Челси: Жозе Моуриньо - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ivailo_Ivanov
Контакти:

Re: В Челси става страшно!!!

Мнениеот Ivailo_Ivanov » 16 юни 2013 20:30

Фен на Челси,идва в къщи и гледа с нас мачовете на Манчестър Юнайтед и Челси,заради техниката ми,той е и Лескар,казва че е фен на Челси от преди Абрамович,колко мислиш са такива в БГ

Всички във форума на Челси са такива ;).
[offtopic][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-Htin4F8NOlY/UWJX08NWVEI/AAAAAAAABDY/oY9qzOvWqJ8/s320/tumblr_mgbhfgXMft1r5hy78o2_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 16 юни 2013 20:35

Ivailo_Ivanov написа:
Фен на Челси,идва в къщи и гледа с нас мачовете на Манчестър Юнайтед и Челси,заради техниката ми,той е и Лескар,казва че е фен на Челси от преди Абрамович,колко мислиш са такива в БГ

Ivailo_IvanovИзображение

Регистриран на: 05 Юни 2013 15:57ИзображениеИзображениеИзображениеГодини:19Изображениети си бил 2-клас като е дошъл Абрамович,явно в детската градина са ти пускали диематаИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 16 юни 2013 20:40

Аз също имам двама приятели,които са фенове много преди да дойде Абрамович.Имат си и фалнелките от преди това и всичко.По същия начин мога да кажа и за Юнайтед че фенове му станаха децата от ерата Бекъм,когато бяха силни.Преди това имаше тук ,там по някой.Повечето бяха на Ливърпул,защото бяха силни и така.Омагьосан кръг.Въпроса е като станеш фен да си фен до края.Нито ще се откажа от Левски,нито от Челси.Даже да изпаднат в по-ниска девизия.
Челси винаги ще го има,акто и нас феновете докато вие малки църкащи мишленца сте тук в нашия форум.Това за нас значи само едно много ви е страх от НАС.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ivailo_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Ivailo_Ivanov » 16 юни 2013 20:42

LordSirAlexFerguson написа:
Ivailo_Ivanov написа:

Ivailo_IvanovИзображение

Ха, все още не си ми отговорил на въпроса - колко са истинските фенове на МЮ, а не децата, които си менят пристрастията. Гледаш кога съм се регистрирал, така ли ? Добре, но твоята регистрация като гледам е от миналата година... Мен не ме мисли кога съм се регистрирал, тогава съм разбрал че има форум - тогава съм се регистрирал .
[offtopic][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-Htin4F8NOlY/UWJX08NWVEI/AAAAAAAABDY/oY9qzOvWqJ8/s320/tumblr_mgbhfgXMft1r5hy78o2_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 16 юни 2013 20:44

ССЛевски,сега в БГ,фен на Ливърпул неможе да срещнеш,нито един не останаИзображениеИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 16 юни 2013 20:50

LordSirAlexFerguson написа:ССЛевски,сега в БГ,фен на Ливърпул неможе да срещнеш,нито един не останаИзображениеИзображениеИзображение

Не е точно така ,но принципно си прав.Доста са се скрили или казват че не се интересуват от английски футбол.Така се разбира кой е фен а не като си на върха.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 16 юни 2013 20:58

sslevski написа:
LordSirAlexFerguson написа:ССЛевски,сега в БГ,фен на Ливърпул неможе да срещнеш,нито един не останаИзображениеИзображениеИзображение

Не е точно така ,но принципно си прав.Доста са се скрили или казват че не се интересуват от английски футбол.Така се разбира кой е фен а не като си на върха.

Дам те свършиха с футбола точно когато дойде демокрацията и се отвориха пазарите,пoяви се и ИНТЕРНЕТА и много др неща ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.

Потребителски аватар
bgtopdon
Контакти:

Мнениеот bgtopdon » 17 юни 2013 05:06

Genius. написа:Факт!Скоро и без тея ментефенове ще останат,че като гледам как е тръгнало,преводача Моуриньо ще им затрие всичките играчи и след като си тръгне ще има яко драпане за влизане в Лига Европа.

Боже Господи, очите ми горят. Фен на Сити подкрепя фен на Юнайтед, който твърди че Челси няма история, фенове и отличия. Ето това не се вижда всеки ден. Точно пък ти да говориш за ментефенове. :o Ти беше ли чувал за Сити преди 2011-та или преди 2008-ма? А и айде да не говорим за псевдофенове, защото най-големите ментаци в България са именно феновете на Юнайтед. Тая година ултраси, миналата година не гледахте английски футбол и бяхте за Барса.

Потребителски аватар
Laleff
Контакти:

Re: Жозе Моуриньо-Фен Тема

Мнениеот Laleff » 14 юли 2013 23:57

Яка битка ще стане този сезон, дано да има драма до последно, а не както изминалия - 38 мача преди края да се знае кой ще е шампион. 1-во красивия футбол. После трофея.
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: Жозе Моуриньо-Фен Тема

Мнениеот riak4 » 15 юли 2013 00:40

Laleff написа:Яка битка ще стане този сезон, дано да има драма до последно, а не както изминалия - 38 мача преди края да се знае кой ще е шампион. 1-во красивия футбол. После трофея.

Миналия сезон по-едно време друго говорихте. ;)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Върни се в “Архив”