Фалшивите лица на площадната демокрация!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Фалшивите лица на площадната демокрация!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 юли 2013 15:04

grasiani написа:
Viktor4o_Rs написа:
grasiani написа:
AlexanderH написа:Не е вярно ,че от провинцията не подкрепяме протестите. Напротив! Това мнение се натрапва от платени лица за да може отново да ни разделят на София и провинция ,ма тоя път няма да стане!

E къде е тая подкрепа че не я виждам,то ако я имаше не се и съмнявам че Бтв,Нова,анал3,щяха да я отразят с голяма готовност и умиление, ама то как да покажеш нещо което го няма и не съществува даже и ДАНС НЕ МОЖЕ ДА НИ ПОКАЖЕ снимки от протести извън София,затова пък ни показва снимки на емигранти които много се загрижили за държавата си въпреки че не живеят в нея, и това не са хората които бачкат по 12-14 часа такива съм сигурен че няма, а пак разни лентяи отишли на гърба на майка си и баща си или на парите им уж да учат,както и на тези протести в София безделници и лентяи и хора без работа ще определят дневния ред на обществото,те ще казват кое е важно и кое не,разни пишлемета и келеши които не могат още гащите си да обуят и за 5 стотинки работа не са свършили през живота си ще казват кои са приоритетите на държавата и на всички българи.Хайде няма нужда ,имаше избори,народа се произнесе това е положението,правителството остава и някой само ще си мечтае за избори,сънищата са безплатни.

Ти специално, глуповато комуне, бая горчиви сълзи ще рониш, когато изметем червените боклуци най-късно през зимата :mrgreen: Добре, че дърти комунета като теб стават все по-малко и по-малко поради естествени биологични причини :lol: Когато всички такива изкукуригали червени отрепки изпукате, тогава и България ще има шанс 8-)

Не се напъвай толкова че ще родиш мишка , пий си турското кафе пред парламента и си псувай на воля ,остави по грамотните и по умни хора да решават съдбата на родината ни ,нещо си се объркал за дъртите комунета,нито съм дърт, нито съм комунист,докато има още хора като мен които осъзнават какво е социалната справедливост и социалната идея и те на са малко значи,че такива теб ще са малцинство и няма да хвърлят държавата ни в хаос и безвремие, а за това кой колко ще живее това си е божа работа,нито ти ще го решиш,нито аз .Нямам време да се обяснявам с всеки дегенерат и неосъзнат умствено във форума пишлегар.

А бре малоумнико, ти си последният човек, дето можеш да говориш за турско кафе, защото твоята партийка е най-големият ибрик на ДПС в момента :lol: :lol: Ти ли се имаш за грамотен, че ти не можеш да пишеш на правилен български дори :lol: В хаос и безвремие ни хвърлиха любимите ти БКП, откакто съществува тази гнусна партия, бял ден не сме видели ;) А щом не си изкукуригал, значи още по-лошо - тъп си като галош :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Фалшивите лица на площадната демокрация!

Мнениеот slavia_forever » 04 юли 2013 15:11

Явно тази тема не може да роди нищо градивно!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”