Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Бойко Борисов подаде оставка на 11 ден ....а БСП

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 23:43

dunavfc написа:Червените,дори не разбират,какъв потенциал има по принцип лявата идея в момента. В тая криза и тая бедност,ако има една силна лява партия,ще разбие и ББ и Костов и всичко друго...Радващото е,че толкова интелигентни леви няма и засега,това не се осъществява ;)

Ама то потенциал има и в дясната стига да има кой да го изпълни ! Въпроса е че тук и сега ,няма ни леви ни десни ! Има едно голямо лай.о и тези които протестират искат да сменят рядкото с по твърдото :x

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 23:44

za nas e toj religiq написа:
ivaka написа:
dunavfc написа:Ти сега,какво се опитваш да оспориш,не мога да разбера ? Според теб,хората от протестите искат ГЕРБ ? Ще ти подскажа,искат ново дясно..Това,че в твоята глава се въртят други варианти си е твой проблем...

Остави го, няма да те разбере, те не разбират нещо, което не е казано от другаря Кутев.
...
Е какво, като е ГЕРБ?
Ще бъде ГЕРБ, дакото се появи ДРУГ, който да докаже, че може да бие на избори комунистите, тогава ще сменим политическия субект, засега е ГЕРБ!
Ако имаше нормален ляв субект в българската политика, този въпрос въобще нямаше да стои, сега обаче е на дневен ред.
ИЗЧЕЗВА БСП и всичко в държавата става нормално - това е проблема 23 години, всички други се смениха само те са ВЕЗДЕСЪЩИТЕ РАЗСИПНИЦИ, КОИТО ПАК ПРЕТЕНДИРАТ, ЧЕ МОГАТ НАЙ-ДОБРЕ ДА РАЗСИПЯТ БЪЛГАРИЯ - ТОВА ГО ЗНАЕМ ВСИЧКИ!
...
Днес поредния гаф на това правителство - транспортния министър натопил еврокомисар и сега трябва да се извинява за лъжа, а най-добре оставка да подава, че в Европа няма да го погледнат - ЧЕРВЕН ЦЪРВУЛ!

Да те питам , като ти пречат комунистите защо ГЕРБ ,НДСВ и СДС не направиха така че да изчезнат :? Защо народа не ги избира втори мандат , трети :? Толкова ли не можете да схванете че всички идват за да лапат :shock:

Как да направят,така,че комунистите да изчезнат бе :shock: Да избият пенсионерите ли ? ГЕРБ е първата партия,спечели 2 пъти поред парламентарните избори в България,това да си го знаеш,като информация ;) Само,че ГЕРБ няма партии патерици,както имат БСП ;)

един е ботев
Контакти:

Мнениеот един е ботев » 25 юни 2013 23:44

КАКВИ СА ТЕЗИ софиянци?ЗАЩО САМО ТЕ ДА РЕШАВАТ ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 23:47

dunavfc написа:
dunavfc написа:Ти сега,какво се опитваш да оспориш,не мога да разбера ? Според теб,хората от протестите искат ГЕРБ ? Ще ти подскажа,искат ново дясно..Това,че в твоята глава се въртят други варианти си е твой проблем...

И какво е това ново дясно бе момче ? Кои са тия "НОВИ ДЕСНИ" , къде са ? Дай да ги видим ? Или са пак същите тия които , се изредиха в последните 20 години :? Ако беше левскар , да ти кажа че си ограничено говедо ! Ама уж не си , толкова ли не ти идва на ум , че народа няма зад кой да застане ? Аз зад стари муцуни в "ново дясно" не заставам ! Как по просто да ти го обясня :?:

Продължаваш да искаш от мен,обяснения,които изобщо не касаят темата !!! Питаш ме въпроси,аз ти отговарям,ти обръщаш друга тема,какво искаш :shock:
Питаш ме каква е алтернативата,аз ти казвам,не си доволен...Питаш ме,какво искат протестиращите,отговарям ти,пак не си доволен.....Не знам...

И какво точно ми каза че още съм в недоумение :lol: Поне на един въпрос да ми беше отговорил :lol:

Не съм ти отговорил ? Наистина,дискусиите с теб са пълна загуба на време. Това е последният ми пост към теб,гледай и за в бъдеще да не ме цитираш,няма смисъл ;)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 23:58

dunavfc написа:
dunavfc написа:

И какво е това ново дясно бе момче ? Кои са тия "НОВИ ДЕСНИ" , къде са ? Дай да ги видим ? Или са пак същите тия които , се изредиха в последните 20 години :? Ако беше левскар , да ти кажа че си ограничено говедо ! Ама уж не си , толкова ли не ти идва на ум , че народа няма зад кой да застане ? Аз зад стари муцуни в "ново дясно" не заставам ! Как по просто да ти го обясня :?:

Продължаваш да искаш от мен,обяснения,които изобщо не касаят темата !!! Питаш ме въпроси,аз ти отговарям,ти обръщаш друга тема,какво искаш :shock:
Питаш ме каква е алтернативата,аз ти казвам,не си доволен...Питаш ме,какво искат протестиращите,отговарям ти,пак не си доволен.....Не знам...

И какво точно ми каза че още съм в недоумение :lol: Поне на един въпрос да ми беше отговорил :lol:

Не съм ти отговорил ? Наистина,дискусиите с теб са пълна загуба на време. Това е последният ми пост към теб,гледай и за в бъдеще да не ме цитираш,няма смисъл ;)

Ама ти си мислиш , че "искаме ново дясно" или "защо да не ги сменяме през 10 дена " са някакви аргументирани отговори ли :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 23:58

Няма смисъл,прав си за всичко ;) Стой във вас,но не давай акъл на хора,които не са съгласни със статуквото...Радвам се,че на протестите виждам хора,които имат доста по различно виждане за нещата,които не се влияят от такива дребни нещица,как помагали на една партия или пречили на друга,а се борят за своите възгледи и принципи. Бях на протестите и през Зимата,подкрепям ги и сега,ако мислих,като теб,трябваше повече да не стъпвам...

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 юни 2013 08:22

dunavfc написа:Препоръчвам ти да задържиш в себе си злобните закачки,защото много е възможно,скоро да се криеш като мишка от форума,така че колкото по-малко говориш на тази тема,толкова по-добре...
А това,че казваш,че протеста е инсцениран от ГЕРБ ме прави горд,след като виждам,какви интелигентни и приветливи хора участват в него ;)
Лесно е да се дигне сульо и пульо,когато каузата е материална,но когато става въпрос за МОРАЛ,тогава се виждат,истинските хора и каймака на тая държава ;)

Ако вие протестиращите сте "каймака" на държавата, тури и кръст на тая държава ! :mrgreen:
Толкова много отвеяни хора събрани на едно място не бях виждал от "Джулай Морнинг" на Камен бряг миналата година. :lol:
Незнам аз дали ще се крия като мишка, но ако другарите задържат властта, ти със сигурност трябва да помислиш за промяна на адреса. :twisted:
Партията забавя, но не забравя !
Такива партийки еднодневки като ГЕРБ са минали много. Столетницата остава ! ;)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 26 юни 2013 08:27

Здраво, Боко! Желим да честитам изборну победу ГЕРБ! уди знау за кога да гласау! Велики си био! Сам дошао до вас. Желим да те загрлим лично. Само немо да подигне крвни притисак! Вечно твое: Сретен оси*** :) :) :) :) :)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот alexveselinov » 26 юни 2013 09:53

Февруари хората излязоха със своите искания- против монополите, против банките, против високите цени на горивата, против шистовия газ и т.н.. Излязоха, защото тънеха в глад и мизерия. Излязоха защото нямаше изход. Затова се палеха хората. Защото нямаше изход.Борисов и Цветанов изкараха полицията. Проля се кръв. Борисов избяга- от страх, от паника, и защото такъв беше неговият сценарий....след три месеца да се върне на бял кон, независимо как.Спомняте ли си колко анализатори такава казаха че това било ''блестящ политически ход".Дойдоха изборите. Имаме Парламент, имаме Правителство, хубави, лоши, но ги имаме.Къде спаха хората имаше избори само преди месец и нещо?Защо тогава не гласуваха?Тези хора сега излязоха да бранят не Борисов, излязоха да бранят работните си места, премиите си, обществените поръчки, хляба си. Защото при едно съкращение, първи ще си тръгнат те. Били млади, били красиви, били интелигентни, били умни, били с таблети, а февруарци били лумпени и прошляци. Да такива са, наистина са такива, защото търпяха три години диктатура и простащина. Наистина са такива,но каквито и да са, те свалиха Борисов,те развалихме модела,те създадоха гражданското общество.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 юни 2013 09:58

viali69 написа:

Незнам аз дали ще се крия като мишка, но ако другарите задържат властта, ти със сигурност трябва да помислиш за промяна на адреса. :twisted:
Партията забавя, но не забравя !

Гений :) :) :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”