До 30тата минута имаше ентусиазъм и няколко добри шанса, после ни успаха. Нищо ново. Казаците са много, много слаби технически, но треньорът им изглежда ориентиран, добре ги затвори, а Левски срещу бетон за нищо не става. Ангелов трябва да играе халф. Нямаме никаква защита. Буквално всяка атака на противника е паника. Пропуснатата дузпа не е нищо ново.
На реванша ако не излязат посрани от страх можем да ги отстраним, но ако ни натиснат в началото яко и падне бърз гол сме до там.
Митов вече е за смяна. Не му върза в края на сезона и според мен е приключен.
Всички, мразещи Левски, могат да се поклонят пред Батков, че преди 5 години разби един отличен отбор и от тогава се върви само надолу... без сериозен, доказан треньор и елиминиране на анонимни чужденци от селекцията няма да се оправим никога.
Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Иртиш Павлодар - 04.07.2013г. - 21:00ч.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
- MainEventer
- Контакти:
Абсолютна трагедия са! Некадърници. Играят по-зле и от аматьори. Всички вън! Митов - некадърник нещастен, махай се.
Там е работата, младежи, че има втори мач, а в него може да има и нов треньор. Кой знае? Ясно беше, че не са лесен отбор, но прекалено голямо уважение им беше отдадено.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
- Контакти:
Запомнете сини ''''лъвове и тигри'' и оня ''вълк'''
''Никой триумф не е окончателен, никой провал не е фатален , единственото важно нещо е смелостта////////////////////////////

''Никой триумф не е окончателен, никой провал не е фатален , единственото важно нещо е смелостта////////////////////////////

Последна промяна от HEATSEEKER на 04 юли 2013 23:16, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- delqnski47
- Контакти:
daniel875 написа:delqnski47 написа:Феновете на отбора са виновни за всичко като цяло!
Не потърсиха обяснение за изгубената титла и купа,не се поинтересуваха дали отбора им е подготвен добре,за да отпразнува подобаващо 100 годишнината им!Вместо това те изхабиха цялата си енергия върху ЦСКА последния месец и сега ще си берат плодовете!Това са си избрали,това ще сърбат!
Недей така! Още нещата не са приключили. Преди време и вие завършихте 0:0 с "Хайдук" Кула, но ги отстранихте. В крайна сметка 0:0 е по - добре от 0:1. Дава шансове и на двата отбора. Все си мисля, че равенство е възможно там, но победа ще е трудно постижима. Този състав няма никакъв характер за турнирни битки. Не знам на какво е учен, но за деветдесет минути не видях почти нищо сносно.
Определено Митов носи вина за случилото се, защото такива мачове се печелят с характер. Всички говорят за играта, но срещу такъв съперник печелиш с повече желание. Играта я оставете за бъдещето, доста е рано да се показва игра като "Реал" Мадрид.
Не,аз това мнение съм си го изграждал в тоя близкия период,в който атакувахте ЦСКА за какво ли не!Мани го тоя мач!Просто сега го използвам,за да си кажа аз мнението!Много неща трябваше да направите за отбора си,но бяхте заети с други работи!
И не злорадствам,а това си е абсолютно така!Потърсихте ли сметка от ръководството защо загуби трофеите?А отборът подготвен ли е достатъчно и подобаващо за юбилея?Защо не питахте ръководството какви са тия циркове със самолета,който така и така не ви беше гарантиран и сега ще обикаляте като сирачета Европа?Питахте ли защо Левски няма трофей вече не знам си кой сезон?Не,защото някои от вас бяха много заети за едни други работи!
Не казвам,че сте слаби,трагични и т.н....това какви сте всеки субект тука в момента изгражда и ще си изгражда мнението!Аз мнение си имам,но няма да го казвам,защото не обичам да говоря!
Последна промяна от delqnski47 на 04 юли 2013 23:16, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- MainEventer
- Контакти:
Re: Махайте Митов и купувайте защитници докато е време
Митов, некадърник махай се! За нищо не ставаш.
Обикновенно така става като гледаш постоянно в чуждата паничка и се смееш на чужд гръб 

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Re: Играта на Левски
Както казва един македонски шпикер ( Коментатор ) ...'' Играли сме добро ама загубихме ''...
P.S. Към Наско Сираков...Наско земи стегни тия марди ако не изхода го знаеш
P.S. Към Наско Сираков...Наско земи стегни тия марди ако не изхода го знаеш
- Синьо сърце
- Контакти:
Тия ги отстраняваме, но сме зле... Много зле! Не е за разправяне.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Re: Играта на Левски
Митов: Важно беше да не ни вкарат, в реванша ще играем още по-добре
Тоя малкия освен че е идиот е и олигофрен.
Батков е тлъста мустаката свиня.
Рамос е наркоман.
Пинто и Силва са гей двойка.
Бру е сводник на марокански курви
Гаджев е като митов, олигофрен
Повече на Герена няма да стъпя. Деба и олигофрените които са се заселили там долу на тревата.
Митов е идиот. Да се маха до час. Едва ли, нали е идиот.
Не искам чужденци да играят в Левски. Вече всеки чужденец в моя отбор ще е персона нон грата за мен и ще бъде обиждан докато не си тръгне. Иска БЪЛГАРСКИ ЛЕВСКИ в който да играят нашите деца и техните деца.
А Митов е олигофрен и идиот. Пълен идиот
Тоя малкия освен че е идиот е и олигофрен.
Батков е тлъста мустаката свиня.
Рамос е наркоман.
Пинто и Силва са гей двойка.
Бру е сводник на марокански курви
Гаджев е като митов, олигофрен
Повече на Герена няма да стъпя. Деба и олигофрените които са се заселили там долу на тревата.
Митов е идиот. Да се маха до час. Едва ли, нали е идиот.
Не искам чужденци да играят в Левски. Вече всеки чужденец в моя отбор ще е персона нон грата за мен и ще бъде обиждан докато не си тръгне. Иска БЪЛГАРСКИ ЛЕВСКИ в който да играят нашите деца и техните деца.
А Митов е олигофрен и идиот. Пълен идиот