Фен на Челси,идва в къщи и гледа с нас мачовете на Манчестър Юнайтед и Челси,заради техниката ми,той е и Лескар,казва че е фен на Челси от преди Абрамович,колко мислиш са такива в БГ
Всички във форума на Челси са такива

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Фен на Челси,идва в къщи и гледа с нас мачовете на Манчестър Юнайтед и Челси,заради техниката ми,той е и Лескар,казва че е фен на Челси от преди Абрамович,колко мислиш са такива в БГ
Ivailo_Ivanov написа:Фен на Челси,идва в къщи и гледа с нас мачовете на Манчестър Юнайтед и Челси,заради техниката ми,той е и Лескар,казва че е фен на Челси от преди Абрамович,колко мислиш са такива в БГ
Всички във форума на Челси са такива.
LordSirAlexFerguson написа:Ivailo_Ivanov написа:Фен на Челси,идва в къщи и гледа с нас мачовете на Манчестър Юнайтед и Челси,заради техниката ми,той е и Лескар,казва че е фен на Челси от преди Абрамович,колко мислиш са такива в БГ
Всички във форума на Челси са такива.
Ivailo_Ivanov
LordSirAlexFerguson написа:ССЛевски,сега в БГ,фен на Ливърпул неможе да срещнеш,нито един не остана
sslevski написа:LordSirAlexFerguson написа:ССЛевски,сега в БГ,фен на Ливърпул неможе да срещнеш,нито един не остана
Не е точно така ,но принципно си прав.Доста са се скрили или казват че не се интересуват от английски футбол.Така се разбира кой е фен а не като си на върха.
Genius. написа:Факт!Скоро и без тея ментефенове ще останат,че като гледам как е тръгнало,преводача Моуриньо ще им затрие всичките играчи и след като си тръгне ще има яко драпане за влизане в Лига Европа.
Laleff написа:Яка битка ще стане този сезон, дано да има драма до последно, а не както изминалия - 38 мача преди края да се знае кой ще е шампион. 1-во красивия футбол. После трофея.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта