Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вячеслав Грозни поема Левски?
Договорът на специалиста с Терек изтича на 1 декември, така че след тази дата ще е
http://zalozite.net футболни прогнози за деня
- delqnski47
- Контакти:
Пожелавам ви го!По добре е от Радко все пак 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
С Грозни като треньор....Левски по него време играеше, просто уникален за България футбол ! И аз помня категоричното надиграване на ЦСКА.....но резултатът не го показа тогава ( за съжеление бихме само 2:0 ) ! Но онази победа, като игра.....е едно от най големите надигравания над "Червените" които имаме.
Помня също, и мача с датският Копенхаген .....тогава рано - рано нашите останаха с 10 човека ( това май беше при 0:1 ).....а след това и 9......и въпреки това, Левски нападаше като луд.....и досега са ми пред очите, невероятните положения които изспунахме ! Е загубихме с 0:2 този мач.....ама то оставаше и да е различно с 2-ма човека по малко....
Въобще съм абсолютно > ЗА > Вячеслав да ни е новият треньор.....но май е, прекалено хубаво за да е истина.......
Помня също, и мача с датският Копенхаген .....тогава рано - рано нашите останаха с 10 човека ( това май беше при 0:1 ).....а след това и 9......и въпреки това, Левски нападаше като луд.....и досега са ми пред очите, невероятните положения които изспунахме ! Е загубихме с 0:2 този мач.....ама то оставаше и да е различно с 2-ма човека по малко....

Въобще съм абсолютно > ЗА > Вячеслав да ни е новият треньор.....но май е, прекалено хубаво за да е истина.......

- Prizrachen
- Контакти:
Със сигурност ще е по добре от Ратко така че да ЗАПОВЯДА !!!
Забелязал съм, че все едно и също си пишете. След като се появиха новините, че Ратко идва на мястото на Велев всички казаха "По-добре", сега пак, когато искате да се сменя Ратко "По-добре"? За това отбора ни е в такова положение. Защото на година сменяме по 15 треньора
Не разбрахте ли, че няма треньор, който има само победи през сезона. Всички отбори търпят загуби - наистина напоследък взеха да стават прекалено много за отбор като Левски, ама с нов треньор нищо няма да постигнем - само ще стане още по-зле, защото тепърва пак ще трябва футболистите да се сработват с новия..

MitkoS написа:Ами ще треперите, чорбари нещастни. Най-голямото мачкане на ЦСКА от Левски беше точно при Грозни. Бихме ви само 2:0, но реалният резултат беше двуцифрен!
За мен също най-красивият и резултатен футбол Левски играеше при Грозни. Само дето не вярвам, че ще се върне..
В този мач се гаврихме с чорбата, но само 2-0 .Грозни нарече Литекс "какаята деревня".Но Томислав Русев надъхваше аудиторията за изгонаването му...
cvetan написа:И чудото става - Левски се надига и смачква чорбата..........
малии колко се уплаших![]()
![]()
![]()
Дреме ни на подметките за свинете или за нощните ти страхови напикавания

110 години любов!
- fernando torres
- Контакти:
голям треньор с големи успехи а левски ще заиграе още по грозно
Според мен трябва да се остави Достанич да заварши годината...винаги мислим на дребно и там ни е грешката...а всички казват че човека си върши добре работата и ги учи на неща които дори не са санували,може би му трябва само време и няколко футболисти които той иска...