Пожертва кариера, за да излезе за десетина минути в последния си мач, решаващ за последната ни титла.За да е ФК Левски жив, а не като Цска , го дължим и на Гонзо, играл десетилетие за нас.
Една действителна случка:
След поредната ни победа срещу червените с гол на Гонзо и смазваща игра, попитах иронично колега-чорбарче дали е доволен от резултата.Отговорът бе: от резултата съм доволен, но не и от това кой вкара гола.Гонзо още ги стряска червените.
Честит Рожден Ден Гонзо!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честит Рожден Ден Гонзо!
Честит рожден ден! Жив и здрав да е Гонзо. Не вярвам да е имало левскар, на който Гонзо да не е бил любимец преди 11-15 години
Наздраве 

CHELSEA
cska-632 написа:Въпреки че съм от другата страна с ръка на сърцето мога да кажа, че подобен нападател България не е имала от Времето на Любо Пенев и единствено скъпата му кола, с която отиде във Франция и навика му да пуши го лишиха да достигне световните върхове заради завистта на треньори и съотборници във Франция, че едно момче от България е по-богато и по-издържливо от тях.
Нещо подобно се получи наистина, колега

CHELSEA
- damyanov1963
от moreto vn на 02 Юли 2013 09:00
Успехи с Черно море срещу Левски и останалите отбори.
Много правилно си го написал: - Левски и останалите отбори.
Успехи с Черно море срещу Левски и останалите отбори.

Много правилно си го написал: - Левски и останалите отбори.

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Честит рожден ден! Жив и здрав!
Честит Рожден Ден Гонзо! Най-добрия български нападател , който съм иал удоволствието да гледам на живо! ..А гледа футбол от 30 години!
Жив и здрав! Архив!