov написа:Saglasen sam s teb I az ne iskah da ni zakriat pernishkite manafi a pitam prosto zashtoto ako vzemat Valio Iliev I oshte niakolko mladi igrachi I s pomoshta na fenovete pak moje da im obarkame smetkite na drugite oligofreni.

е това е ясно.100% ще вземем някой друг играч няма начин прсото.С прекалено малко футболисти сме в момента :)Дали ще са класни незнам.Имам предвит класни за България на нас това ни трявба в момента!За Европа скоро време няма се бориме така че...."поредното уникално решение на Титан" !!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 09 юли 2013 10:23

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ще се насера от смях :lol: Личи ви колко сте фенове на ЦСКА и колко сте gloryhunter-и - тоя човек ви вкара в милиони дългове и ви лъга до безкрай, и ви направи за смях, а вие го предпочитате пред В група без дългове :lol:
Последна промяна от JohnnieWalker на 09 юли 2013 10:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 юли 2013 10:24

НЕ МОЖЕШЕ! Как не го разбрахте най-после това нещо?! И от Б окръжна да почнем, пак ще е нов клуб, а не истинския ЦСКА!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 09 юли 2013 10:25

Аз едно знам.Щом хиена като Гриша Ганчев дето вече 20 години е във футбола и е врял и кипял се отказа от сделка за ЦСКА, значи батака там е страшен-никакви титли, хегемонии и прочие щуротии няма да се случат.А Лупи...той просто иска да отърве затвора, и се надява ЦСКА да го спаси, това е истината ;)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 юли 2013 10:28

Вие луди ли сте, не ми хвалете Лупи бе! :evil: Аз съм бил черноглед и не знам си какъв. Аз тука от 3 години ви говоря: Вън боклуците, накрая шъ ни фалират и т.н. и пак ми пишеха - ти си луд, не знам си какъв и т.н. Томов е идиот, издържаше ЦСКА чрез някакво хранилище в Кремиковци ли кво беше. Дърпаше пари от там. Кои са тия бизнесмени беее??? Що не ги казват. Споменава се името единстевон на Томов. Това е някаква схема на Томов, според мен на 80-90% пак той ще дърпа конците в ЦСКА.
Да, аз предпочитам В група. Така или иначе може би ще ни изкарат от Европа за 1-2 години. Във В група е най-добрият вариант, но клубът да е със същия лиценз, но ако може да почне на чисто без дългове и т.н. Но май не може и дълговете остават, дори при фалит и започване от В група. И дори и да сменим лиценза май пак оставант дълговете ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Архив”