pampi написа:1palq4o1 написа:pampi написа:Captain Stottlemeyer написа:Когато се прави паралел между собствеността, начина на ползване и стопанисване на стадион "Георги Аспарухов" и "Армията" не трябва да се пропуска "дребния" факт, че "Левски" е имал свой собствен стадион още през 1934 г., който в началото на 50-те години на миналия век е разрушен във връзка с построяването на националния стадион "Васил Левски", без клубът да получи някаква компенсация за разрушената собственост. Отборът временно играе и тренира на стадион "Юнак", после на игрище "Динамо" (терен от сгурия, без трибуни и с дъсчена ограда, сега плувен комплекс "Спартак") чак до 1963 г....
Че какво общо има ПФК Левски 1914 с оня Левски от Могилката и собствеността му? Я по-кротко...
Може би нещо малко,ама съществено
По твойта логика аз пък да те питам какво е общото на сегашното четрибуквие и предишното ( от преди 1989 г.) и колко са ви титлите през последните 25 години,а после да ми кажеш защо имате три звезди над петлоъчката?
Не ми говори за титли, явно това ви е болката, ами обясни как стана тъй, че ЦСКА го изхвърли МО на произвола на съдбата, а ПФК-то на Батков още си цока от цицките на МВР. Като сте толкоз ербап, освободете се от тези агенти, доносници и други кадри на ДС, ама не ви стиска, щото няма да има М-тел, банката на КГБ, Газпром и ред други благинки.
Аааайде пак ГазПром-нали ви ги доведоха за ВАШ спонсор,бе,кауни!!!Ама избягаха с писъци от цирка представляващ цуцка!!!!-иначе един колега ви беше пуснАл и линк защо се водеше,че плащате наем за стадиона-той не е и ваш,и защо отскоро имате концесия!!!!ЧИСТО И ПРОСТО НЕ СТЕ СИ ПЛАЩАЛИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА С ГОДИНИ,а при неизряден плате-няма как да ви отдадат и тоалетна на концесия!
За титлите те питам защото ти питаш какво общо имал сегашния "Левски" с "Левски" от могилката!
Не ми отговаряш обаче на въпроса и ми развиваш някакви теории-ако имаш доказателства,давай ги,ако нямаш...