Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Защо държавата помага на всички освен на ЦСКА?

Мнениеот tut » 05 юли 2013 20:21

Viktor4o_Rs написа:Типичното комунистическо мислене - дайте другари да дадете :lol: :lol: :lol: Все си мислят, че държавата им е длъжна, че всички трябва да им лягат, защото са с комунистическа петолъчка и са създадени изкуствено, за да прославят комунистическия режим ;) Само че това време отмина, време е да плащате ;) Докарахте отбори като Пирин, Сливен и Черноморец едва да свързват двата края, заради безкрайните ви цигании, с които не искате да плащате. Наливахте се с допинг, като ви наказаха 3 месеца (и то през паузата !!!). Обещавате на разни маймуни, селски бекове и треньорчета десетки хиляди евро заплата, които не плащате и те в крайна сметка ви осъждат. Оглеждате и искате да крадете и да унищожавате други отбори, само и само да си запазите жалката А група. И то впрегвате легендите си, които вече са тотално изкукуригали - нормално на техните години ;)

Ако имахме държава, отдавна БФС да е изхвърлил ЦСКА, още след Лупи ;)

чаршафф..... колко пари наем платихте вие за стадион? .... искам конкретна цифра не да ми думаш за комунизъм .....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2013 20:29

tut написа:
Viktor4o_Rs написа:Типичното комунистическо мислене - дайте другари да дадете :lol: :lol: :lol: Все си мислят, че държавата им е длъжна, че всички трябва да им лягат, защото са с комунистическа петолъчка и са създадени изкуствено, за да прославят комунистическия режим ;) Само че това време отмина, време е да плащате ;) Докарахте отбори като Пирин, Сливен и Черноморец едва да свързват двата края, заради безкрайните ви цигании, с които не искате да плащате. Наливахте се с допинг, като ви наказаха 3 месеца (и то през паузата !!!). Обещавате на разни маймуни, селски бекове и треньорчета десетки хиляди евро заплата, които не плащате и те в крайна сметка ви осъждат. Оглеждате и искате да крадете и да унищожавате други отбори, само и само да си запазите жалката А група. И то впрегвате легендите си, които вече са тотално изкукуригали - нормално на техните години ;)

Ако имахме държава, отдавна БФС да е изхвърлил ЦСКА, още след Лупи ;)

чаршафф..... колко пари наем платихте вие за стадион? .... искам конкретна цифра не да ми думаш за комунизъм .....

Сумите се измерват в числа, а не в цифри.. но ти нали си гений :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Емигрант 45

Re: СЕГА ИЛИ НИКОГА - милиони за ЦСКА се намериха!

Мнениеот Емигрант 45 » 05 юли 2013 20:35

Кировец написа:
OfanzivaCSKA написа:Кои са тия бизнесмени? Ще оставят ли Ицо? Сигурно ли е, че след 2 години да речем, пак ще имаме същият бюджет?

Ако знаех щях да съм милионер от тотото. :lol: Новината изглежда сериозна. Пък и затишието покрай Камата явно ще прерасне в еуфория съвсем скоро. :)

Сигурно ще бъде пълна еуфорията в А окръжна селска група,където ви е точното място :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2013 20:38

CSKA 78 написа:Мислиш ли ,че ще го кажа на "всеослушание".За да може "доброжелателите" да вземат мерки.
Изчакай до понеделник ,след три дни е.
Тъкмо ще се разбере дали офертата е истинска

Аз не мисля, че въобще нещо знаеш.

Човеко, аз ти казвам, че "група бизнесмени", така афиширани, не могат нищо да направят.То си личи и от офертата им.
Виж, ако има нещо много, ама много сериозно и нещата са напърчени до фаза раждане... тогава сигурно е вярно.

ПП-Утре кой стадион ще заявите пред БФС за мачовете си? Това поне е нещо реално като изискване.Както и кой от двата ЦСКА ще заявява стадион?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 05 юли 2013 20:40

CSKA 78 написа:Мислиш ли ,че ще го кажа на "всеослушание".За да може "доброжелателите" да вземат мерки.

Пак тайни, конспирации, ятаци и един единствен информиран точно във форума на гонг :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 юли 2013 20:45

Кашчей написа:

Аз не мисля, че въобще нещо знаеш.

Човеко, аз ти казвам, че "група бизнесмени", така афиширани, не могат нищо да направят.То си личи и от офертата им.
Виж, ако има нещо много, ама много сериозно и нещата са напърчени до фаза раждане... тогава сигурно е вярно.

ПП-Утре кой стадион ще заявите пред БФС за мачовете си? Това поне е нещо реално като изискване.Както и кой от двата ЦСКА ще заявява стадион?

За "бизнесмените" не съм спорил с теб. Както написах по-назад ,това е възможно да е партенка.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 05 юли 2013 20:47

tut написа:Ебати олигофрена трябва да си, че да твърдиш, че е нормално да не плащаш наем на стадиона си е ОК понеже е общински а трябва да плащаш наем ако стадиона ти е на военните .......... и после сами срещу всички и отбора срещу всички власти, нали .......... + ГАЗПРОМ .... които видиш ли цял живот само от левски се интересуват и като Борисов им предложил да спонсорират най-големият отбор в БГ те отказали щото само левски им е в главата ....... некой вярва ли на тая приказка ....

П.П ..... след 30тина години като всичко и всички в БГ се оправи, разбира се без русенският адвокат-счетоводител .... неговият случай е много тежък и ще му трябва повече време, .... и сегашното оправление се обяви за мафиотско съм сигурен как подуенци пак ще обесняват, че са били сами срещу власта и как са си получили стадиона подарък и газпром за спонсор ама против тяхната воля .... също както било станало през 49тa или 68ма година когато взели облагите(футболисти, пари, бази) но ги позвали с нежелание....

От кога да броим 30те год. от днес отпреди 10-15-20г. , от след 1-3-5г ,че се пренадахме вече :lol: ей това редстарите сте много забавни
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

malerd
Контакти:

Мнениеот malerd » 05 юли 2013 20:53

poredniq scenarii na TITAN kak p1k nameriha 11 miliona tolkova kolkoto sa dalgovete na CSKA
are ve ! p1lna gnusutiq

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 05 юли 2013 20:54

James Beattie написа:
Foreigner написа:
От няколко часа насам ръководството на ЦСКА търси усилено Александър Тодоров, който по-рано през деня изяви готовност да придобие акциите на клуба. Бившият изпълнителен директор на "армейците" от времето на Александър Томов излезе с обръщение, в което посочи, че група от бизнесмени е готова да поеме издръжката на клуба. В тази връзка от "Титан" са се опитали да се свържат с него, но засега опитите са неуспешни. "Червените" призовават Тодоров да се свърже с тях, защото те са готови веднага да му дадат клуба.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=435730

:lol: :lol: :lol:

Шоуто продължава :mrgreen:

Те хубаво го търсят, ама Стоичков взе акциите, каза ще видим и замина за Барцилона. Първо трябва него да намерят да им си върне червената папка. :lol: :lol: :lol:
Най-вероятно всичко ще стане ясно "утре" или в "понеделник" :lol:
То им останаха още 2 "понеделника" и 12 "утре" и после???
...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 юли 2013 20:54

РАЗГОВОРИ ИМА. Още миналата седмица "групата" са водили разговори с Титан! Очаква се развитие! Титан иска ликвидация - "групата" на милионерите се опитва да купи акциите и да си бъдем същия отбор.

Върни се в “Архив”