Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Стига сме търсили магьосници

Мнениеот lisynger » 03 юли 2013 15:58

1palq4o1 написа:
lisynger написа:
1palq4o1 написа:
lisynger написа:Сегашното АД фалирало ли е по документи...НЕ,защо тогава толкова лесно сме го отписали колко отбори по света имат дългове и си ги оправят поетапно,какво стана с акциите нали ТИТАН щяха да ги пускат на пазара ?

Страх ги е,че няма да стигнат акциите за всички фенове-нали сте милиарди :)

Виж се в огледалото и онемей

Щоооооо?!?!?!
Като се видя и започвам да си пея-оправя ми се деня!!!
Съжалявам,ако твоя ден се скапва когато се погледнеш в огледалото,ама чорЕбарците сте си наказани от Господ,та си е нормално това :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти не си ли от Ливърпул...Палячо ? :lol: :lol: :twisted:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 юли 2013 16:02

lisynger написа:Сегашното АД фалирало ли е по документи...НЕ,защо тогава толкова лесно сме го отписали колко отбори по света имат дългове и си ги оправят поетапно,какво стана с акциите нали ТИТАН щяха да ги пускат на пазара ?

И това е вариант, 150 000 акции по 100 лева могат да се пласират и да се изчистят дълговете. Ама после не виждам как феновете ще издържат отбора, а ако рече да влезе нов собственик, ще трябва да купи акциите от тях и пак да даде парите, които сега са проблемът. Най-добрият вариант си е ликвидация и старт на чисто.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 03 юли 2013 16:08

защо написа:

И това е вариант, 150 000 акции по 100 лева могат да се пласират и да се изчистят дълговете. Ама после не виждам как феновете ще издържат отбора, а ако рече да влезе нов собственик, ще трябва да купи акциите от тях и пак да даде парите, които сега са проблемът. Най-добрият вариант си е ликвидация и старт на чисто.

ВСичките 6 милиона акции да ги пуснат по 10 кинта на акция много бързо ще дръпнем.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 юли 2013 16:26

lisynger написа:ВСичките 6 милиона акции да ги пуснат по 10 кинта на акция много бързо ще дръпнем.

Е, съгласен съм, вариант е. Барселона и Реал се оправят със собствени средства, и то добре. Големите клубове като Ман Юн или Байерн са печеливши и там пари се влагат заради печалбата, както във всяко друго АД. Още повече като гледам колко им е акъла на хората, които управляват клубове в България, може и да е най-добрият вариант. Стига да се намерят хора, навити да управляват парите и да ръководят клуба. И феновете да разпознаят качествените и да ги упълномощят. Е, то пак става малко сложно. Аз на такъв вариант съм навит, ама той зависи от Титаните, което означава, че е много съмнително да стане. Те, като циганчета, ще почнат с разни селски номера, да искат луди пари на акциите си, да искат да им платят и задълженията към тях самите и пр. и накрая ще се разсъхне работата, както винаги досега.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 03 юли 2013 16:31

защо написа:
lisynger написа:ВСичките 6 милиона акции да ги пуснат по 10 кинта на акция много бързо ще дръпнем.

Е, съгласен съм, вариант е. Барселона и Реал се оправят със собствени средства, и то добре. Големите клубове като Ман Юн или Байерн са печеливши и там пари се влагат заради печалбата, както във всяко друго АД. Още повече като гледам колко им е акъла на хората, които управляват клубове в България, може и да е най-добрият вариант. Стига да се намерят хора, навити да управляват парите и да ръководят клуба. И феновете да разпознаят качествените и да ги упълномощят. Е, то пак става малко сложно. Аз на такъв вариант съм навит, ама той зависи от Титаните, което означава, че е много съмнително да стане. Те, като циганчета, ще почнат с разни селски номера, да искат луди пари на акциите си, да искат да им платят и задълженията към тях самите и пр. и накрая ще се разсъхне работата, както винаги досега.

Лично за мен това е най-бързия,лесен и ефективен начин да оправим ЦСКА,ако примерно 50-100 000 човека притежават акции и заделят пари в зависимост от акциите си на месец ще имаме най-големия бюджет в България,а като много хора вливат пари и нерви в нещо то тогава ще дойдат и спонсорите.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 03 юли 2013 16:35

lisynger написа:
защо написа:

Лично за мен това е най-бързия,лесен и ефективен начин да оправим ЦСКА,ако примерно 50-100 000 човека притежават акции и заделят пари в зависимост от акциите си на месец ще имаме най-големия бюджет в България,а като много хора вливат пари и нерви в нещо то тогава ще дойдат и спонсорите.

Че дерзайте тогава-иска ми се да видя този план приведен в действие!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Avon

Мнениеот Avon » 03 юли 2013 16:59

minchev_1951 написа:На ред е лиценза на "Любимец"? И какво се получава? "Любимец № 1923" :lol:

"Любимец 13 "? :roll:
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 юли 2013 17:06

Пичове ЦСКА ще играе в А група. Ще видите. Просто погледнете какви футболисти има в ЦСКА и си отговорете на въпроса искат ли тези футболисти да играят в долните дивизии в следващите 2-3-4-5 години.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 03 юли 2013 17:15

Има ли в момента човек, който да знае, какво става с ЦСКА. Аз се наслушах на глупости и измислици и повече няма да чета нищо. В отбора има сума ти шефове, нека поне един да излезе и да каже, какво става. Явно липсват мъже, които да се изправят пред хората. Колкото и да са лоши новините смятам, че ще ги приемем, защото неизвестноста е още по-гадна. Вместо да се готвим за Лига Европа ние не знаем дали изобщо ще ни има.

Въкито
Контакти:

Мнениеот Въкито » 03 юли 2013 17:22

angelofdeath написа:Има ли в момента човек, който да знае, какво става с ЦСКА. Аз се наслушах на глупости и измислици и повече няма да чета нищо. В отбора има сума ти шефове, нека поне един да излезе и да каже, какво става. Явно липсват мъже, които да се изправят пред хората. Колкото и да са лоши новините смятам, че ще ги приемем, защото неизвестноста е още по-гадна. Вместо да се готвим за Лига Европа ние не знаем дали изобщо ще ни има.

Едва ли има такъв човек!От 10 дни съм сигурен,че само Господ знае къде ще играе ЦСКА!Знам само ,че ЦСКА винаги ще го има!

Върни се в “Архив”