Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Re: ЦСКА 1923 с лиценза на Литекс!!!

Мнениеот patron » 02 юли 2013 18:25

Seichov написа:Съмнява ме да стане така. Едва ли Гришата е искал от ЦСКА да избягат всички футболисти! Аз искам ЦСКА да играе в А група. Каквото и да стане аз съм и ще си остана фен на любимия отбор. Само ЦСКА.

Едва ли Гришата иска да плаща космическите заплати на нашите псевдо звезди :idea: Не знам и аз какво да мисля вече.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Въкито
Контакти:

Re: Да пуснем ли новия ЦСКА в шампионата?

Мнениеот Въкито » 02 юли 2013 18:31

Viktor4o_Rs написа:Като ви знаем манталитета, вие в Б група няма и 50 да сте :lol: :lol: :lol:

Явно ще разберем!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 02 юли 2013 18:36

Кои "звезди".Че то остана ли някой футболист.Ааа,Станко машината май остана,клетви дава ЦСКА да не предава,ама той звезда ли е.
:mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 02 юли 2013 18:38

Въкито написа:
Въкито написа:Хайде комплексари,налазвайте темата! :lol:

Браво,бързо действате!

Иди,метни две павета и се успокой. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

campain
Контакти:

Мнениеот campain » 02 юли 2013 18:40

Тука се пишат разни глупости за сливания,придобивания,купуване на отбори и взимане на лицензи,а почти никой не знае за какво иде реч изобщо.В една друга тема писах,сега пак ще го кажа,ако се случи това което е намислено,всички които плюят по ЦСКА в момента,ще изпаднат в невероятен амок.Така,че имайте малко търпение,всичко което се пише в момента е само партенки.....,а това че нищо не се знае кара журналята да си измислят и пишат откровени глупости.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 02 юли 2013 18:41

Viktor4o_Rs написа:Като ви знаем манталитета, вие в Б група няма и 50 да сте :lol: :lol: :lol:

:lol: Та вие и в А група нямате толкова, що за присмех е това :oops: всеки си гледа в чуждата паничка и тва е... MADE IN BG
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2013 18:41

CTAHKO написа:
Въкито написа:Къде си бе Станко?Хората тука плюят,серат,а теб те няма!

Къде да съм :? Ходя да мятам камъни и да троша сградата на БФС :lol: :lol: :lol:

Давай,давай!В трошенето от вас сме се учили :lol: Все пак вие почнахте трошенето по стадиони!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 02 юли 2013 18:42

Искаме, новият ЦСКА в шампионата!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 02 юли 2013 18:42

angelco77 написа:
Въкито написа:
Въкито написа:Хайде комплексари,налазвайте темата! :lol:

Браво,бързо действате!

Иди,метни две павета и се успокой. :mrgreen:

Да ти ги метна по главата празна :lol:
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 02 юли 2013 18:45

dakata9 написа:Следя всичко случващо се от самото начало,изказвания на Гриша Ганчев,Христо Стоичков и ТИТАН и с последното си действие,а именно създаването на ЦСКА 1923,нещо което искаше и самия Гриша Ганчев,определено крайната цел е една единствена,новото дружество ще играе с лиценза на ЛИТЕКС,като за това се опипва почвата и се чака разрешение от БФС,като се използва медийно клуба НЕФТОХИМИК(собственикът заяви,че дори никога не са водени подобни преговори),за да не се създава излишно публично недоволство,а имайки зелена светлина от БФС,в последния момент ще обявят ,че се взмеа лиценза на Литекс и така,плана на Г-н Ганчев ще бъде осъществен,така както и Той беше заявил по Дарик Радио,а Литекс ще заиграе в "Б" група с лиценза на друг клуб,това също беше заявено от него...!!! Гледайте,слушайте и накрая ще разберете,как всичко е било сценарий за постигане на целта,но с потушаване на медийното недоволство,но след като сега трябва да се спаси ЦСКА,Г-н Ганчев идва на бял кон!!!Убеден съм,че това ще се случи!!!

Дано да си прав и всички ще сме доволни!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “Архив”