Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Re: Защо държавата помага на всички освен на ЦСКА?

Мнениеот wicked1913 » 05 юли 2013 19:03

То бива, бива наглост ама ... всичко си идва на мястото!

Като толкова много си обичате отбора и сте "сърца милиони" съберете от всеки от милионите фенове по 2-5лв. и ще станете най-богатия български клуб :mrgreen:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: СЕГА ИЛИ НИКОГА - милиони за ЦСКА се намериха!

Мнениеот Blue1914 » 05 юли 2013 19:05

Реално това е вариантът, за който Титан призоваваха в декларацията си. ;)

Ако тези бизнесмени са наистина сериозни, но сделката все пак пропадне- жална им майка на пернишките боклуци. :oops:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2013 19:06

mistreated написа:
Кашчей написа:Бате, с такава оферта се поемат абсолютно всички дългове-и настоящи, и бъдещи, породени от незнание на купувача.

Всъщност, когато една фирма купува така, тя трябва да си е направила свой финансов одит и разследване, което не мисля, че е станало с тази "група бизнесмени".

А защо си мислиш, че тази "група" вече не е направила такъв одит и че в тази група не участва и Ганчев?
Сега ще разберем със сигурност дали Титан са поставени с цел да се съсипе този клуб. Ако приемат ок, довиждане и дано никога не се срещнем. Ако не приемат, то единственото смислено обяснение е, че те искат да съсипят ЦСКА.

Защото "Групата бизнесмени" за мен е като новоучреденото АД ЦСКА 1923-пълна партенка.Ти, като счетоводител, смяташ ли, че е нормално някаква група, без дори да имат организирана фирма, да бъдат допуснати до финансовите документи на друга фирма?Просто така-събираме се аз и ти, казваме, че сме яки купувачи и ни дават всичко да видим?!?
Ако е написано, че "Филанкишията "АД прояви интерес за закупуване на ПФК ЦСКА ЕАД, като предлага цена 1 лев и поема всички дългове ( а не избирателни дългове), щях да се съглася, че е вярно.Сега отново се "купува", ама ако може да не са всички дългове....Къде го има това в правният и икономически свят?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 05 юли 2013 19:08

Това да не са ония "шейхове", които преди няколко години се появиха на "Армията"? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Интересно: Намериха се 11 милиона за ЦСКА!

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2013 19:09

pampi написа:
Кашчей написа:
pampi написа:
Кашчей написа:
Според теб как ще си разпределят акциите от ЦСКА тази група бизнесмени?Ако един човек го купува е ясно.Ако го купува друго АД-също е ясно, а тия...?!

За мое съжаление не съм от групата бизнесмени и не мога да ти кажа точно как стоят нещата. Стойне Манолов беше се изказал, че е готов да дава годишно 100-150 хиляди за издръжката на клуба, ако участва в нещо подобно. Предполагам, че собствеността ще се разпредели на всекиму според способностите и между другото този вариант не е лош, защото предполага по-малко кражби и злоупотреби в клуба.

Вариантът не е лош, но за да се придобият акции, които не са публични, дали не трябва някаква друга група да е.. ЕТ, АД, ЕООД... просто така за произволно събрана група ми се вижда леко нелогично :roll:
Да не говорим колко познат е рефренът-ще поемем тия дългове, ама вие си поемете вашите.. е няма как да стане това в България-тук нямаме богаташи от ранга на Абрамович или на новият собственик на Монако (не му запомних името), или пък някой арабски шейх.

Щом Левски получава, според Батков, от реклама, спонсори и др дейности между 7-8 милиона годишно, при добър мениджмънт това е възможно и за ЦСКА. До сега никой не искаше да работи с пернишките мутри, а освен това клубът се крадеше до безобразие. При добро управление, ЦСКА може да стигне до етап да се самоиздържа, но се искат съзнателни хора начело.
Колкото до финансовия одит, мисля, че точно с това са се занимавали тези две-три седмици групата бизнесмени.

Финансов одит за 2-3 седмици?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 05 юли 2013 19:11

Кашчей написа:
mistreated написа:
Кашчей написа:Бате, с такава оферта се поемат абсолютно всички дългове-и настоящи, и бъдещи, породени от незнание на купувача.

Всъщност, когато една фирма купува така, тя трябва да си е направила свой финансов одит и разследване, което не мисля, че е станало с тази "група бизнесмени".

А защо си мислиш, че тази "група" вече не е направила такъв одит и че в тази група не участва и Ганчев?
Сега ще разберем със сигурност дали Титан са поставени с цел да се съсипе този клуб. Ако приемат ок, довиждане и дано никога не се срещнем. Ако не приемат, то единственото смислено обяснение е, че те искат да съсипят ЦСКА.

Защото "Групата бизнесмени" за мен е като новоучреденото АД ЦСКА 1923-пълна партенка.Ти, като счетоводител, смяташ ли, че е нормално някаква група, без дори да имат организирана фирма, да бъдат допуснати до финансовите документи на друга фирма?Просто така-събираме се аз и ти, казваме, че сме яки купувачи и ни дават всичко да видим?!?
Ако е написано, че "Филанкишията "АД прояви интерес за закупуване на ПФК ЦСКА ЕАД, като предлага цена 1 лев и поема всички дългове ( а не избирателни дългове), щях да се съглася, че е вярно.Сега отново се "купува", ама ако може да не са всички дългове....Къде го има това в правният и икономически свят?

Ако ГГ участва в тази група, то е разполагат с одитен доклад за ЦСКА, за дълговете е неясна ситуацията с оглед на делата, които се водят. Истина е че ако намеренията им са сериозни то могат доста бързо да регистрират дружество, или просто да изкупят акциите на Титан спорт, но тогава е въпросително споразумението за дълговете. А и доста странно става с оглед на намаляващото време за подготовка с кои точно играчи и треньор ще участват в първенството, освен вечният спасител Димитър Пенев, тоя пич и без пари ще работи за ЦСКА.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 05 юли 2013 19:13

Дано да има светлина и в нашия тунел.
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 юли 2013 19:17

Кашчей написа:Защото "Групата бизнесмени" за мен е като новоучреденото АД ЦСКА 1923-пълна партенка.Ти, като счетоводител, смяташ ли, че е нормално някаква група, без дори да имат организирана фирма, да бъдат допуснати до финансовите документи на друга фирма?Просто така-събираме се аз и ти, казваме, че сме яки купувачи и ни дават всичко да видим?!?

Ама ти имаш ли идея кои са тези хора? Аз нямам, поне засега. В декларацията ясно е написано какво се иска да стане с дълговете към фирми на Титан. Ти какво очакваш, да платят и тези 30 млн ли? Къде пък го има това? Ти мислиш ли, че някой ще извади след време 25 млн да плати дълговете на Левски към Борат?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 юли 2013 19:18

НЕ МОЖЕ!!!
КЪШ В ЗОНИТЕ!!! :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 05 юли 2013 19:25

ShooterMan написа:НЕ МОЖЕ!!!
КЪШ В ЗОНИТЕ!!! :arrow:

Хахахах отново ще сте гости на собствения ви стадион!
Жалки са фенчетата на Ч.Море!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “Архив”