Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: ПРОТЕСТ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ!!!!
Днес има среща на Гугутката с фенове. Нека да се разберем с него културно и без простотии - на чия страна е, как смята да помогне за излизането на "Левски" от кризата? Все пак да не забравяме, че той е представител на официална организация и заедно с него нашите искания ще имат много по-голяма тежест - и пред клуба, и пред медиите, и пред обществото.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- yasen_ov4arov
bigbonusprize написа:yasen_ov4arov написа:SAMP написа:Деня и часа, ще се уточни допълнително,въпроса е протеста да добие масовост и гласност!!!Разберете,едно е да сме 10 човека,съвсем друго е да сме 100-200.
ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
(милион иконки смях) .Поне съзнаваш колко са реалните фенове на изкуственото ти отборче-100-200
. http://www.politichesko.info/i/2815.jpg запомни тази снимка от концерта "Свободен Ботев" ,за който ти не си чувал и пусни снимка от протеста на феновете на "отбора на народа" ако изобщо се съберете.Всъщност няма нужда да пускаш-те медиите ще говорят "за нечувания протест на вярната агитка на Левски" месеци след това.Предлагам официалният ви фенклуб да купи бонбони и да ги раздава на минувачите ако останат да викат против Батков
.
Добре, че ви организираха безплатен концерт, че да се съберете. Не ми се правете на много велики. Добре, че е авантата иначе толкова хора само на мач с Левски и Локото можете да съберете...
Поправка:сами си организирахме концерта с пари изцяло на феновете.За късмет хардкор групите и D2 са от Ботев и хонорарът им беше по-малък от обичайното.И не виждам кой ви е спрял-вземете си хардкор групи за концерт да видите колко много хора ще отидат само заради тях ,а не за каузата

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Izvinete me che pisha na latinica, no v momenta sum v Brasil . Ne moga da si pomislia daje, che fenovete na PFK LEVSKI sa tolkova slepi i ne mogat da osuznaiat kak edin mustakat idiot se podigrava ne samo s otbora, no i sas samite fenove. Che ako sme otbora na naroda - togaba da trugvame. Vseki pita - ama kak shte stane, koga ,zashto - naistina li sme evroidioti, za da ne raberem kavko se sluchva. Shte kajete - da de, ama na tebe ottam , ti e mnogo lesno. Dobre , kupuvam bilet i trugvam , ama nali znaete kakvo e stanalo s Hristo Botev, kogato e zavladial koraba Radecki i vshihki v Bg se skrili v kushtite. SRAMNO E , TUPO E , AKO NE OBRACNETE TOIA MUSTAK , CHE DA NE IDVAME NIE OT CHUJBINATA DA VI SVURSHINE RABOTA, KATO SE PRAVITE NA BULGARI. A TARTORITE NA LEVSKI, PLATENI OT MUSTAKA , KOITO BIAT SINI FENOVE - LINCH I SAMO LINCH.
pishete koga zapochvate idvam , daje i indianci shte dokaram. i te sa po-golemi levskari ot vas.
pishete koga zapochvate idvam , daje i indianci shte dokaram. i te sa po-golemi levskari ot vas.
Ясене, абе кво сравняваш ситуациите, като селския ви сра по много по-груб начин? Колко го търпяхте като безгласни букви? Ае моля ти се!
- yasen_ov4arov
Captain Stottlemeyer написа:yasen_ov4arov написа:SAMP написа:Деня и часа, ще се уточни допълнително,въпроса е протеста да добие масовост и гласност!!!Разберете,едно е да сме 10 човека,съвсем друго е да сме 100-200.
ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!!!!!!!
(милион иконки смях) .Поне съзнаваш колко са реалните фенове на изкуственото ти отборче-100-200. http://www.politichesko.info/i/2815.jpg запомни тази снимка от концерта "Свободен Ботев" ,за който ти не си чувал и пусни снимка от протеста на феновете на "отбора на народа" ако изобщо се съберете.Всъщност няма нужда да пускаш-те медиите ще говорят "за нечувания протест на вярната агитка на Левски" месеци след това.Предлагам официалният ви фенклуб да купи бонбони и да ги раздава на минувачите ако останат да викат против Батков
.
"Изкуственото отборче" по твоите думи приятелю е най-популярният футболен клуб в България, който е единственият отбор, който има положителен баланс срещу ВСИЧКИ останали съществуващи понастоящем отбори и който НИКОГА не е изпадал в по-долна дивизия. За разлика от теб, който явно избиваш някакви комплекси или се опитваш да изразходваш неупотребена сексуална енергия (май не ти бутат, а), аз искрено поздравих преди няколко дни феновете на "Ботев" с края на 10-годишното управление на Христолов. Но в твоя случай за пореден път констатирам, че простотията не ходи по гората
![]()
![]()
Ееех като няма какво да кажем веднага с обидите а?Още не си казал,че съм селянин-това им е любимото на новопокръстените софиянци

tprodanov :вие на една десета от това,което Селския ни причини щяхте да забравите за съществуването на клуба.Но това си има просто обяснение:вие сте трофейни фенове-стадиона ви е пълен когато билетите за мача ,с който ставате шампиони ,е безплатен,но при протест-100 човека .Нямаш си и на идея какво сме правили срещу Селския-и как да имаш като "националните" медии излизат с водеща новина ,че Кокала е извел футболистите ви на разходка ,а новината,че стадиона на Ботев е осъмнал в стъкла поради желанието на феновете мачът с Монтана да не се проведе дори я няма

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
-
- Контакти:
Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски
Като гледам заглавната статия на Гонг , май след време Батков няма да го е страх да посегне и на Гонзо ... Снощи на Боримиров , утре на Гонзо , да доведе за треньор още някой сръбски алкохолик , а легендите на Левски да ги обсипва с пумия !
- Alternative
- Контакти:
Яска стига бе пич.Знам какво преживяхме,и не искам да се поставям на тяхно място! 

Та май по-скоро е обратното:само срещу ЦСКА-то можете да съберете приблизително същия брой зриители като последния в класирането.Май това отговаря на въпросчето ти защо твърдя ,че Левски е изкуствен отбор.Много обичам и тази статистика за продадени билети : http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii ... &oo=0&pp=2 .Колко изкуствен и жалък трябва да е шампиона на дадена страна,за да има по-малка посещаемост от 12-тия в класирането (играл реално само 7 домакинства) .
А бе то кат гледам таз статистика, щом вторият в нея е изкуствен отбор,
излиза, че само първият (Ботев) не е.
Олекна ми някак - вече знам, че в България има макар един
не-изкуствен отбор, каквото и да означава това

НЕ на изкуствените отбори, да живеят естествените!!!

Ясене, трофейните фенове бяха 12 000 на мача с Лацио, и това от самите нас беше окачествено като срам. Вие не знам кога се събрахте толкова за последно. Същите тия трофейни фенове не са виждали стойностна победа от 4 години, но и на 4тия гол пяха ЗА Левски. Сещаш ли се?
А относно отразяването на медиите - малко по-назад ще намериш и мнението ми по въпроса. Обори го, ако можеш.
ПП А, да - и се радвам, че махнахте селския.
А относно отразяването на медиите - малко по-назад ще намериш и мнението ми по въпроса. Обори го, ако можеш.
ПП А, да - и се радвам, че махнахте селския.