Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Бойко Борисов подаде оставка на 11 ден ....а БСП

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 22:42

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:
dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:А , те тия олигарси са от има няма 10 дена тука , нали :lol: Да ти говори нещо , Мултигруп , Орион , Олимп , Типинг пойнт ???????

Тия групи са свързани с ГЕРБ :shock: Ти наистина си паталогичен случай...

:lol: :lol: :lol: Знаех си че въобще не си наясно с нещата , ама като не си , не се излагай поне :lol:
МУЛТИГРУП _ БСП
ОРИОН - НДСВ
ОЛИМП - СДС
Типинг пойнт - ГЕРБ

Зад всяко правителство стоят олигарси моето момче ! И да искаш да смениш едните с другите е не нелепо , а граничещо с глупостта !

Самият факт,че чувам за първи път за Типинг Пойнт,говори,красноречиво,че са измислица на някой непохватник като теб ;)
Страхотна логика имаш и ценностна система...Всички имат олигархични групи и затова не трябва да сменяме никого...СКАНДАЛЕН СИ !

:lol: Има гугъл провери ! То и за предните се разчуваше като паднеха от власт ;)
Не да не го сменяме , а да го сменим с алтернатива :!: А не да махнем тия , пък да се върнат старите ??? Това с какво граничи ?

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 25 юни 2013 22:43

Никога няма да го направят!
:cry: :evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 22:46

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:
dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:Кой те окраде пък теб за 10 дена :lol: Не може да викаш дръжте крадеца по презумция ! Тия предните ни съдраха кожите , той искал да ги връща да види още какво могат да ни свалят :x И за разлика от теб аз имам ценностна система и тя не е радикална ! Ами дайте им малко време да ги видим и тия ! Имало турци , ми и те живеят в тая страна бе , стига сте живели в 19 век ! Ти оня ден педалите ми защитаваше , сега изведнъж стана много радикален !

Ти нормален ли си бе човек :shock: За 2-3 път те хващам да говориш по мой адрес,абсолютни глупости,които никога не съм и споменавал.
Кой е казал,че трябва да се връщат ГЕРБ ? Кога съм казал,нещо против турците :shock: Ако,така дискутираш,кажи ми да не си губя времето,нямам време да се оправдавам,че нямам сестра...
И педалите и турците и циганите защитавам,когато има причина за това,точно за това,да ми говориш,че съм бил против турците е мега скандално !

Абсолютно нормален съм ! След като искаш оставка кой ще дойде ??? Лейбъристите ли :lol:

После се чудиш,защо ти говоря за морал и достойнство и ценностна система...По малоумен аргумент против протестите от това,не съм чувал !
Все едно някой да ебе жена ти,а ти да си мълчиш,защото и друга да си вземеш,пак ще ти изневерява...

Ами ако съм сведен до избора дали да я е.е циганин или негър ще си мълча ! Виж ако има алтернатива никой да не я .... тогава със сигурност ще направя нещо по въпроса !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 юни 2013 22:46

dunavfc написа:Стига си намалявал тия цифри бе човек,кеф ли ти прави,какво ? Нито са 2 хил. в страната,нито 5 хил. в София,когато ранно или късно,това правителство падне,пак ще те питам,има ли значение бройката или не...

Толкова са, че и по-малко... А правителството няма да падне скоро, и това го приеми и преглътни! И помни Сретен ! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 22:47

za nas e toj religiq написа: :lol: Има гугъл провери ! То и за предните се разчуваше като паднеха от власт ;)
Не да не го сменяме , а да го сменим с алтернатива :!: А не да махнем тия , пък да се върнат старите ??? Това с какво граничи ?

Дам,особено за Мултигруп и Орион,само,като падаха се чуваше....
След като всички според теб са мърши,аз не виждам,какъв е проблема да ги сменяме постоянно ? Можеш ли да кажеш,честна мъжка дума,че ако ГЕРБ бяха на власт,щеше да си против тяхната оставка,защото и друг да дойде пак ще е същото ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юни 2013 22:48

@Синьо сърце
Тук не става въпрос за бройка а за морал.Дали протестиращите са 5 000 или 50 000 няма значение,морал с бройка не се бори.Апостолите да не би да са били хиляди?А обърнаха света и то защото имат кауза и морал.Едни други събираха хиляди на шествия , но са аут от историята точно защото им липсваше морал.И сегашното правителство ще си отиде по същите причини.Това е положението.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 25 юни 2013 22:50

za nas e toj religiq написа:Ами ако съм сведен до избора дали да я е.е циганин или негър ще си мълча ! Виж ако има алтернатива никой да не я .... тогава със сигурност ще направя нещо по въпроса !

Алтернативата сам ще трябва да си я изработиш,мойто момче :mrgreen: !!!

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Re: Петиция за оставката на Пламен Орешарски

Мнениеот martini_bg » 25 юни 2013 22:50

Алооооо.. платените клакьорки , гледам ви от седмица спорите помежду си. Жалки сте.... жалки ще си останете , тарикатчета на дребно и невежи инфантили!!! Игнора ви застига със страшна сила,а господарите ви са във паника, защото бавно и необратимо осъзнават ,че са политически трупове.
А вие кога..?

Извинения на автора на темата, за мнението -не по-същество.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 22:53

GOLEADOR написа:@Синьо сърце
Тук не става въпрос за бройка а за морал.Дали протестиращите са 5 000 или 50 000 няма значение,морал с бройка не се бори.Апостолите да не би да са били хиляди?А обърнаха света и то защото имат кауза и морал.Едни други събираха хиляди на шествия , но са аут от историята точно защото им липсваше морал.И сегашното правителство ще си отиде по същите причини.Това е положението.

+1
По точно не може да се каже,а примера с Апостолите е повече от красноречив. Но за хора,без ценностна система,такива работи не са важни...
Представям си как трябваше да действат В.Левски и неговите съмишленици,ако чакаха,такива като Бай Ганьо да им определя битието....
Ще излезе някой като Фифито и ще ти каже,че му е по-хубаво да живее под диктовката на Османската Империя пред това да го,управляват крадливи и непочтени българи,въпреки,че ще бъде независим и свободен...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 22:56

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа: :lol: Има гугъл провери ! То и за предните се разчуваше като паднеха от власт ;)

Дам,особено за Мултигруп и Орион,само,като падаха се чуваше....
След като всички според теб са мърши,аз не виждам,какъв е проблема да ги сменяме постоянно ? Можеш ли да кажеш,честна мъжка дума,че ако ГЕРБ бяха на власт,щеше да си против тяхната оставка,защото и друг да дойде пак ще е същото ?

За разлика от теб , аз помня всички тези правителства ! И когато съм оставал излъган ( 3 пъти , защото четвъртия не гласувах за спечелилите ), никога не съм искал някое от тях ДА СЕ ВРЪЩА ! Така че си спести думичките морал , чест и т.н. ! Когато се появи ясна алтернатива , тогава ще изляза за да викам против тия ! Сега просто е безпредметно !

Върни се в “Архив”