Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Време е ЦСКА да си плати за всичко сторено

Мнениеот pampi » 01 юли 2013 09:01

sokoban написа:Знам ,че много ви боли от положението в любимия ви клуб червени фенове ,но има Господ Той гледа.Дойде Време разделно за вас.

Дълги години правихте каквото си поискахте,взимахте футболисти без да плащате,играехте на стадиона си без да плащате,мамихте,лъжехте,изнудвахте,крадохте!Докато всички останали отбори ,като Ботев,Славия,Левски,Берое,Пирин,Дунав,Черно море,Спартак Варна и много други,бяха създадени от любов към футбола,вашия отбор се появи на бял свят през 48-ма с цел манипулация по подобие на един друг ЦСКА в Русия.Имахте неограничен държавен ресурс,бази ,всички школи в България,генералите колиха и бесеха.Взимахте чужди лицензи,за да играете в Националната дивизия(както се е казвал тогава шампионата).Крадяхте най-добрите футболисти от другите отбори ,а при отказ разформировахте и наказвахте.Тупате се в гърдите ,че сте най-титолувания клуб с най-големи успехи в Европа?Как се случваше това?Всеки отбор на ваше място би постигнал тези успехи с този ресурс!Да не говорим,че отбори като Ботев,Славия и даже Марек Дупница имат забележителни успехи в Европа без да имат тази ТОТАЛНА партийна помощ.

Фенове на ЦСКА,забелязвате ли ,че никой фен на друг отбор не ви съчувства?На никой не му е мъчно за вашето страдание.За това има причина!Когато Ботев Пловдив изпадна в подобна ситуация получи подкрепа дори от най-омразните за жълто-черните СИНИ ФЕНОВЕ!
Защо изпотрошихте сградата на БФС,КОЙТО ДЪЛГО ВРЕМЕ ВИ СПАСЯВАШЕ ОТ ФАЛИТ и ви позволяваше да играете в А група с десетки милиони дългове?Защо никой не си мръдна пръста да спре безобразията на Селския в Ботев ЦЯЛО ДЕСЕТИЛЕТИЕ!?Защо изхвърлиха Пирин Благоевград за смешна сума?Защо позволиха Спартак Варна почти да изчезне?

Къде са ви милионите фенове?Къде е тая червена България?Останаха ви само журналистите ,които продължават да манипулират хората.

Не смейте да пипате Нефтохимик!Този отбор и феновете му имат(за разлика от вас) достойнство и чест ,и най-вече ТОПКИ!

След падането на комунизма чешкия аналог на вашия отбор Дукла Прага беше закрит моментално и изхвърлен от чешката столица.Подобно нещо се случи и с Хонвед в Унгария.
Ако толкова обичате отбора си и имате поне малко достойнство извървете си пътя от долните дивизии.

Изпърво научи що е то ликвидност, за да разбереш що е то несъстоятелнаст, па тогава коментирай, кой и защо е фалирал. Аман от икономически профани, дето плещат за комунистическа солидарност и все някой друг им е виновен.
Като си толкова загрижен за Нефтохимик, извади поне 100 лични лева и ги спонсорирай, вместо да ревеш, лицемер! 8-)
Прав си има господ и той гледа !

Ето ти един поздрав:

Изображение
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 01 юли 2013 09:07

Pupper_ написа:Sokoban, не си прав приятелю! Каквото и да е сторил ЦСКА като клуб, неговите привърженици, едва ли са имали думата, едва ли са гласували ЗА, едва ли са прокарвали идеите и подпомагали мародерството спрямо останалите клубове в България! Фалита на ТИТАН е заслужен, мъката в привържениците - едва ли. Аз им съчувствам, защото клуб който обичат и който им е носил радост в момента е поставен до стената. Без феновете да имат някаква вина. Но съм сигурен, че след 3 години, ще се върнат с гордо вдигнати глави и ще изпитват огромна радост и наслада от любимия си ЦСКА. Така както аз и ти се радваме на Ботев Пд. Това е етап през който ще преминат всички отбори. Берое, Пирин, Черноморец, Ботев и мн. други вече минаха, сега са ЦСКА, скоро и Левски ... няма друг начин, да се отървеш от години разруха и съсипия.

Не съм напълно съгласен с теб.Не виждам у червените фенове манталитетът,който е нужен за да се мине през този катарзис.Повечето от тях си мислят,че живеят в тъмните времена на див комунизъм.За тях няма невъзможни неща.Очакват цялата държавна машина да заработи за тях без да се спазват правила и закони.Ако и този път нещата се развият така,да ти е.а и Европейския съюз,демокрация и всичко останало.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 01 юли 2013 09:08

Pupper_ написа:Sokoban, не си прав приятелю! Каквото и да е сторил ЦСКА като клуб, неговите привърженици, едва ли са имали думата, едва ли са гласували ЗА, едва ли са прокарвали идеите и подпомагали мародерството спрямо останалите клубове в България! Фалита на ТИТАН е заслужен, мъката в привържениците - едва ли. Аз им съчувствам, защото клуб който обичат и който им е носил радост в момента е поставен до стената. Без феновете да имат някаква вина. Но съм сигурен, че след 3 години, ще се върнат с гордо вдигнати глави и ще изпитват огромна радост и наслада от любимия си ЦСКА. Така както аз и ти се радваме на Ботев Пд. Това е етап през който ще преминат всички отбори. Берое, Пирин, Черноморец, Ботев и мн. други вече минаха, сега са ЦСКА, скоро и Левски ... няма друг начин, да се отървеш от години разруха и съсипия.

Много голяма част от техните фенове искат лиценза на Нафтата. Какъвто отбора, такива и феновете. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 01 юли 2013 09:08

Ибрахима Гай щял да се връща в ЦСКА по настояване на Аспарух Никодимов.

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 01 юли 2013 09:09

Пампи,кво ме поздравяваш?Дукла отдавана не играе в Прага вече ,а в едно село на 50 километра от столицата.Да не говорим ,че беше закрит и след много години по долните дивизии наскоро се върнаха в елита като нов клуб.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 01 юли 2013 09:11

сън не ви сини приятелки , сън не ви лови ... само ЦСКА ви е в устата... що не пускате толко теми за стадиона ви които е като полумесец в момента ? Защо малко не пишете за любимия си отбор... или вече сте от ЦСКА ?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Мнениеот neimar » 01 юли 2013 09:15

Мисля че прекалено много се вживявате всички. ЦСКА и да ги изхвърлят от А група и да останат няма да дойде края на света, а така само като си чешете езиците нищо няма да стане. Нерви на вятъра. Изчакайте няколко дена докато почне първенството и ще разберете.
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 юли 2013 09:17

sokoban написа:Пампи,кво ме поздравяваш?Дукла отдавана не играе в Прага вече ,а в едно село на 50 километра от столицата.Да не говорим ,че беше закрит и след много години по долните дивизии наскоро се върнаха в елита като нов клуб.

И кой го е закрил, бе? :lol: КГБ или МВР, а може би лично агентът Николай и ВКР-то Борат... :lol:
Кой закрива в момента Нефтохимик? Ти съзнаваш ли, че социализмът го няма вече и никой никого насила не може да закрие. Ти лично с колко лева ще спонсорираш Нефтохимик, та да започнат хората сезона. Казах ти, стига с тези комунистически приказки, дето ми ги ръсиш за братство и солидарност. Пари трябват, пари... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 01 юли 2013 09:21

pampi написа:
sokoban написа:Пампи,кво ме поздравяваш?Дукла отдавана не играе в Прага вече ,а в едно село на 50 километра от столицата.Да не говорим ,че беше закрит и след много години по долните дивизии наскоро се върнаха в елита като нов клуб.

И кой го е закрил, бе? :lol: КГБ или МВР, а може би лично агентът Николай и ВКР-то Борат... :lol:
Кой закрива в момента Нефтохимик? Ти съзнаваш ли, че социализмът го няма вече и никой никого насила не може да закрие. Ти лично с колко лева ще спонсорираш Нефтохимик, та да започнат хората сезона. Казах ти, стига с тези комунистически приказки, дето ми ги ръсиш за братство и солидарност. Пари трябват, пари... :lol:

Точно де!Комунизмът го няма вече!Пари трябват, пари!!Защо не плащате тогава?Тия 80 милиона аз ли ги направих,или Нефтохимик?Плащайте си тогава бе пич,нали сте голям клуб,голям бранд!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 01 юли 2013 09:21

Прави впечатление, че "Пловдивчани в повече" са много активни по казуса ЦСКА.
Като видите, че темата е пусната от жълти фенове, може да сте сигурни в едно - каквато и да е темата, коментарите вътре са какъв велик отбор е Ботев и какви са велики феновете им. Автора на темата, като е толкова отворен да решава как ще се спре разсипията в ЦСКА, защо не каже как ще се спре разсипията в държавата, заслуга за която имат точно олигархичните структури, които издържат Ботев.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Архив”