Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

daniel875
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот daniel875 » 16 юни 2013 22:36

nick1965 написа:
urkoto написа:Принципно съм съгласен, Роско Чехъла беше избран нелегитимно с кьорфишеци и фалшификации... НО!!! в момента президента е нужен - добър, лош, на България и трябва в момента президент.

А ти ,как разбра,че е избран нелигитимно ....с кьорфишеци и фалшификаций??? Ще излезеш някакъв политически експерт ,а?? !!! Тъпанар...неук!!Намери си работа, малко да се разсееш и не взимаш отношение по национални въпроси!!

Виж сега, има неща, които ако искаш да ги докажеш, ще ти струват скъпо. Не мисля, че е трудно да се докаже подобно твърдение, но трябва да имаш здрав гръб след това, за да оцелееш. Просто не е работа за всеки ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 22:38

фифи перото написа:
dunavfc написа:И кво ? Завиждаш ли ?

Не.Казвам истината за теб.Ти си комунист по потекло.С неясно самосъзнание и любов към мъжки ласки.

Съгласен съм,сега готино ли ти е ?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 юни 2013 22:38

За новоизбраното правителство на "Орешарски" бе от изключително значение,да "управлява" в подобна екзалтирана ситуация и чрез инструмента Пеевски,просто от раз постигнаха желания ефект ;)

nick1965
Контакти:

Мнениеот nick1965 » 16 юни 2013 22:38

nick1965 написа:
urkoto написа:Принципно съм съгласен, Роско Чехъла беше избран нелегитимно с кьорфишеци и фалшификации... НО!!! в момента президента е нужен - добър, лош, на България и трябва в момента президент.

А ти ,как разбра,че е избран нелигитимно ....с кьорфишеци и фалшификаций??? Ще излезеш някакъв политически експерт ,а?? !!! Тъпанар...неук!!Намери си работа, малко да се разсееш и не взимаш отношение по национални въпроси!!

Роско чехъла???? Господи! Ако, на депутатите можеш да викаш както искаш,кое ти дава право да наричаш един Президент на Република по този начин??? А идиото?? А малоумнико,прост??? А , Лумпен **********??? дтем в ус....та....

plamen-psv
Контакти:

Мнениеот plamen-psv » 16 юни 2013 22:41

Моля обяснете ми какво е комунист. Мама като дава на тате без пари комунистка ли е или като му иска е п..........

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 юни 2013 22:42

dunavfc написа:
Аре дръж се поне един път сериозно....Смяташ,че тия протести в момента не са на гражданите,а са организирани от ГЕРБ ? Да или не ?

Абсолютно, 100% - ДА! Показателен е факта, че във Варна нито един от организаторите на протестите през не участва днес!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 юни 2013 22:42

Кадиев явно е новата марионетка на милиционерското крило в БСП. Ще го използват срещу Станишев.
Румен Петков, Георги Първанов и компания отдавна искат да свалят Сергей Станишев от поста му в партията.
Вероятно малцина от вас са наясно, че ако го няма Станишев ще има съюз между ГЕРБ и БСП ! :oops: :oops: :oops:
Станишев е пречката за този кощунствен ... или може би естествен съюз като се има предвид, че БСП са бившите комунисти, а ГЕРБ са техните бивши милиционери, които ги пазеха.
Няма нищо по-естествено двете партии да се съюзят ! Станишев обаче се е запънал като магаре на мост и заради личната си омраза с Боко Тиквата не дава. :lol:
Последна промяна от viali69 на 16 юни 2013 22:54, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 22:43

urkoto написа: Там е проблема, че в нашата държава никой не върши това, за което е учил, т.е. това за което е компетентен. Прости борчета станаха капиталисти, разни шивачи на униформи, актьори, спортисти, художници и други станаха политици, и т.н. и т.н. и т.н.

В култ се издига ганьовщината и неграмотността. Физкултурник ръководи националната сигурност, пожарникар - държавата. Министри се вземат от кръстовищата.

Работа ни трябва, РА-БО-ТА. Аз това искам от държавата, условия за РАБОТА и СИГУРНОСТ. Другото ние младите (демек тия под 50 дето не мислят още за пенсия) ще си го наредим, едни ще се осерат щото нямат потенциала, други ще успеят - естествен подбор. Но на никой не му стиска да го направи.

И да, уркото има идеи как да станат нещата. Проблема на уркото обаче е, че ако стане на неговата, и всеки един мързелив административен клатикурец и прост ганьовец бъде изритан с шутове в гъза, откачен от държавната хранилка, със спрени социални помощи, детски и т.н.... уркото ще остане в историята като най-голямото зло, по-черен и от Костов, раждало се някога на Балканския полуостров... точно затова и на никой не му стиска да ги направи тия КРАЙНО необходими работи. По-сладко е тука тоя да уредим, там оня да бутнем, и да не режем никой от държавната хранилка, че идват избори... ;)

Така е. На черното бяло не мога да кажа.То и не остана кво да се коментира .
pp Интересно, нормализира ли се тона, изчезват говнярчетата и провокаторчетата. Мен са ми през бахура, ама когато някой дрисльо ми вика фес, сърце не ми дава да го пропусна и да го олабя подобаващо. Слабост, признавам, ама инак няма да съм аз. Тъй де, а политиката няма да оправим, ясно е!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

urkoto

Мнениеот urkoto » 16 юни 2013 22:44

Сега гледам по Канал 3. Май че народа сгащи Волен Сидеров на тясно пред партийния му офис. Робокопите образуваха жива верига пред него :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 юни 2013 22:45

plamen-psv написа:Моля обяснете ми какво е комунист. Мама като дава на тате без пари комунистка ли е или като му иска е п..........

По принцип комунист и п***а са тъждествено свързани понятия,но с тази разлика,че едното е естествено(по природа),а другото е грешка на природата ;)

Върни се в “Архив”