Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nicromanser
- Контакти:
Re: Ода за Мишел ПлатиМи
бе да бягат бе то пък едни играчи..срещу отбори в долната част на таблицата се мъчат бахти супер звездите...
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
- pantevich72
- Контакти:
БРАВО !! ТОЧНО В ДЕСЕТКАТА !! ПЛАТИмУ
mistreated написа:Lyubaka01 написа:mistreated написа:Lyubaka01 написа:Искам да питам скочилите срещу Платини-Момчета(и момичета, ако има), вие как бихте реагирали, ако не ви платят 3-4 поредни заплати там, където работите?
Споко, хора, които взимат точно 100 пъти по-малко от тоя стоят по цяла година без заплата. Ако си мислиш, че с 3 неплатени заплати е обеднял, явно живееш в друга държава. Келеши, като Спас и Платини, на които беше подадена ръка точно в най-тежките моменти от кариерите им, можеше поне да изчакат да видят накъде отиват нещата и тогава да бягат. Така, както направиха Саша и Марсиньо!
Не става въпрос дали е обеднял или не. Става въпрос за договор... И какво да чакат? Извинявай, ама в ЦСКА нещата се решават "другия вторник" вече сигурно година и повече...
Ами това е разликата между обичащи клуба футболисти и такива, които мислят само и единствено за парите бе, човек. Нали това ти обяснявам. Защото Спасчо, като дойде говореше как би играл в ЦСКА за една баничка, нали?! Ебаси баничките дето изяде в този клуб и пак не се наяде. Айде мерси от такива цска-ри.
Извинявай, ама вече такива, играещи само заради едната любов към клуба(за съжаление) почти не останаха... А най-лошото е, че доколкото има такива, клубовете не го оценяват по никакъв начин. Пример-преди един сезон в ЛОКО нещата бяха, не просто зле, а направо трагични (не че сега сме цъфнали и вързали, но това е друга тема). И тогава няколко момчета(Дани Пеев, Младен Стоев, Юли Петков) се върнаха в клуба да играят за смешни пари(които не се знаеше дали въобще някога ще получат). В момента нито един от тях не е в отбора...
П.С. Да добавя и един ваш играч, който е живо доказателство за думите ми-Тошко Янчев-в тая оскъдица на играчи, които истински милеят за клуба, го изритаха като мръсно куче... Ми какво повече да коментираме...
- Udoji90
- Контакти:
Едва ли точно Платини е най-големият виновник за състоянието на ЦСКА, че да му се сърдите, ако е напуснал за неполучени заплати, което си е негово право. (Да не говорим, че още в края на миналия сезон имаше желание за напускане.) Иначе забавно звучи одата. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Redvolution написа:
Ода за Мишел ПлатиМи
Нямам съвест, нито чест,
даваш кинти и съм шест,
иначе не ме търси –
аз се казвам Платини!
Ако много ми платиш,
може даже с мен да спиш,
правя всичко за пари –
аз се казвам Платини!
За стотинки бих продал
душата си без капка жал
и на Дявола дори –
аз се казвам Платини!
Аз съм алчен, озлобен,
няма нищо мъжко в мен,
затова ме забрави –
аз се казвам Платини!
Знай, от люлката до гроба,
вечно ще обръщам джоба,
Юда ти ме наречи -
аз се казвам Платини!

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Кво стана с тва момче - няма го нещо на тренировките на Цска, да не е на лагер с националния отбор на България, нали взе паспорт? 

...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Какви бездушници, срам ни е от вас, какви бездушници с малки сърчица, срам ни е от вас.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
W84me написа:Как не го е срам! Не е вземал заплата от месеци, а на всичкото отгоре напуска отбора!

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
Г-н автор на темата, бихте ли били така любезен да ремонтирате дома ми безплатно, тъй като виждам, че сте за безплатния труд?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Тъп грозен черен
на чорбата е неверен
името му изпърди
той се казва ПлатиМИ

на чорбата е неверен
името му изпърди
той се казва ПлатиМИ

ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!