Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Мнениеот kev1n » 28 юни 2013 22:09

така е! даже мисля че е негово откриетие от времето когато беше на Армията :) иначе и аз точно затова ми допада.. а и ротация на крилата с нападателя делев - безяк - стоянов би било доста интересно.. :) и 3-амта могат да играят и като крила, и имат нюх към гола.. ще се добие някаква свръх вариативност.. също така спас има и пас и може да играе и зад нападателя и да сменя позициите си и с плеймейкъра :) което също е плюс :)

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 28 юни 2013 22:54

Абе май не бива да се прекалява с привличането на повече футболисти от ЦСКА. Неоспорими са качествата на цитираните в постовете дотук футболисти, но една по-голяма група футболисти, придошла от друг отбор, носи рисковете за климата в отбора. Имаше нещо подобно преди година-две по оста Локо ПД - ЦСКА и не мисля, че армейците спечелиха от привличането на локомотивци. Лично моето мнение е, че с Платини намираме така нужния ни нападател и толкова. На тоя етап Кишада и Димо Бакалов не могат да се справят с тази задача. Безяк е друга работа, той показа че може, не стана бързо и изведнъж, но пък е класен нападател и все по-често ще е важния човек в нападението на Лудогорец.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 28 юни 2013 23:17

И аз не мисля, че са ни нужни повече футболисти в отбора. Сърдитото момче за мен е последния трансфер ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 юни 2013 00:40

Лудогорец вече започна сериозната си работа от лагера в Австрия. Докато в сряда отборът направи по-скоро встъпително занимание с по-лек характер след дългия път, то вчера Ивайло Петев сериозно изпоти своите. За първи път, откакто е в алпийската страна, двукратният първенец направи двуразови занимания.
Денят за отбора започна доста рано, след като в 8 ч. беше закуската. Час и половина по-късно Светослав Дяков и компания се отправиха с клубния автобус и за първата си тренировка. Тя имаше по-скоро характер за подобряване на техническите качества на футболистите. След по-дълъг разбор и загрявка футболистите имаха специални упражнения за подавания с включено към тях тичане. По-късно отборът беше разделен на 4 малки групи, които трябваше да играят една срещу друга. В еднакви правоъгълници от 30 на 20 метра футболистите на Ивайло Петев имаха интересно и много интензивно занимание. Играчите имаха право на максимум на 2 или 3 докосвания, при които с множество къси пасове да съберат противника в една зона, а по-късно се търсеше извеждащ пас към свободен съотборник. В първата група с оранжеви потници бяха Иван Стоянов, Теро Мантула, Миро Иванов, Христо Златински, Жуниор Кайсара и Фабио Ешпиньо. Срещу тях със зелените потници бяха капитанът Светослав Дяков, Йордан Минев, Роман Безяк, Марселиньо, Мишо Александров и Козмин Моци. В другия правоъгълник оранжевите бяха Себастиан Ернандес, Тейнур Марем, Кристиан Китов, Жуниор Кишада и Витиня. Срещу тях в зелено бяха Александър Барт, Митчел Бургзорг, Шоко, Неманя Милисавлевич и Георги Костадинов.
След няколко серии на много интензивна игра Ивайло Петев сложи край и събра целия отбор в центъра на терена. Мениджърът дори взе табло, на което дълго време обясняваше нещо. Петев си помагаше с различни магнитчета, чрез които правеше различни схеми и ситуации. По този начин беше обяснено и следващото упражнение. В него отново имаше отбор на оранжеви и зелени, но те бяха съставени от по 10 души. С тренировките на австрийска земя ръководството на Лудогорец прави разделение на техника и тактика. Сутрин момчетата на Ивайло Петев нямат двустранна игра, удари или заучени положения, а разчитат повече на боравенето с топката и подобряване на техниката си. Вечерната тренировка на отбора започна точно в 18,30 ч. местно време, като в нея сериозно внимание вече беше обърнато и на тактиката. От вчера Ивайло Петев вече започна да бистри и титулярния състав за новия сезон и най-вече за мачовете със Слован Братислава от Шампионската лига.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 юни 2013 02:41

Между другото днес Гонзо потвърди,че Лудогорец е искал Георги Илиев,но от Черно Море не са го пуснали тък като е най-важния им играч.Аз си мисля че като втори вариант е привлечен Златински.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 29 юни 2013 02:46

доста подробна информация :) получило се е добре мисля ;д са прочетих и че моци се е лигавил ПАК.. ;д настроението май е на макс ;р така и трябва.. без усмивка няма как да стане..! :) утре чакаме 2-мата нови да ги представят преди мача :Р и живот и здраве на следващата контрола да ги видим ;р

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 29 юни 2013 03:19

https://www.facebook.com/photo.php?v=634175313279041

наистина настроението в отбора е много добро, това е на хубаво, здрави, без контузии да преминат и този лагер, и ШЛ...дано трудът им се увенчае с успех :)

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 29 юни 2013 07:37

С тази селекция в БГ проблеми няма да имаме. Да видим в Европа.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 29 юни 2013 12:36

то за бг и без селекция нямаше да има проблеми.. ;д идеята е нали в европа да направим нещо.. ;д

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 29 юни 2013 14:53

Селекцията за мен е повече от успешна,няма нужда от повече-много 'звезди"много проблеми.
Сега изцяло трябва да се концетрираме посока Братислава.
[offtopic]Спас Делев не би бил излишен :)[/offtopic]

Върни се в “Архив”