Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Всяка легенда си има име...Нашето е Левски !
Историята задължава - http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo-ВСИЧКИ НА ГЕРЕНА!!!!!!!! ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!!!!
Re: Всяка легенда си има име...Нашето е Левски !
Левски не е легенда. Легенда е нещо което вече го няма или вече не действа. Левски е история, настояще и бъдеще. Левски е начин на живот за всички минали, настоящи и бъдещи поколения. Съвсем скоро само легенда ще бъде цска!!!!
Re: Левски-Иртиш Павлодар - 04.07.2013г. - 21:00ч.
LevskiZavinagi написа:8:0
Аре по - сериозно а ако се бяхте паднали с отбора от Сан Марино колко щеше да прогнозираш 20:0?

1:0 и труден реванш това е реалната ми прогноза

- Син до гроб_
- Контакти:
Re: Всяка легенда си има име...Нашето е Левски !
Левски означава любов ,защото е създаден с любов от група млади момчета, обичащи най-великата игра на нашето време, а по-хубаво от любовта и обичта няма! Левски е вяра, а без вяра сърцето е празно и човек е обречен! Левски е нещо за което си струва да живееш!!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
-
Реваншът в Павлодар, също пряко по Нова ТВ. 

-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Реваншът в Павлодар, също пряко по Нова ТВ.
Браво, но за реванша е рано да мислите още!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
olimpi написа:Труден мач ни чака. Блъскачи, играят навито и до последно, дано вземем чиста победа.
Нали сте голяма работа.Труден мач ги чакал,пак със страхливото мислене.Айде 3:0 и да ви е по леко на реванша

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

angelco77 написа:olimpi написа:Труден мач ни чака. Блъскачи, играят навито и до последно, дано вземем чиста победа.
Нали сте голяма работа.Труден мач ги чакал,пак със страхливото мислене.Айде 3:0 и да ви е по леко на реванша
Да бе, голяма работа. В момента в България никой не е голяма работа. Дано с идването на Сираков се оправи нашият отбор, а и другите да тръгнат нагоре, че положението никак не е розово! Щом се притесняваме да не отпаднем още в ПЪРВИ квалификационен кръг

CHELSEA
glarus_ds написа:angelco77 написа:olimpi написа:Труден мач ни чака. Блъскачи, играят навито и до последно, дано вземем чиста победа.
Да бе, голяма работа. В момента в България никой не е голяма работа. Дано с идването на Сираков се оправи нашият отбор, а и другите да тръгнат нагоре, че положението никак не е розово!
Чул те господ.И аз мисля като теб.Желая ви успех срещу Иртиш.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

angelco77 написа:glarus_ds написа:angelco77 написа:olimpi написа:Труден мач ни чака. Блъскачи, играят навито и до последно, дано вземем чиста победа.
Да бе, голяма работа. В момента в България никой не е голяма работа. Дано с идването на Сираков се оправи нашият отбор, а и другите да тръгнат нагоре, че положението никак не е розово!
Чул те господ.И аз мисля като теб.Желая ви успех срещу Иртиш.
Благодаря, дано най после победим

И на вас успех в бъдеще!
CHELSEA