sslevski написа:Посочи ми в момента дефанзивен футболист,който не е рисков и черпа
Тиаго Силва
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sslevski написа:Посочи ми в момента дефанзивен футболист,който не е рисков и черпа
Rofles написа:Само да кажа за мястото.. Къде е мястото на Челси ? Този отбор няма място точно в момента в световния футбол е има, но не е на върха. В момента мястото на Челси е зад Юнайтед. От отбора зависи да се промени това ако Юнайтед позволи. Не искам да го приемате като хейт, но мястото на Челси в момента е зад Юнайтед нито повече, нито по-малко. Още повече, че това място го броя за последните 5-6години. Ако говорим изобщо за ВЛ сте по-назад. Иначе успех желая на Моуриньо, не и срещу Юнайтед обаче.
sslevski написа:onceMORT написа:Rofles написа:Само да кажа за мястото.. Къде е мястото на Челси ? Този отбор няма място точно в момента в световния футбол е има, но не е на върха. В момента мястото на Челси е зад Юнайтед. От отбора зависи да се промени това ако Юнайтед позволи. Не искам да го приемате като хейт, но мястото на Челси в момента е зад Юнайтед нито повече, нито по-малко. Още повече, че това място го броя за последните 5-6години. Ако говорим изобщо за ВЛ сте по-назад. Иначе успех желая на Моуриньо, не и срещу Юнайтед обаче.
Беше, с новият треньор МЮ е поне с 20 точки след миналогодишният си резултат. Очаквам през новият сезон във ВЛ за шампион да се борят Челси и Ман. Сити, Моу има да се доказва, след една много слаба за стандартите, които сам е наложил, година. Все пак Торес е меко казано разочарование, Давид Луис е рисков играч. Успех на Челси.
Относно Луиз.Посочи ми в момента дефанзивен футболист,който не е рисков и черпа
GEGATA написа:Моуриньо ше развали така симпатичният отбор на Челси , жалко
Това е лично мое мнение де
Иначе тоя дето твърдеше че мястото на Челси е зад Юнайтед ....... деазнам и аз ходи се прегледай нещо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта