Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Re: Борбата за спасението на ЦСКА и всичко за протестите

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 09 юли 2013 08:59

Готови ли сте за обрат?! :lol: Ще има до края на деня, бъдете сигурни! :lol:
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 юли 2013 09:01

ПортугалецКамикадзе написа:Готови ли сте за обрат?! :lol: Ще има до края на деня, бъдете сигурни! :lol:

Залагаш ли си задника?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Мнениеот RIR » 09 юли 2013 09:24

Това с Газпром ако беше вярно, вчера Батков нямаше да е на коктейла с Милер. Явно Гърнето нещо се е изцепил на пияна глава пред журналист от Спортал. ;)

Както и да е, на мен ми е чудно, че се радвате на Лупи. Нали преди 5 години искахте да се разкара и никога да не се връща. Знам, че ТИТАН наистина са нещо ужасяващо, но дали си струва да се заменят с Томов? Сори, ама тия приказки с 50 бизнесмени, които искат да помагат и т.н. са много сладки, но изречени от доказана мента като Лупи аз лично не им вярвам. Да не се окаже, че тия дни пак ще има вижение по делата с него и да ревнат всички червени, че ето как държавата веднага се задейства да пречи на ЦСКА.

В крайна сметка аз не виждам нищо лошо да си стъпите на краката, особено ако си върнете всички дългове.

А някой разрови ли нещо относно заложената емблема при КТБ?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 юли 2013 09:42

RIR написа:Това с Газпром ако беше вярно, вчера Батков нямаше да е на коктейла с Милер. Явно Гърнето нещо се е изцепил на пияна глава пред журналист от Спортал. ;)

Както и да е, на мен ми е чудно, че се радвате на Лупи. Нали преди 5 години искахте да се разкара и никога да не се връща. Знам, че ТИТАН наистина са нещо ужасяващо, но дали си струва да се заменят с Томов? Сори, ама тия приказки с 50 бизнесмени, които искат да помагат и т.н. са много сладки, но изречени от доказана мента като Лупи аз лично не им вярвам. Да не се окаже, че тия дни пак ще има вижение по делата с него и да ревнат всички червени, че ето как държавата веднага се задейства да пречи на ЦСКА.

В крайна сметка аз не виждам нищо лошо да си стъпите на краката, особено ако си върнете всички дългове.

А някой разрови ли нещо относно заложената емблема при КТБ?

Това с Газпром е ясно, че е партенка.
Ама по другия въпрос, човече, дори на вас не пожелавам да имате такива управници, като Титан.
А и в случая изобщо не е важен Томов, а тези с парите, които според Тодоров са точно 7 човека.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 юли 2013 09:44

Adramelech написа:
Кировец написа:Ако трите вести за новите собственици, за Стойчо Младенов и за Газпром се окажат верни, тогава ще е тотален делириум и невероятен спек за 100 годишнината. :lol:

Както беше при идването Г.Г., на Стоичков, после на хората на Лупи... Такова спичане ли :lol: Как виждаш Газпром да дойде в клуб, който нито играчи има, нито треньор има и е пред закриване :lol: В кое ЦСКА ще идват, в ТИТАНичното или в ЦСКА 1923 :lol:

А вие пък какви играчи имате бе?Нали ги гледам какви куци коне са?Какво толкова имате повече от ЦСКА освен някой друг лев?За тия вашите играчи и 1 милиоб общо не бих дал с изключение на Мюлдер и Пламен Илиев :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 09 юли 2013 09:58

Най-после добра новина(стига да е вярна на 100 % вече..)Малко ме притеснява тайнствеността около евентуалните собственици...

Потребителски аватар
metal1111

Стефан Милушев е единият бизнесмен

Мнениеот metal1111 » 09 юли 2013 13:05

Стефан Милушев бившият президент на Марек е единият от бизнесмените които ще дават пари за ЦСКА

http://www.dennews.bg/news/2013/7/9/141 ... ka#Scene_1
OFK PIRIN

A/N/C
Контакти:

11 бизнесмени превръщат ЦСКА в Барселона

Мнениеот A/N/C » 09 юли 2013 13:19

11 бизнесмени са готови да наливат между 500 000 и 1 милион лева годишно, ако "Червени шампиони" вземат ЦСКА.

Отделно на среща с хората на Томов 53 известни привърженици и ветерани са изявили желание да помагат финансово. Целта е ЦСКА да бъде превърнат в акционерно дружество, тип "Барселона", където няма един собственик.

Всички притежатели на акции избират президент. От петък започва национален събор на феновете в Хасковски минерални бани. Интересът е огромен, като от цялата страна валят заявки за купуване на акции.

Стойчо Младенов е треньорът на "Червени шампиони", ако обединението вземе властта от "Титан" до началото на първенството. Спецът ще се завърне в ЦСКА заедно със своя екип. Стойчо вече се оглежда за играчи, но не смее да започне преговори, без сделката да е факт.

Оттеглянето на Христо Стоичков от "Армията" пък стана водеща новина за световните медии. Дори и авторитетният "Гардиън" отбеляза решението на Христо Стоичков да не се занимава с ЦСКА, докато клубът е в настоящия му вид. Ицо заяви онзи ден, че се отдава на голф, лов и риболов.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Re: 11 бизнесмени превръщат ЦСКА в Барселона

Мнениеот florentin_petre » 09 юли 2013 13:24

надявам се първо да си стъпим на краката, и дано Стойчо не залага само на чужденци има достатъчно кадърни момчета които горят да се доказват, а за Барселона да не преувеличаваме излязохме от кома току що да бъдем реалисти и да се надяваме да сме сред първите 5 -6 отбора тази година а догодина ще видим. А за акциите едва ли ще ги раздават като пърленки в Хасковските минерални бани, аз също съм кандидат за една акция поне.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: 11 бизнесмени превръщат ЦСКА в Барселона

Мнениеот lisynger » 09 юли 2013 13:26

Дайте първо сделката да стане факт и после да говорим за тея неща иначе всичко звучи много хубаво.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Архив”