Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Батков: Не желаем злото на ЦСКА

Мнениеот dindan » 01 юли 2013 23:46

Ще говорим в четвъртък ;)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 02 юли 2013 00:31

А на вас това ли ви е ежедневната тема
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 02 юли 2013 00:43

мен ми жал за привържениците не цска и те имат нужда от радост в тези тежки капиталистически времена ,но за съжаление никой не мисли за тях ,а ми някой си въртят далавери на гърба на цска
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 юли 2013 00:56

Надявам се още утре ,ЦСКА да бъде обявен във фалит и да отидем там,където всички искат да ни видят.Това ще стане част от историята на ЦСКА,на Великият ЦСКА София,а фалита на АД-то ще остане в историята на Титан. А каква ще бъде историята на гробокопачите...ще видим,но едва ли ще се помни дълго.Ще се завърнем по-добри и по-силни и ще сме си със същата история,както и вие,които сега се упражнявате тук,а забравяте или подминавате своята история.Футболната история няма връзка с фирмената история...за нас.След години,ще се помни,че ЦСКА е побеждавал и ДЕТРОНИРАЛ еврошампиони,..ще се помни и Олимпия,Бате,Беверен,Аалст,Антверпен,1-17 и дори и с горно нанадолнище да направим сдружение и да ни купят ,пак ще дойдете на стадиона и ще викате...червени боклуци,бий чорбата...,дори и с прозрачни екипи да играем,пак ще са червени очите ви... :) ,какво да правим,такава е съдбата ни,а на вас така ви е отредено 8-) ОТ НАС
Последна промяна от donDiego на 02 юли 2013 01:00, променено общо 1 път.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 юли 2013 01:06

neverbackdown написа:
dindan написа:
1.9.1.4 написа:
dindan написа:А на вас това ли ви е ежедневната тема

Не, тва е смешната тема :mrgreen: Като всички нормални хора (за вас не важи) и ние левскарите обичаме да се забавляваме и къде по-добро и забавно място от подфорума на ЦСКА/ЦСКА 1923 :mrgreen:

ами ние ще се забавляваме в четвъртък

Комплексите ви затриха , а продължавате....
За четвъртък не знам дали ще бием , но вече се убеждавам , че най-големите ви победи са нашите загуби , което е жалко за вас...

Грешиш,затриха ни тези,които са ползвали марката за лична изгода.За това вие няма защо да се притеснявате :!: ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 02 юли 2013 02:09

Аз за разклика от Батковци,искам червеното четрибуквено джудженце да отиде да играе в А окръжна група,където му е мястото и ако успее с умение и футболни средства да влезе в А група, ще бъде добре дошло :)

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 02 юли 2013 04:45

Емигрант 45 написа:
donDiego написа:Надявам се още утре ,ЦСКА да бъде обявен във фалит и да отидем там,където всички искат да ни видят.Това ще стане част от историята на ЦСКА,на Великият ЦСКА София,а фалита на АД-то ще остане в историята на Титан. А каква ще бъде историята на гробокопачите...ще видим,но едва ли ще се помни дълго.Ще се завърнем по-добри и по-силни и ще сме си със същата история,както и вие,които сега се упражнявате тук,а забравяте или подминавате своята история.Футболната история няма връзка с фирмената история...за нас.След години,ще се помни,че ЦСКА е побеждавал и ДЕТРОНИРАЛ еврошампиони,..ще се помни и Олимпия,Бате,Беверен,Аалст,Антверпен,1-17 и дори и с горно нанадолнище да направим сдружение и да ни купят ,пак ще дойдете на стадиона и ще викате...червени боклуци,бий чорбата...,дори и с прозрачни екипи да играем,пак ще са червени очите ви... :) ,какво да правим,такава е съдбата ни,а на вас така ви е отредено 8-) ОТ НАС

Като ти гледам на кой ТЕРОРИСТ си сложил тату,ми е ясно че нямаш нищо в главата си,а повечето фенчета на четрибуквието сте поклонници на комунистите и терористите!!!

ахахха.......тц, тц,......ама ти сериозно ли...?!?
щом не познаваш великия Марадона на снимката, кво изобщо се пънеш на тема футбол.......мхм..
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 02 юли 2013 08:31

Никой не печели от това ЦСКА да го няма (от финансова гледна точка)
Аз като ЦСКАр няма да се интересувам толкова много от БГ футбол. Няма да гледам мачове по ТВ-та, освен някой и друг мач на Черно море, Ботев или Берое, които са ми симпатични. Предполагам това ще се случи и с повечето фенове. Едва ли Левски някога ще събере толкова публика (в БГ), колкото срещу вечния съперник.
Борислав Михайлов също няма изгода от това ЦСКА да го няма. Това, което предполагам ще се случи е да вземем лиценза на някой отбор от Б група.Т.е. уж някакво наказание за ЦСКА.
Та по тази логика е нормално че и Батков ще загуби пари.
Та да обобщя "знай че за каквото и да ти говорят, винаги става дума за пари"

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 02 юли 2013 08:46

Батков и в други случаи е помагал на ЦСКА .Помогна им да не играят в турнирите когато станаха шампиони.Това е все едно да бутнеш някой да падне от скалата и после да съжаляваш за него.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот actrus » 02 юли 2013 09:19

bobonikolov написа:Колкото и да не им се вярва на много хора за ЦСКА в сегашното му състояние има спасение. Просто трябва да се вкара опитен мениджър в управлението на клуба. С добър мениджмънт нещата ще се оправят, а може и клубът да излезе на печалба до година две. Има много примери за това как губеща компания се превръща за 2 години в печеливша. Първият пример, който ми идва на акъла е с Нисан. През 1998 - ма компанията е с над 20 млрд. долара дългове. Тогава Рено купува Нисан и назначава Карлос Гон, който само за 12 месеца обръща нещата на 360 градуса и от губеща компания с 20 млрд. дългове Нисан излиза на + с 2 млрд. долара. И в ЦСКА може да станат нещата. Само трябва час по - скоро акциите да се прехвърлят на финансово обезпечен собственик, да се намери кадърен мениджър, който веднага след влизането си в АД - то да направи оздравителен план на дружеството и с правилни действия да изчисти дълговете и да превърне клуба в печеливш. Ако новия собственик няма такъв човек под ръка, то в България има достатъчно консултантски компании, които се занимават с това.

А бе пич.За такова нещо трябва и акъл. То да е х....й да им го набиеш ама то акъл.Как ще вирее такова нещо в дрогирана глава.При добри кадри които завършиха колежи по света как не се намери един да ги светне. Вместо да дават пари Ітук се съмнявамІ за некадърни футболисти :idea:

Върни се в “Архив”