Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Levskar_90 » 22 юни 2013 12:19

Laetitia написа:
Levskar_90 написа:Нормално е, да е останал безинтересен след като повечето тук обслужват или защитават партийни интереси и каузи ;)
Защо реши, че е останал незабелязан? ;) Просто някои хора предпочитат простащината и да изливат злобата и комплексите си форумно, отколкото да се съсредоточат върху нещо друго.

Аз лично искам на власт да дойдат нови и неопетнени хора, за които приоритет няма да е разграбване и обслужване на чужди интереси, а българският народ.
Когато и да дойде лустрацията, пак ще е закъсняла, но все пак разчитам най-накрая да се случи.

Така ми харесваш :P Вече сме на едно мнение ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юни 2013 12:24

Levskar_90 написа:
dunavfc написа:Не отива на един мъж,да сваля едно момиче по толкова селски и комплексиран начин ;) Не говоря за теб,а по принцип ;)

xxaxaxa що не си пред НДК :lol: :lol: :lol:

Отговорил съм в темата,или трябва ти се обяснявам на теб лично?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 юни 2013 12:39

Българите не обичат олигарсите и за това тръгнаха да свалят това правителство.Опасенията на някои хора,че на новите избори народа пак ще избере за първа сила ГЕРБ не означава,че те ще управляват отново.Те и сега са първа сила в парламента,но са в опозиция.За това всички на протест и да свалим мерзкото некадърно правителство на Орешарски.И на новите избори мислете как ще гласувате.Когато някой ви казва,че ще прави кабинет от експерти,съставен от кадърни хора, което няма да е съставено на квотен принцип,вижте дали това не е пак БСП които за 100-тен път се опитват да ви излъжат!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 юни 2013 12:55

Марийке, лошо мислиш. Като толкова си показваш някои неща, имай смелостта да ги показваш докрай. Твоята смелост е смехотворна. Къде ще ги намериш тези млади и неопетнени хора? Ти да не би да си? Като те гледам колко си филолог... :)
Кажи ми колко вида съюзи има в българския език :) После ми кажи на колко подгрупи се разделят ;)
След това сподели колко вида предлози има ;) Нали много знаеш?

Забележка: Нямаш право на помощ от сайтове.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2013 13:48

daniel875 написа:Марийке, лошо мислиш. Като толкова си показваш някои неща, имай смелостта да ги показваш докрай. Твоята смелост е смехотворна. Къде ще ги намериш тези млади и неопетнени хора? Ти да не би да си? Като те гледам колко си филолог... :)
Кажи ми колко вида съюзи има в българския език :) После ми кажи на колко подгрупи се разделят ;)
След това сподели колко вида предлози има ;) Нали много знаеш?

Забележка: Нямаш право на помощ от сайтове.

Професор по български език, история, знае няколко езици, компетентен в областта на политиката, спорта, въобще на всичко, за което се сетиш. Да ти имам смелостта пък на тебе :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 22 юни 2013 13:52

GOLEADOR написа:Българите не обичат олигарсите и за това тръгнаха да свалят това правителство.Опасенията на някои хора,че на новите избори народа пак ще избере за първа сила ГЕРБ не означава,че те ще управляват отново.Те и сега са първа сила в парламента,но са в опозиция.За това всички на протест и да свалим мерзкото некадърно правителство на Орешарски.И на новите избори мислете как ще гласувате.Когато някой ви казва,че ще прави кабинет от експерти,съставен от кадърни хора, което няма да е съставено на квотен принцип,вижте дали това не е пак БСП които за 100-тен път се опитват да ви излъжат!

На Б.Б правителството е било кадърно :shock: :oops: ! То бабите в квартала ще направят по-читаво правителство от мутрата ! Орешарски е от сдс и е странно" десни" симпатизанти да му искат оставката от 1-вия работен ден :shock: !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 22 юни 2013 14:01

BLUE CHAMPIONS написа:-Действията на политиците в България - корупция, безотговорност, престъпност и жажда за още и още...колкото повече, толкова повече!

-Действията на народа спрямо политиката - пошла сапунка, непрестанно изтъкване на собствени качества и его, самолюбие, егоизъм, комплексарщина, "дебати" в стил: "Слушай ся кво щи кажа, ти въобще не ме интересуваш".
Е, в каква България очаквате да живеем? Състоянието на страната ни днес е "огледало" на нас самите! Не е следствие от Бойко, Сергей, Жан или който и да е било.

patron написа:Друга ми е болката на мен! Докога ще има хора да се делят на разни смешни партийки и докога ще се плюем заради тях по между си! Не разбрахте ли, че докато не се обединим всичките заедно и не ги изметем всичките тия от БОКО до ДОКО ДОКО, тая наща МИЛА РОДИНА няма да я бъде! Не като се осерат едните, другите веднага да се точат пак да се връщат, СТИГА С ТОЗИ ОМАГЬОСАН КРЪГ ВЕЧЕ!

Това беше най-смисления пост, който прочетох за цялата вечер. Остана обаче безинтересен за форумната "интелигенция". А доколкото си спомням потребителят е младо момче, ученик.

Колега, подмладил си ме с 10-ина години, но за това няма как да ти се разсърдя ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 юни 2013 14:14

patron написа:Колега, подмладил си ме с 10-ина години, но за това няма как да ти се разсърдя ;)

О, искрено се извинявам! :oops: Навярно съм объркал ника ти с на някой друг :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 юни 2013 14:16

Biris Norte написа:
GOLEADOR написа:Българите не обичат олигарсите и за това тръгнаха да свалят това правителство.Опасенията на някои хора,че на новите избори народа пак ще избере за първа сила ГЕРБ не означава,че те ще управляват отново.Те и сега са първа сила в парламента,но са в опозиция.За това всички на протест и да свалим мерзкото некадърно правителство на Орешарски.И на новите избори мислете как ще гласувате.Когато някой ви казва,че ще прави кабинет от експерти,съставен от кадърни хора, което няма да е съставено на квотен принцип,вижте дали това не е пак БСП които за 100-тен път се опитват да ви излъжат!

На Б.Б правителството е било кадърно :shock: :oops: ! То бабите в квартала ще направят по-читаво правителство от мутрата ! Орешарски е от сдс и е странно" десни" симпатизанти да му искат оставката от 1-вия работен ден :shock: !

Е,нали казах,че при новите избори може ГЕРБ пак да са първи,но това не значи,че те ще сформират кабинет.Те и в момента са първа политическа сила в парламента,но на власт са олигарсите от БСП и ДПС!И оставка на кабинета не искат само десните в България,а всеки който не желае олигарсите да са на власт.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юни 2013 14:21

БСП,ако се дърпат още малко,ГЕРБ направо си спечели мнозинство ;)

Върни се в “Архив”