ivaka написа:grasiani написа:angelofdeath написа:Нещата започват да излизат от контрол и не съм обеден, че това е добре за държавата. Аз имам фирма и се мъча да отцелявам, като давам заплати на още няколко човека, но след започването на размириците работа няма. Разберете, че е важно държавата да се стабилизира и институцийте да заработят нормално. БСП си вкара сериозен автогол с назначаването на Дилян Пеевски и ако сега има нови избори ще загубят доста гласове. За Атака, какво да кажем. Хората ги подкрепиха, заради обещанията на Сидеров. Нещо да се случи-не! Волен доказа, че е ветропоказател и винаги се нагажда към власта. Преди се прегърна с Бойко, а сега с БСП само и само да пред прожекторите на медийте. Е, да обаче с ДПС сгреши сериозно и собствените му симпатизанти не му вярвам. Той най-изявения националист подаде ръка на етническа партия, която според него трябва да се забрани. Нека почакаме зада видим, колко човека ще гласуват за Атака на следващите избори. Едва ли ще са много. За БСП също, защото се докараха дотам турците да командват парламента и да си слагат на отговорни постове, който си поискат. Няма да стане и затова навсякъде хората протестират.
Е, и следващият ход според теб е....да изберем Герб така ли, защото само за 3 партии коментираш,следователно искаш да дойде герб да оправят нещата, няма да стане вашата работа.Ти от името на симпатизантите на Атака недей да говориш и да раздаваш мъдрости.Ти някакъв политически анализатор ли си да казваш какво щяло да стане или имаш някакви паранормални способности.
СТИГА ГО ПОВТАРЯ ТОВА ЗАКЛИНАНИЕ, БЕ!!!!!
КОЙ ТИ ГОВОРИ ЗА ГЕРБ?!
ТИ МАЛКО МОЗЪК В ГЛАВАТА СИ ИМАШ ЛИ или САМО ПОВТАРЯШ СПУСНАТИ МИСЛИ!
МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТАКИВА, КАТО ТЕБ!
Нормалните ХОРА искат И ИМАТ НУЖДА ОТ ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ!
В ПАЗАРДЖИК ВЕЧЕ ИМАШ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ОТ ДПС, а ТАМ Е БАТАК!!!
ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е СПОРЕД ТЕБ???????????????????
...
ВСЪЩНОСТ ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е БАТАК И КАКВО ТОЧНО СЕ Е СЛУЧИЛО ТАМ?
Добре де, кажете какво следва после?