Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Re: ЦСКА в "Б" група!!!

Мнениеот blac_black_cat » 23 юни 2013 00:07

Нещо не ми става ясно.
Първо са прехвърлили акциите на ИЦО и задълженията си остават.
2) Със сигурност ЦСКА и Литекс няма да се обидинят, защото ще се наследят дълговете на ЦСКА.
3) Обединение на АД-то на Титан, с което и да е дружество пак си носи дълговете. Т.Е обединение с Нафтата и Любимец не става.
4) Ако Чавдар Етрополе се нарече ЦСКА тогава, тия акции за чий са му на ИЦАТА.
5) Ако е валидно това с вливанията в различни области са не възможни , става така че няма никакъв вариант за профи статут.
6) При положение,че фалира отбора какво става с футболистите на отбора???
.
Изпълниха си целта да фалират клуба боклуците, ама и те скоро ще фалират и ще бъдат изтръгнати от картата на света.

Според мен Чадар се преобразува в ЦСКА 1923, като това дружество му прехвърля футболистите си, а всичко останало отива в небитието с огромни задължения натрупани благодарение на фирмата плащаща лиценза. Тези, който подкрепяха боклуците са за линч. Ако ги бяхме изгонили още 2010 година нямаше да се стигне дотук.

Според мен ако ЦСКА не играе в "А" група TV7 , ще развали контракта си или ще даде не повече от 500 хил. ЛЪВЧЕТА за НАЙ-ВЕЛИКОТО ПЪРВЕНСТВО
С ДЕРБИТО НА СЕЗОНА ФК ЛУДОГОРЕЦ (ДЕЛИОРМАН) - ФК ЛЕФСКИ
Между другото ФК ЛУДОГОРЕЦ (ДЕЛИОРМАН) ще отпаднат не по късно от 2-ри предварителен кръг. И така 4-5 години и ДОМУСчиев, ще му дойде акъла, като на ГГ след толкова години.
Ама тогава ще е КЪСНО Кире.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2013 00:07

dindan написа:С това "капиш" май окапа ти,никога няма да сме с 0 (нула) титли,както каза Стоичков историята никой немоможе да ти я отнеме
Забравих да кажа,че и по втори места сте втори в Европа,Селтик ви води с едно второ място повече ;)

Стоичков и сам не може да си разбере какво каза ТОЙ самият,ти за история ще ми говориш.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 юни 2013 00:08

Ааа Тонито Близнакова тоя път се изложи! Нямало да го има Цесекато, но дано това било за доброто на отбора?!?!?! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

campain
Контакти:

Мнениеот campain » 23 юни 2013 00:09

Пичове,да не окаже накрая,че освен в "А" група,ще играем и в лига европа?Че аз имам едни такива съмнения пък да видим кой ще се смее последен.

Ma3xNeo
Контакти:

Мнениеот Ma3xNeo » 23 юни 2013 00:09

dindan написа:С това "капиш" май окапа ти,никога няма да сме с 0 (нула) титли,както каза Стоичков историята никой немоможе да ти я отнеме
Забравих да кажа,че и по втори места сте втори в Европа,Селтик ви води с едно второ място повече ;)

Гръмни се! Умрехте на черешова задушница! Кюрда верно е голем, къде мине всичко разсипва...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 юни 2013 00:10

Stanley_79 написа:
Udoji90 написа:
Stanley_79 написа:
Udoji90 написа:[offtopic]Най-хубавото нещо в такива иначе гадни новини е, че се събират накуп всички форумни провокатори и им лъсва злобата. Злобейте си - като изчезне ЦСКА, това няма да ви направи по-готини. ;)[/offtopic]

Ейййй, СМЕ.КО какво направихте то и твоите приятелки от "ВСЕ СА КА ТО" на 25.05?
Тогава цялото интернет пространство бе залято от вашите иронични изказвания, за това че ЛЕВСКИ е изпуснал титлата.
Тогава не злобяхте ли? Тогава не пълнихте ли форумите в ненужни и арогантни бръщолевения?
Вярвай си, че сте най-готините и живей с този мит. ;)

[offtopic]За домашно да намериш къде точно съм писал коментар, с който злобея относно вашата изпусната титла. ;) Ако имаш претенции към някого, че е злобял, към него ги отправяй. ;) А иначе преди 1 година имаше същите злобни коментари от левскарите (не всички) към нас за изпуснатата титла, така че нещата тук са двупосочни.[/offtopic]

Тогава ще те посъветвам да изчакаш да закрият и ЛЕВСКИ и да започнеш да злобееш отново.
За да се уравновесят нещата.
Но ще трябва да почакаш доста дълго.

[offtopic]FACEPALM! Ама ти наистина пишеш наизуст, а изобщо не четеш (по-скоро четеш избирателно). НЕ съм злобял, като изпуснахте титлата (това го споменах изрично), нито бих злобял, ако ви закрият. Така че това "отново" звучи доста тъпо. За разлика от някои други хора аз не чакам да се случи нещо лошо в другия отбор, за да започна да злорадствам на гърба на феновете му. ;)[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 23 юни 2013 00:13, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА в "Б" група!!!

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2013 00:10

russia написа:
blue avalanche написа:
Туше написа:
джони написа:дори и да има "сливане",според търговския закон и процедурите-обявяване в търговския регистър,агенцията по вписване,свикване на общи събрания за решения за преименуване и т.н,ще трябва мининум 1 месец време,т.е 22 юли,което означава ,че практически е невъзможно

Не пречи да играе в А група отбор с име ЦСКА, цветове ЦСКА, емблема ЦСКА, на стадион ЦСКА.

Сливане по време на сезона?????Тц!Питай "синьото БФС"!
Ако ЦСКА прекрати съществуването си 5(ПЕТ) години никой няма право да изпозува същото име.Чак ли си?

А ако е примерно ЦФКА, както бяхме, когато бяхте Витоша, пречи ли да си викаме "САМО ЦСКА"/то при скандирания няма разлика/ както вие си викахте за Левски? :mrgreen:

Ако искате се наречете Реал М,пък викайте "Барса"... ;)

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 23 юни 2013 00:11

campain написа:Пичове,да не окаже накрая,че освен в "А" група,ще играем и в лига европа?Че аз имам едни такива съмнения пък да видим кой ще се смее последен.

И аз съм на това мнение,официално фалит няма обявен,може да го отложат по документи след приключването на отбора в Европа
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 23 юни 2013 00:12

campain написа:Пичове,да не окаже накрая,че освен в "А" група,ще играем и в лига европа?Че аз имам едни такива съмнения пък да видим кой ще се смее последен.

Фазомера каза, че няма пари за таксите. Ама вие и нему не вярвате, и истината да видите не искате...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2013 00:12

dindan написа:

И аз съм на това мнение,официално фалит няма обявен,може да го отложат по документи след приключването на отбора в Европа

Само,че ако "фалирате" по време на шампионата,нали знаеш какво следва?

Върни се в “Архив”