Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот SAMP » 06 окт 2009 19:15

niki87 написа:
Levski 1914 написа:
ehh написа:Между другото, Батков във вчерашното интервю предложи нещо много интересно, относно 100лв лепта от феновете, като по този начин да участват във финансирането на клуба.
Някой навит ли е на такава идея?

Абе като идея е супер. Всички ние ще определяме кой да бъде президент на Левски, ще има предизборни програми, обещания, ще има мандати (т.е. да не се позволява на някой да се олива)...като на избори :)
Притесняваме обаче, че в нашите ширини всичко хубаво се побългарява и опорочава.
Стане ли това обаче, със сигурност ме пишете акционер и мен :lol:

И аз съм навит на тази идея!100 кинта за 1г. не са много!

Тва все едно на Лупи да даваш по 100 лева :mrgreen: .Кой му има доверие на тоя,че ще му дава по 100 лева,долен безсрамник :evil:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 06 окт 2009 19:16

ehh написа:Между другото, Батков във вчерашното интервю предложи нещо много интересно, относно 100лв лепта от феновете, като по този начин да участват във финансирането на клуба.

Аз съм навит на тази идея:ясно ще си проличи колко са истинските левскари.Най-вероятно ще съберете...300 лева :lol: .
bigbonusprize:Левскари се раждат в цяла България ,но на книга ;) .Колко от селяните,които твърдят ,че са левскари знаят имената на поне 4 играча?За останалата част от тъпотиите и клишетата на разни зомбирани псевдо журналяги ,които изръси можеш да видиш предния ми пост :) .
Съгласни ли сте на следното:ако на протеста си съберете повече от 9 000 души ще се извиня за всичко казано?Ако ли не-не виждам за какъв "отбор на народа" говорим щом не можете да съберете повече хора,милеещи за отбора ви,от "някакво регионално отборче"...
Последна промяна от yasen_ov4arov на 06 окт 2009 19:53, променено общо 1 път.
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

zingiber
Контакти:

Мнениеот zingiber » 06 окт 2009 19:18

Като влязохме в ШЛ и ни се контузи титулярния вратар станахме за смях.Оказа се ,че нямаме втори вратар.Тази година в Европа пак стана същото.Кажете ми един отбор с претенции,който прави два пъти тази уникално тъпа грешка.Само при управлението на Батков може да стане това.Е,свободни агенти-вратари не се намират туку-така...

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 06 окт 2009 20:16

Вижте,всеки говори,прави,струва и накрая нищо.Ефект от тези дискусии не е голям.Относно присъствието и организирането на протест,никой не споменава нищо!!!Дотук сме 4-5 човека,а това е доста жалка бройка, на фона на броя привърженици на Левски.Ако има желаещи да пишат,нека всеки да покаже позицията си и да я изрази гласно,а не по форумите,където Батков едвали влиза ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 06 окт 2009 20:29

Идеята не е лоша, на мен едно от нещата в нея дето не ми харесва е това което Батков го спомена в интервюто си. Така ще са формулирани нещата, че един президент да не може да бъде повече от два мандата на този пост. Аз се питам, защо да не може, при положение, че през това време е постигнал успехи и привържениците са доволни?

Но друго искам да кажа! Който вярва, че това може да стане в България, да ми се обади когато се съберат не 100 000, ами 10 000 левскара готови да дадът по 100 лева на година за отбора си! Със средно посещение от 3 максимум 4 хиляди зрители на домакински мач, на кой му се привиждат тия 100 000 дето ще дават по 100 лева на година, аз просто не знам!? Тука Батков верно се лигави и замазва очите на публиката с тия изказваня, защото на всеки средноинтелигентен човек му е ясно, че това на този етап в тази обстановка, ситуация, манталитет на привържениците и т.н. просто няма как да стане. Другия вариант е Батков да не лъже, а да си го мисли наистина, но тогава явно верно е доста тъпо парче!
Левски София

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 06 окт 2009 21:02

Чета и до някъде не мога да повярвам, 22-23 страници НИЩО, АМА НИЩО- 4 човека сме единствените готови за някакви действия. Всеки пита какви , ами нали за това искаме да се съберем всички лице в лице и да го обсъдим. Някой бил ли е днес на срещата с Владимир Владимиров?
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 окт 2009 21:09

Имам предложение към вас!
Искате ли да си направим някакви фланелки срещу олигофрена? примерно лика му задраскан, и да пише- БАТКOFF ВЪН! и на гърба да бише "Аз мразя БаткOFF,а ти?"
Какво мислите, ще излезе не повече от 10 лева на тениска! Аз така или иначе ще си правя, така че само ви го подхвърлям като идея! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 06 окт 2009 21:31

Cesc Fabregas написа:Имам предложение към вас!
Искате ли да си направим някакви фланелки срещу олигофрена? примерно лика му задраскан, и да пише- БАТКOFF ВЪН! и на гърба да бише "Аз мразя БаткOFF,а ти?"
Какво мислите, ще излезе не повече от 10 лева на тениска! Аз така или иначе ще си правя, така че само ви го подхвърлям като идея! ;)

Ето една добра идея! Кажи къде ще го правиш? Аз също съм готов да нося такава фланелка!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 окт 2009 21:34

Ми не знам все още, все пак е само идея засега, но очаквам до 1 седмица да речем да е готово, ще ти кажа къде ще го направя! ;) Говорил съм с един мой човек да направи картинката на фотошоп, да видим кво ще направи, мислете по въпроса, творете, и ги слагайте тук, ще изберем най-хубавата! :!: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 окт 2009 23:27

Идеята с тениските ми харесва. Би било прекрасно,ако стане нещо по-масово
110 години любов!