Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шок в ЦСКА: Титан остава собственик, сделката с Гриша Ганче
Айде честито да ни е!!! Титан искат тотално да се подиграят с ЦСКА,скапани боклуцииииииииии,давайте акциите и ни оставете да си почнаем от В група!!! В една тема го бях написал,тогава ме обявиха за кретен и за болен мозък,но пак ще го кажа,трябва да се мине през В група,това е истината,Цесекар съм от над 20 години и не мога да издържа пернишките тупани да се гаврят с клуба....По-добре да се почне начисто,а не да взимаме лицензи и да ставаме за смях....,то и без това говеждите само това и чакат и почват да спамят....
Re: Извънредно: Титан остава собственик на ЦСКА!
A/N/C написа:Жоржиньо написа:Да са живи и здрави,и да продължават с делото си по закриване на жалкото отборче !!
Ей каун , махай аватара на ''жалкото отборче'' от Подуяне и се преклони пред религията ЦСКА !
Хаха,айде дербито с Вихър Требич догодина

честно много сте зле..тея ТиТаН направо са за ..... почерпка 

Фалит - и започване на чисто, това ТРЯБВА да го разберете много наистина много велики клубове са започвали от най-ниското ниво като Глазгоу Рейнджърс, Вие не сте нищо повече от тях! След като нямате пари за най-малко 2 мача в Европа - нямате място в професионалния футбол, започнете на чисто и си оправете отбора, колкото по бързо го разберете това толкова по-добре за вас иначе ще си останте да си тънете в посредствеността. Успех!
-
- Контакти:
Честито!
Евала им правя на ТИТАНИТЕ ... няма да се откажат докато не ви погубят тотално!
Оооо червена сган, РИДАЙ!
Евала им правя на ТИТАНИТЕ ... няма да се откажат докато не ви погубят тотално!

Оооо червена сган, РИДАЙ!

Жоржиньо написа:A/N/C написа:Жоржиньо написа:Да са живи и здрави,и да продължават с делото си по закриване на жалкото отборче !!
Ей каун , махай аватара на ''жалкото отборче'' от Подуяне и се преклони пред религията ЦСКА !
Хаха,айде дербито с Вихър Требич догодина
Както и със европейският колос, Торпедо Борован

- shotgun blues
- Контакти:
Димитър Борисов и Иво Иванов идоли,Богове !
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- chocho1973
- Контакти:
stg333 написа:и сиа Стоичков какво ще работи точно
svirki na nasko,haha
ГНИДАТА ганчев каза БАУ 

Дали ЦСКА заслужава тази съдба или не е въпрос на друга тема. Тук говорим за невероятния товар и боклук, който лежи на плещите на Българския футбол. Искате или не ЦСКА е един от най-великите отбори в България и това го казвам като болен фен на Ботев Пловдив. Титан уби ЦСКА. Ето сега просто трябва да се последва нашия модел. Създайте нов отбор и тръгнете от нулата. Пък тогава да видим дали никой няма да иска да даде пари за ЦСКА. Само тогава ще си проличи кои са истинските фенове на отбора, само тогава. Успех на ЦСКА с разчистването на боклука и дано по-скоро се вземе правилното решение.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]