Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ПРОТЕСТ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ!!!!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 окт 2009 11:05

Днес има среща на Гугутката с фенове. Нека да се разберем с него културно и без простотии - на чия страна е, как смята да помогне за излизането на "Левски" от кризата? Все пак да не забравяме, че той е представител на официална организация и заедно с него нашите искания ще имат много по-голяма тежест - и пред клуба, и пред медиите, и пред обществото.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 06 окт 2009 11:10

bigbonusprize написа:
yasen_ov4arov написа:
SAMP написа:Деня и часа, ще се уточни допълнително,въпроса е протеста да добие масовост и гласност!!!Разберете,едно е да сме 10 човека,съвсем друго е да сме 100-200.
ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: (милион иконки смях) .Поне съзнаваш колко са реалните фенове на изкуственото ти отборче-100-200 :lol: . http://www.politichesko.info/i/2815.jpg запомни тази снимка от концерта "Свободен Ботев" ,за който ти не си чувал и пусни снимка от протеста на феновете на "отбора на народа" ако изобщо се съберете.Всъщност няма нужда да пускаш-те медиите ще говорят "за нечувания протест на вярната агитка на Левски" месеци след това.Предлагам официалният ви фенклуб да купи бонбони и да ги раздава на минувачите ако останат да викат против Батков :lol: .

Добре, че ви организираха безплатен концерт, че да се съберете. Не ми се правете на много велики. Добре, че е авантата иначе толкова хора само на мач с Левски и Локото можете да съберете...

Поправка:сами си организирахме концерта с пари изцяло на феновете.За късмет хардкор групите и D2 са от Ботев и хонорарът им беше по-малък от обичайното.И не виждам кой ви е спрял-вземете си хардкор групи за концерт да видите колко много хора ще отидат само заради тях ,а не за каузата :lol: .Иначе разпространителю на истини,само за твоя информация:на площада имаше 9 000 души ,докато по същото време вървеше "дербито на България" за измислената ни титла между вас и братята ви близнаци от ЦСКА с 12 000 души публика общо .Та май по-скоро е обратното:само срещу ЦСКА-то можете да съберете приблизително същия брой зриители като последния в класирането.Май това отговаря на въпросчето ти защо твърдя ,че Левски е изкуствен отбор.Много обичам и тази статистика за продадени билети : http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii ... &oo=0&pp=2 .Колко изкуствен и жалък трябва да е шампиона на дадена страна,за да има по-малка посещаемост от 12-тия в класирането (играл реално само 7 домакинства) .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 06 окт 2009 11:13

Izvinete me che pisha na latinica, no v momenta sum v Brasil . Ne moga da si pomislia daje, che fenovete na PFK LEVSKI sa tolkova slepi i ne mogat da osuznaiat kak edin mustakat idiot se podigrava ne samo s otbora, no i sas samite fenove. Che ako sme otbora na naroda - togaba da trugvame. Vseki pita - ama kak shte stane, koga ,zashto - naistina li sme evroidioti, za da ne raberem kavko se sluchva. Shte kajete - da de, ama na tebe ottam , ti e mnogo lesno. Dobre , kupuvam bilet i trugvam , ama nali znaete kakvo e stanalo s Hristo Botev, kogato e zavladial koraba Radecki i vshihki v Bg se skrili v kushtite. SRAMNO E , TUPO E , AKO NE OBRACNETE TOIA MUSTAK , CHE DA NE IDVAME NIE OT CHUJBINATA DA VI SVURSHINE RABOTA, KATO SE PRAVITE NA BULGARI. A TARTORITE NA LEVSKI, PLATENI OT MUSTAKA , KOITO BIAT SINI FENOVE - LINCH I SAMO LINCH.

pishete koga zapochvate idvam , daje i indianci shte dokaram. i te sa po-golemi levskari ot vas.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 окт 2009 11:15

Ясене, абе кво сравняваш ситуациите, като селския ви сра по много по-груб начин? Колко го търпяхте като безгласни букви? Ае моля ти се!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 06 окт 2009 11:15

Captain Stottlemeyer написа:
yasen_ov4arov написа:
SAMP написа:Деня и часа, ще се уточни допълнително,въпроса е протеста да добие масовост и гласност!!!Разберете,едно е да сме 10 човека,съвсем друго е да сме 100-200.
ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!!!!!!!

(милион иконки смях) .Поне съзнаваш колко са реалните фенове на изкуственото ти отборче-100-200 :lol: . http://www.politichesko.info/i/2815.jpg запомни тази снимка от концерта "Свободен Ботев" ,за който ти не си чувал и пусни снимка от протеста на феновете на "отбора на народа" ако изобщо се съберете.Всъщност няма нужда да пускаш-те медиите ще говорят "за нечувания протест на вярната агитка на Левски" месеци след това.Предлагам официалният ви фенклуб да купи бонбони и да ги раздава на минувачите ако останат да викат против Батков :lol: .

"Изкуственото отборче" по твоите думи приятелю е най-популярният футболен клуб в България, който е единственият отбор, който има положителен баланс срещу ВСИЧКИ останали съществуващи понастоящем отбори и който НИКОГА не е изпадал в по-долна дивизия. За разлика от теб, който явно избиваш някакви комплекси или се опитваш да изразходваш неупотребена сексуална енергия (май не ти бутат, а :mrgreen: ), аз искрено поздравих преди няколко дни феновете на "Ботев" с края на 10-годишното управление на Христолов. Но в твоя случай за пореден път констатирам, че простотията не ходи по гората :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ееех като няма какво да кажем веднага с обидите а?Още не си казал,че съм селянин-това им е любимото на новопокръстените софиянци :mrgreen: .Значи гордостта ти е ,че никога Левски не е изпадал и ,че на хартия е най-популярният футболен клуб???Ами как да изпадне като зад гъза ви (включително и на ЦСКА) стои цялата държава,като няма "национална" медия,която да не се занимава с вас.Кое ви е най-популярното?Че ще съберете 100 човека на митинга ли?Че един мой приятел за 18-тия рожден ден събра толкова :lol: .

tprodanov :вие на една десета от това,което Селския ни причини щяхте да забравите за съществуването на клуба.Но това си има просто обяснение:вие сте трофейни фенове-стадиона ви е пълен когато билетите за мача ,с който ставате шампиони ,е безплатен,но при протест-100 човека .Нямаш си и на идея какво сме правили срещу Селския-и как да имаш като "националните" медии излизат с водеща новина ,че Кокала е извел футболистите ви на разходка ,а новината,че стадиона на Ботев е осъмнал в стъкла поради желанието на феновете мачът с Монтана да не се проведе дори я няма :roll: ...
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

vrvolleyball
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот vrvolleyball » 06 окт 2009 11:23

Като гледам заглавната статия на Гонг , май след време Батков няма да го е страх да посегне и на Гонзо ... Снощи на Боримиров , утре на Гонзо , да доведе за треньор още някой сръбски алкохолик , а легендите на Левски да ги обсипва с пумия !

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 06 окт 2009 11:30

Яска стига бе пич.Знам какво преживяхме,и не искам да се поставям на тяхно място! :?
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
olego
Контакти:

Мнениеот olego » 06 окт 2009 11:35

Та май по-скоро е обратното:само срещу ЦСКА-то можете да съберете приблизително същия брой зриители като последния в класирането.Май това отговаря на въпросчето ти защо твърдя ,че Левски е изкуствен отбор.Много обичам и тази статистика за продадени билети : http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii ... &oo=0&pp=2 .Колко изкуствен и жалък трябва да е шампиона на дадена страна,за да има по-малка посещаемост от 12-тия в класирането (играл реално само 7 домакинства) .

А бе то кат гледам таз статистика, щом вторият в нея е изкуствен отбор,
излиза, че само първият (Ботев) не е.
Олекна ми някак - вече знам, че в България има макар един
не-изкуствен отбор, каквото и да означава това :)
НЕ на изкуствените отбори, да живеят естествените!!! :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 окт 2009 11:37

Ясене, трофейните фенове бяха 12 000 на мача с Лацио, и това от самите нас беше окачествено като срам. Вие не знам кога се събрахте толкова за последно. Същите тия трофейни фенове не са виждали стойностна победа от 4 години, но и на 4тия гол пяха ЗА Левски. Сещаш ли се?

А относно отразяването на медиите - малко по-назад ще намериш и мнението ми по въпроса. Обори го, ако можеш.

ПП А, да - и се радвам, че махнахте селския.

Върни се в “Архив”