krumovis написа:....Агитката на Локомотив са щурмови боини отряди на ГЕРБ.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
krumovis написа:....Агитката на Локомотив са щурмови боини отряди на ГЕРБ.
Няма толкова купени медии в България, ако не бях на първия ред от страната на Атака , можеше и да им повярвам. Върху нас се изсипа дъжд от камъни и стъклени бутилки , бомбички и други предмети , при което бяха ранени хора, те пишат , че хората от Атака замеряли "протестиращите". За тези , които не бяха пояснявам - НИТО 1 МЕДИЯ НЕ ВЛЕЗЕ ОТ СТРАНАТА НА БАРИКАДАТА , КЪДЕТО СТОЯХА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА АТАКА, ЗАЩОТО ИМАШЕ ОПАСТНОСТ ДА ПОСТРАДАТ - ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ СРАМ СРАМ СРАМ СРАМ , КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ЛЪЖЕТЕ ТАКА НАГЛО !!!
viali69 написа:Снощи истината за протестите лъсна ! Маските паднаха !
Тези протести са инспирирани, организирани и ръководени от ГЕРБ !!!
ГЕРБ - партията, която безрезервно подкрепя влизането на Турция в ЕС.
ГЕРБ - партията, която провеждаше изнесени заседания на БЪЛГАРСКОТО правителство в Турция.
Ердоган - най-важният гост на партийната конференция на ГЕРБ точно преди изборите.
Бойко Борисов - пръв приятел на Ердоган !
alexveselinov написа:Няма толкова купени медии в България, ако не бях на първия ред от страната на Атака , можеше и да им повярвам. Върху нас се изсипа дъжд от камъни и стъклени бутилки , бомбички и други предмети , при което бяха ранени хора, те пишат , че хората от Атака замеряли "протестиращите". За тези , които не бяха пояснявам - НИТО 1 МЕДИЯ НЕ ВЛЕЗЕ ОТ СТРАНАТА НА БАРИКАДАТА , КЪДЕТО СТОЯХА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА АТАКА, ЗАЩОТО ИМАШЕ ОПАСТНОСТ ДА ПОСТРАДАТ - ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ СРАМ СРАМ СРАМ СРАМ , КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ЛЪЖЕТЕ ТАКА НАГЛО !!!
Това е мнение на едно момче,което е било снощи пред централата на АТАКА.
За протестите, от километри си личи почерка на Цв.Цв.!В петък и аз минах пред Министерски съвет,защото и на мен не ми допада избора на Пеевски.Когато видях колко герберастки мутри има там си тръгнах.Ще повярвам че това е граждански протест,когато видя хора,които протестират и пред централата на ГЕРБ.
dunavfc написа:Колеги,костовисти,трябва да направим компромис помежду си и да влезем в коалиция,иначе няма оправия...
alexveselinov написа:Няма толкова купени медии в България, ако не бях на първия ред от страната на Атака , можеше и да им повярвам. Върху нас се изсипа дъжд от камъни и стъклени бутилки , бомбички и други предмети , при което бяха ранени хора, те пишат , че хората от Атака замеряли "протестиращите". За тези , които не бяха пояснявам - НИТО 1 МЕДИЯ НЕ ВЛЕЗЕ ОТ СТРАНАТА НА БАРИКАДАТА , КЪДЕТО СТОЯХА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА АТАКА, ЗАЩОТО ИМАШЕ ОПАСТНОСТ ДА ПОСТРАДАТ - ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ СРАМ СРАМ СРАМ СРАМ , КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ЛЪЖЕТЕ ТАКА НАГЛО !!!
За протестите, от километри си личи почерка на Цв.Цв.!В петък и аз минах пред Министерски съвет,защото и на мен не ми допада избора на Пеевски.Когато видях колко герберастки мутри има там си тръгнах.Ще повярвам че това е граждански протест,когато видя хора,които протестират и пред централата на ГЕРБ.
warhead написа:alexveselinov написа:Няма толкова купени медии в България, ако не бях на първия ред от страната на Атака , можеше и да им повярвам. Върху нас се изсипа дъжд от камъни и стъклени бутилки , бомбички и други предмети , при което бяха ранени хора, те пишат , че хората от Атака замеряли "протестиращите". За тези , които не бяха пояснявам - НИТО 1 МЕДИЯ НЕ ВЛЕЗЕ ОТ СТРАНАТА НА БАРИКАДАТА , КЪДЕТО СТОЯХА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА АТАКА, ЗАЩОТО ИМАШЕ ОПАСТНОСТ ДА ПОСТРАДАТ - ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ СРАМ СРАМ СРАМ СРАМ , КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ЛЪЖЕТЕ ТАКА НАГЛО !!!
+1
\m/
GOLEADOR написа:warhead написа:GOLEADOR написа:Мислиш,че някой ще ти се върже на номерата ли?Сякаш Борисов докара ДПС на власт.Волен да си носи кръста и заедно с вас обрязаните повече да не се прави на националист.
А кой ги докара???
С неадекватната си политика ги докара точно той........а от два дена тоя протест е политически и затова нормалните хора се отдръпнаха от него!
Опита ти да оправдаеш с ГЕРБ предателството на Атака е жалък.И колкото да омаловажаваш протеста,това няма да помогне на правителството.То е пътник.Дали след седмица,две или след месец,това е без значение.Оставката на Орешарски вече е написана.Изборите идат и там народа ще си каже тежката дума.Това е положението.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта