Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Raoul_Duke » 23 юни 2013 12:53

Adramelech написа:
Raoul_Duke написа:Едва ли е различно. Почти всеки път се минава през централите на 3 от 4-те и нито веднъж пред сЪградата на герП-а, за да се изрази възмущение напр. от това, че по тяхно време е подписан проект за сваляне на Ботев и Димов от учебната програма. Странно нали :roll: Платени идиоти или само идиоти :lol:

Тъп, тъп та вдлъбнат. Бил ли си един път на протест в София? Май не си. Знаеш ли къде е централата на ГЕРБ? Знаеш ли, че от 4-5 дни протеста не минава през централата на Атака? Май не. Знаеш ли, че на протеста има плакати и срещу ГЕРБ? Май не. Идиоти са такива, като теб, които се обаждат, без да са наясно и без да са били там, за да знаят за какво става дума. Да те питам, знаеш ли чия собственост е сайта, който си пуснал?

:lol: Браво бе, гербераст, НогУ си умен :lol: Щом са ти виновни Блиц, ето ти и съвсем друг източник, в който освен конкретни имена, въпросната "дама" от протурската ГерП, твърди, че изобщо не съжалява за решението си
:arrow: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1104640
Чети добиче, чети.

Скандалният проект за промяна на програмите по български език и литература, с които емблематични творби на български класици отпадат от учебниците, е бил подписан от бившия заместник-министър на образованието от служебния кабинет Мариана Банчева. Проектът е на стойност близо 2 млн. лева.

За Дарик Банчева обясни, че не съжалява за решението си да подпише документа и заяви, че програмите са били изготвени с цел да се осъвременят стандартите на образованието. Тя посочи, че учениците не могат да изучават всички произведения, на всички автори. Мариана Банчева е категорична, че учителите и експертите, съставили проекта не трябва да бъдат уволнени.

Бившият заместник-министър на образованието заяви, че лично тя е човекът, подписал отпадането на „Майце си” и „Моята молитва” на Христо Ботев от учебната програма.

„По време на служебното правителство аз подписах проектите на учебните програми, с което те бяха качени на сайта на Министерството, за да могат да бъдат публично достояние. Това, което аз направих, е, че всъщност поех изключителната политическа отговорност да се доверя на тези хора, които са работели и които са решили и са имали куража да представят своя продукт. Не съжалявам за това си решение”, категорична бе Банчева.

На протест в София не съм бил, били са мои познати. Нито веднъж не е проявена инициатива да се мине и да се попсува пред централата на герб. За сметка на това, пред останалите се е ходило по няколко пъти! Нищо, че вече не. Но и няма как да е другояче, при положение, че Лиляна Павлова и Добрев са едни от тарторите на протеста. Централата на герП-а ако ви е далеч, интересно защо когато сред "недоволното от политическата класа множество" се появят гореспоменатите, не следват никакви реакции?!
А аз, кухорогий, съм бил два пъти на протеста в Пловдив и то когато имаше едно ясно формулирано искане - "Пеевски вън от ДАНС". Искането беше изпълнено и за мен протест вече не съществува! Останаха герберастките функционери и дебилните клакьори като теб. Затова и няма да добие масовост като през зимата, когато във Варна се бяха събрали над 50 000!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 23 юни 2013 13:03

Raoul_Duke написа:
Adramelech написа:
Raoul_Duke написа:Едва ли е различно. Почти всеки път се минава през централите на 3 от 4-те и нито веднъж пред сЪградата на герП-а, за да се изрази възмущение напр. от това, че по тяхно време е подписан проект за сваляне на Ботев и Димов от учебната програма. Странно нали :roll: Платени идиоти или само идиоти :lol:

Тъп, тъп та вдлъбнат. Бил ли си един път на протест в София? Май не си. Знаеш ли къде е централата на ГЕРБ? Знаеш ли, че от 4-5 дни протеста не минава през централата на Атака? Май не. Знаеш ли, че на протеста има плакати и срещу ГЕРБ? Май не. Идиоти са такива, като теб, които се обаждат, без да са наясно и без да са били там, за да знаят за какво става дума. Да те питам, знаеш ли чия собственост е сайта, който си пуснал?

:lol: Браво бе, гербераст, НогУ си умен :lol: Щом са ти виновни Блиц, ето ти и съвсем друг източник, в който освен конкретни имена, въпросната "дама" от протурската ГерП, твърди, че изобщо не съжалява за решението си
Чети добиче, чети.

Скандалният проект за промяна на програмите по български език и литература, с които емблематични творби на български класици отпадат от учебниците, е бил подписан от бившия заместник-министър на образованието от служебния кабинет Мариана Банчева. Проектът е на стойност близо 2 млн. лева.

За Дарик Банчева обясни, че не съжалява за решението си да подпише документа и заяви, че програмите са били изготвени с цел да се осъвременят стандартите на образованието. Тя посочи, че учениците не могат да изучават всички произведения, на всички автори. Мариана Банчева е категорична, че учителите и експертите, съставили проекта не трябва да бъдат уволнени.

Бившият заместник-министър на образованието заяви, че лично тя е човекът, подписал отпадането на „Майце си” и „Моята молитва” на Христо Ботев от учебната програма.

„По време на служебното правителство аз подписах проектите на учебните програми, с което те бяха качени на сайта на Министерството, за да могат да бъдат публично достояние. Това, което аз направих, е, че всъщност поех изключителната политическа отговорност да се доверя на тези хора, които са работели и които са решили и са имали куража да представят своя продукт. Не съжалявам за това си решение”, категорична бе Банчева.

На протест в София не съм бил, били са мои познати. Нито веднъж не е проявена инициатива да се мине и да се попсува пред централата на герб. За сметка на това, пред останалите се е ходило по няколко пъти! Нищо, че вече не. Но и няма как да е другояче, при положение, че Лиляна Павлова и Добрев са едни от тарторите на протеста. Централата на герП-а ако ви е далеч, интересно защо когато сред "недоволното от политическата класа множество" се появят гореспоменатите, не следват никакви реакции?!
А аз, кухорогий, съм бил два пъти на протеста в Пловдив и то когато имаше едно ясно формулирано искане - "Пеевски вън от ДАНС". Искането беше изпълнено и за мен протест вече не съществува! Останаха герберастките функционери и дебилните клакьори като теб. Затова и няма да добие масовост!

Аз като ти казвам, че си тъп, ти не ми вярваш. Отговори на въпросите и тогава го пускай това.

А а да, не съм нито от ГЕРБ, нито от АТАКА, нито от БСП - на изборите гласувах за Глас народен. Така че и в това за герба показа, че си тъпо парче.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 юни 2013 13:06

Raoul_Duke написа:Т

Чети добиче, чети.

Ти правиш ли разлика между служебно и друго правителство и кое на коя партия е или интересите, или омразата ти са по-силни от това? :shock:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 23 юни 2013 13:15

Adramelech написа:Аз като ти казвам, че си тъп, ти не ми вярваш. Отговори на въпросите и тогава го пускай това.

А а да, не съм нито от ГЕРБ, нито от АТАКА, нито от БСП - на изборите гласувах за Глас народен. Така че и в това за герба показа, че си тъпо парче.

Отговорил съм ти на всички въпроси, въпреки, че са дебилни. Просто чети... ако можеш. Квалификациите на лични, става ли? А и скоро ще има мач, така че спокойно може лице в лице да се уточним мишленце :idea: Стига да имаш желание, ще се намерим :idea:

parvanoff написа:
Raoul_Duke написа:Т

Чети добиче, чети.

Ти правиш ли разлика между служебно и друго правителство и кое на коя партия е или интересите, или омразата ти са по-силни от това? :shock:

Банчева е функционер на Герб, а и самата тя казва, че проектът е разработен ПО ТЯХНО ВРЕМЕ. Ае вие малоумни ли сте не мога да разбера? Кой управляваше преди служебното правителство? Нали Герб?! Е чий е тогава проекта?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 юни 2013 13:23

Raoul_Duke написа:
Банчева е функционер на Герб, а и самата тя казва, че проектът е разработен ПО ТЯХНО ВРЕМЕ. Ае вие малоумни ли сте не мога да разбера? Кой управляваше преди служебното правителство? Нали Герб?! Е чий е тогава проекта?

Професионална кариера:
2013 г. Заместник-министър на образованието, младежта и науката
2010 – 2013 г. Координатор детски политики „Образование” и „Здраве” в Национална мрежа за децата
2000 – 2010 г. Главен експерт в МОН/МОМН
1992 – 2000 г. Училищен психолог в 51. СОУ, гр. София

Езици: Английски и руски език

И си мислиш така, защото? ;) ГЕРБ са били на власт 2000-та година? Пак те питам-правиш ли разлика от "по тяхно време" и "кой изработва според теб такива проекти"? Както казах питам, защото виждам, че очевидно си запознат, но нещо не можеш да запознаеш и мен. ;)
И ще ти кажа защо те питам. Най-вече, защото имам нещо предвид и искам да видя, доколко си запознат с нещо преди да го твърдиш на всеослушание и да обвиняваш хора. Председател на комисята по образование и т.н. е човек от Атака. И ако те изработват проектите може да видиш какъв е и съставът на комисията-председатели, зам. председатели и членове... Говоря за предишното народно събрание... Ако пък го изработват в министерството, някой от ГЕРБ да го е одобрил, подписал?
Последна промяна от parvanoff на 23 юни 2013 13:38, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 юни 2013 13:26

Изчеткаха ги продажните медии, че били красиви и интелигентни и гледай да видиш сега какво става... не може да ги приберат майките им от площада. Всеки гледа да иде да се отърка и той в протестите, че да е млад, вдъхновен, умен и красив. Така едно време ни внушаваха, че всеки прогресивен и млад човек трябва задължително, ама задължително да е десен... та и тия сега така ги четкат. И после да видиш онова ми ти фръцкане, то лъскави джаджи, то остроумни плакатчета, креативност, феерия, усмивки, демонстрация на западни ценности отвсякъде... Някаква умопомрачителна смесица между Син Сити и Нов Български Университет е тръгнала да решетари по улиците, но дали ще се осъзнае как отвращава все повече нормалните от нас... едва ли.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 23 юни 2013 13:36

Я напсувай някой на ЛС. Може и да ти олекне :-)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 23 юни 2013 14:18

grasiani написа:Изчеткаха ги продажните медии, че били красиви и интелигентни и гледай да видиш сега какво става... не може да ги приберат майките им от площада. Всеки гледа да иде да се отърка и той в протестите, че да е млад, вдъхновен, умен и красив. Така едно време ни внушаваха, че всеки прогресивен и млад човек трябва задължително, ама задължително да е десен... та и тия сега така ги четкат. И после да видиш онова ми ти фръцкане, то лъскави джаджи, то остроумни плакатчета, креативност, феерия, усмивки, демонстрация на западни ценности отвсякъде... Някаква умопомрачителна смесица между Син Сити и Нов Български Университет е тръгнала да решетари по улиците, но дали ще се осъзнае как отвращава все повече нормалните от нас... едва ли.

+1
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 юни 2013 14:39

Няма я тръпката в спора с герберчетата вече... :mrgreen: Законно избраното правителство си продължава работа, за ужас на Боко и Цвъко!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 23 юни 2013 14:59

W84me написа:Няма я тръпката в спора с герберчетата вече... :mrgreen: Законно избраното правителство си продължава работа, за ужас на Боко и Цвъко!

А тая мухла по канал 3 какви ги дрънка, какъв патос, какви възвишени слова! Тц,тц,тц... Май се възбужда чак, сигур се надява някой млад протестиращ да ѝ тресне вувузелата. Ха дано! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”