Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: Сблъсъци пред централата на партия "Атака"

Мнениеот Vincenzo » 18 юни 2013 12:30

W84me написа:
dunavfc написа:
Ти имаш,ебати дебилното мислене...Ако хората по света бяха с твоето мислене,светът щеше да е една огромна диктатура...Защо трябва да се протестира с цел да дойде някой ? Ако утре,БСП започнат изграждането на Атомна Бомба,дай пак да не протестираме и да не им искаме оставката,защото щял да дойде Бойко....
Който ще да идва,важното е,че няма да са БСП и ДПС,толкова ли е трудно да се асимилира бе да еба..

Ти ли ще решиш кой да идва? БСП и ДПС си имат избиратели, много лесно почнахте да решавате нещата...

За жалост, ако всички хора, а не 50% от тях, бяха излезнали да гласуват, сега любимите ти турци и техните приятелки-комунистки щяха да са в 3та глуха с по дестина народни представители ! Жалко наистина, че множеството интелигентни хора не гласуваха ! Искрено се надявам на задаващите се избори, това да се промени !
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2013 12:30

alexveselinov написа:
dunavfc написа:
alexveselinov написа:
dunavfc написа:Колеги,костовисти,трябва да направим компромис помежду си и да влезем в коалиция,иначе няма оправия...

Точно така ще сте си лика прилика ;) Крадеца Костов,който продаде България за жълти стотинки и Бойко(другия крадец),който от страх да не разследват управлението му е готов да вкара страната в гражданска война!

О боже :shock: И ти мислиш,че ББ е предизвиквал протестите в страната и думите на В.Сидеров,че иска да направи гражданска война са верни :shock: :shock: :shock: Ебати,какво нещо е зомбирането е.....И ти си човек с бизнес,предприемач,представям си мисленето на пишлегарите :roll: Утре някой ще се вреже в тълпата от протестиращи с пистолет,защото В.Сидеров му е казал,че протестиращите искат да убият всички симпатизанти на АТАКА

Добре де братле,какво прави ''гражданския'' протест пред централата на АТАКА?Това не е ли провокация?
Всички знаят че Волен си пада малко кибритлия и малко му трябва за да направи някоя глупост,казвам ти провокират го нарочно.

Чакай,малко бе,имаше ли протести пред офисите на БСП,ДПС и ГЕРБ ? Имаше ? Имаше ли побоища,чупене и вандалнщини ? Не,нямаше..Защо само при АТАКА става това ? Какъв е той,че ще ми затваря улицата бе ? А се оказа,че дори и е нямал разрешение,но ние сме толкова тъпа и проста държава,че кой го боли за това...
Това,което направи предната вечер,заслужаваше публичен линч,този протест е най-малкото,което получи !!!
Този човек излезе със своите мутри и започна да раздава правосъдие сред протестиращите и журналисти,не мога,повтарям,подчертавам НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА,КОИТО ЗАЩИТАВАТ ВОЛЕН СИДЕРОВ И АТАКА !!! Алекс или си отвори очите и погледни истината или ще живееш в безкрайна и коварна слепота !

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 18 юни 2013 12:34

RedeviL написа:Веднага въпрос! Как ще го натиснете като няма парламент?

Това в момента, според теб КАКВО Е?
Не виждаш ли, че треперят, като мишки и ще са готови на всичко, защото като ги заградим...
1997г. ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ИМ ВИКАХА ПОЛИЦАИТЕ, КАТО ГИ СПАСЯВАХ С АВТОБУСИ?
"ГЛАВИТЕ МЕЖДУ КРАКАТА И СТОЙТЕ НИСКО ДОЛУ!"
ОТТОГАВА НЕ СА ГИ ВАДИЛИ ОТ ТАМ!
Пак повтарям за всичко има начин!
Дори при оставка на правителствот, парламентът ще работи до разпускане и назначаване на служебно правителство!
Този парламент няма повече, какво друго да решева - СЛЕД ПЕЕВСКИ НЯМА ПРАВО ДА РЕШАВА ДРУГО!
Заедно с Пеевски, дойде МУКАДДЕС НАЛБАНТ, ПАК ТИХОЛОВ, ПАК ПИСАНЧЕВ, ПАК....ПАК....ПАК....ДОКОГА ВСЕ ПАК?!
СТИГА, ОСТАВКА, ЧЕ ИНАЧЕ БЪЛГАРИЯ УМИРА - НИЕ УМИРАМЕ, не го ли разбираш!
АЗ съм десен и съм от ония пчелички, които само снасят медец в тая държава, а някой е преплюскал с моя медец, който събирам с толкова труд - СЕГА ОБАЧЕ ЩЕ СИ ПОКАЖА ЖИЛЦЕТО, ДОРИ СЛЕД ТОВА ДА УМРА, ПОНЕ ЩЕ СЪМ ГО УЖИЛИ И ЩЕ МУ СЕ НАДУЕ КРАТУНАТА И ЩЕ ГО БОЛИ,у ОСВЕН АКО НЕ УМРЕ ВЕДНАГА ОТ АЛЕРГИЧЕН ШОК - ИМА И ТАКИВА!
ИМАМ И ДРУГ ВАРИАНТ - СПИРАМ ДА НОСЯ МЕДЕЦ и ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАДУВАТ - ВКЛЮЧИТЕЛНО ТАКИВА, КАТО ВАС!
ЦИГАНИ, ТУРЦИ, ГНИДИ, КЪРЛЕЖИ, ВСИЧКИ ВИСИТЕ НА МЕН И НА ТАКИВА, КАТО МЕН и ЧАКАТЕ ДА ВИ ДОНЕСА МЕДЕЦ!
ОБРИЧАМ ВИ НА ГЛАД И САМИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ НА УЛИЦАТА ДА ГИ МАХНЕТЕ ТИЯ!
...
МИСЛЕТЕ, АКО МОЖЕТЕ ВЪРХУ ТОВА - ПРЕДСТОИ, ДОРИ СЕГА ДА ОПАЗИТЕ БЕЗЦЕННОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВО!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2013 12:34

RedeviL написа:
dunavfc написа:
RedeviL написа:
Vincenzo написа:Ако сте толкова слабоумни, че да не разбирате, какво ви пишат хората, ще го кажа аз, от моя гледна точка:
Ако цената да ги няма комунисти-престъпници и античовеци, цигани-олигарси и псевдо-националисти със слабост към турските лири, ГЕРБ също да ги няма, аз бих я платил тая цена ! Не може в последните 20 години, 1 партия да ни е водила 3 пъти към катастрофа и тя да продължава да съществува ! ДА, за БКП говоря !
пс: А Волен винаги е бил едно недоразумение..

Ок! Да речем, че съм съгласен.. Кой да дойде?

Ти имаш,ебати дебилното мислене...Ако хората по света бяха с твоето мислене,светът щеше да е една огромна диктатура...Защо трябва да се протестира с цел да дойде някой ? Ако утре,БСП започнат изграждането на Атомна Бомба,дай пак да не протестираме и да не им искаме оставката,защото щял да дойде Бойко....
Който ще да идва,важното е,че няма да са БСП и ДПС,толкова ли е трудно да се асимилира бе да еба..

Глупости! Не ми слагай думи в устата, които не съм изрекъл! Естествено, че е хубаво да има силно гражданско общество! Хубаво е да се протестира, стига да е за нещо ясно и конкретно, което ще помогне по някакъв начин за подобряването на положението в страната! Какво полезно ще свършат в този момент виковете "ОСТАВКА" ? И не е ли по-добре енергията на тези протести да се насочи към притискане за действия на правителство?

Чакай,малко бе,защо се свали правителството на ГЕРБ,след като беше ясно,че по-добре няма да стане !? Ама се свали нали ? Никой не помисли,че на тяхно място идва БСП и ДПС ! Народът си изпи горчивата глътка и сега е решен да поправи тази грешка и ще го направи ! Правителството не може да се задържи повече от 1-2 седмици,това би било самоубийство за партия БСП. Ако сега поддадат оставка ще имат някакъв шанс,след 2-3 год. да се възстановят,ако обаче не подадат оставка в близкият 1 месец,тази партия умира !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 юни 2013 12:34

Синьо сърце написа:
ivaka написа:Ако ти го гледаш този филм за първи път и за теб има романтика в него, за мен е проза - гледана за 4 - ти път!
Тези знаят да са оправят само по един начин - много скоро ще го видиш и ти, макар, че се съмнявам.
Един мой преподавател в университета казваше НАЙ-СЛЕПИТЕ ХОРА НЕ СА СЛЕПЦИТЕ, А ПРЕДУБЕДЕНИТЕ!
И ОЩЕ - НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ИЗПИЕШ ЦЯЛОТО МОРЕ, ЗА ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ Е СОЛЕНО!
ЯВНО ЗА ТЕБ Е НЕОБХОДИМО ТОЧНО ТОВА!
ГЪЛТАЙ СОЛЕНАТА ВОДА И СЕ НАДЯВАЙ, ЧЕ ЩЕ ТИ СТАНЕ СЛАДКО, МАКАР СЛЕД ВСЕКИ ТРИ ГЛЪТКИ ДА ТИ СЕ НАЛАГА ДА ПОВРЪЩАШ!
Е повръщай, лошото е, че накрая ще се удавиш в собствен сос, но ти и това не разбираш!

Не, преведох фирмата през всички кризи за 19 години, ще я преведа и през тази.За тези години нямам пропусната вноска на работници, нито моя. Нямам и неплатен данък. И мога сам да си направя извода кой какво е свършил. ГЕРБ докара България до катастрофа и никога няма да подкрепя опит за техен реванш! Когато се възроди дясното, БСП и ГЕРБ ще отидат в миманса, но дотогава БСП е без алтернатива! Мнението ми не подлежи на промяна.

+1
Ето за това говоря и аз ама тука разни капацитети ме наричат червен комунист..

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 18 юни 2013 12:34

Синьо сърце написа:
ivaka написа:Ако ти го гледаш този филм за първи път и за теб има романтика в него, за мен е проза - гледана за 4 - ти път!
Тези знаят да са оправят само по един начин - много скоро ще го видиш и ти, макар, че се съмнявам.
Един мой преподавател в университета казваше НАЙ-СЛЕПИТЕ ХОРА НЕ СА СЛЕПЦИТЕ, А ПРЕДУБЕДЕНИТЕ!
ГЪЛТАЙ СОЛЕНАТА ВОДА И СЕ НАДЯВАЙ, ЧЕ ЩЕ ТИ СТАНЕ СЛАДКО, МАКАР СЛЕД ВСЕКИ ТРИ ГЛЪТКИ ДА ТИ СЕ НАЛАГА ДА ПОВРЪЩАШ!
Е повръщай, лошото е, че накрая ще се удавиш в собствен сос, но ти и това не разбираш!

Не, преведох фирмата през всички кризи за 19 години, ще я преведа и през тази.За тези години нямам пропусната вноска на работници, нито моя. Нямам и неплатен данък. И мога сам да си направя извода кой какво е свършил. ГЕРБ докара България до катастрофа и никога няма да подкрепя опит за техен реванш! Когато се възроди дясното, БСП и ГЕРБ ще отидат в миманса, но дотогава БСП е без алтернатива! Мнението ми не подлежи на промяна.

Много сладко говориш, за възраждането на дясното, но едва ли някой ще ти повярва, че си десен. Най-малкото, един десен човек, никога не би хвалил точно БКП ! Прозрачен си !
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2013 12:37

RedeviL написа:
Синьо сърце написа:

+1
Ето за това говоря и аз ама тука разни капацитети ме наричат червен комунист..

Значи,това което разбирам е,че за вас,обществените нагласи не струват 5 пари,ако цената за това е ГЕРБ да с върне на власт ? Това ли ви е патриотизмът ?
Ако БСП беше без алтернатива,защо са тия хиляди по улицата ? Защо БСП стана 2-ра партия на изборите ? Ако БСП са фактор,ГЕРБ какви са ?
Последна промяна от dunavfc на 18 юни 2013 12:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nikolaeca
Контакти:

Мнениеот nikolaeca » 18 юни 2013 12:38

След като се разбра, че фракцията на цска "Офанзива" охранява Волен Сидеров и централата на Атака, името на фракцията вече е променено на "Дефанзива" :) :) :)
Fortuna favet fortibus !!!!!!!!!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Синьо сърце » 18 юни 2013 12:38

Аз пък довечера мисля да ида на протеста. Но от другата страна на барикадата. Да видим кви са тия мирни протестиращи по нощите, кой раздава по 40 лв и защо. Може пък и да стане интересно.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 18 юни 2013 12:40

Ще се опитам да задам пак въпрос:
Вие сте десни, но мразите тези, които се правят на десни (ГЕРБ) и затова подкрепяте левите (бкп) ? Не се ли усещате, колко нелепо звучите ? :lol:
Изображение

Върни се в “Архив”