[/quote]1982 написа:demon777 написа:doniobbb написа:demon777 написа:
Остава грънци, няма как един клуб да фалира и да остане в А група. Такъв филм няма.
А да хванем Бас а?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
[/quote]1982 написа:demon777 написа:doniobbb написа:demon777 написа:
Остава грънци, няма как един клуб да фалира и да остане в А група. Такъв филм няма.
Тралала написа:Venko123 написа:Да попитам феновете на Металик-БотевЪ, защо не започнаха от "Б" окръжна, а от "В"? Защо им е нова емблемата? Смешници.
Попитай ги. Не знам кои са. Ако имаш въпроси към феновете на Ботев Пловдив, готов съм да ти отговоря.
1982 написа:
Stanley_79 написа:Udoji90 написа:[offtopic]Най-хубавото нещо в такива иначе гадни новини е, че се събират накуп всички форумни провокатори и им лъсва злобата. Злобейте си - като изчезне ЦСКА, това няма да ви направи по-готини.[/offtopic]
Ейййй, СМЕ.КО какво направихте то и твоите приятелки от "ВСЕ СА КА ТО" на 25.05?
Тогава цялото интернет пространство бе залято от вашите иронични изказвания, за това че ЛЕВСКИ е изпуснал титлата.
Тогава не злобяхте ли? Тогава не пълнихте ли форумите в ненужни и арогантни бръщолевения?
Вярвай си, че сте най-готините и живей с този мит.
Stanley_79 написа:Udoji90 написа:[offtopic]Най-хубавото нещо в такива иначе гадни новини е, че се събират накуп всички форумни провокатори и им лъсва злобата. Злобейте си - като изчезне ЦСКА, това няма да ви направи по-готини.[/offtopic]
Ейййй, СМЕ.КО какво направихте то и твоите приятелки от "ВСЕ СА КА ТО" на 25.05?
Тогава цялото интернет пространство бе залято от вашите иронични изказвания, за това че ЛЕВСКИ е изпуснал титлата.
Тогава не злобяхте ли? Тогава не пълнихте ли форумите в ненужни и арогантни бръщолевения?
Вярвай си, че сте най-готините и живей с този мит.
UDO написа:Тралала написа:Venko123 написа:Да попитам феновете на Металик-БотевЪ, защо не започнаха от "Б" окръжна, а от "В"? Защо им е нова емблемата? Смешници.
Попитай ги. Не знам кои са. Ако имаш въпроси към феновете на Ботев Пловдив, готов съм да ти отговоря.
Не знаеш кои са ? Не се ли познахте бе ? Същите сте като буферите
demon777 написа:
А да хванем Бас а?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
demon777 написа:1982 написа:demon777 написа:doniobbb написа:demon777 написа:
toffees написа:Ейййй Локо Пл. от коя група започнаха бре, нещо Велбъжд Кн да ви говори, Ботев какво направиха Металик Сопот, хайде да не се правим на много моралисти, а за мОралните фенове на Левски ще кажа че и те трябваше отдавно да бъдат изхвърлени в аматьорските групи според правилника на БФС през 1996г. мача със Славия финал за купата. Хайде стига много сте късопаметни или така ви изнася
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта