Челси: Жозе Моуриньо - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Cayman
Контакти:

Re: В Челси става страшно!!!

Мнениеот Cayman » 16 юни 2013 13:41

sslevski написа:Посочи ми в момента дефанзивен футболист,който не е рисков и черпа ;)

Тиаго Силва

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 юни 2013 13:47

Откога отборите имат точно определено място? Където си заслужат, там ще завършат сезона. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 16 юни 2013 13:51

Rofles написа:Само да кажа за мястото.. Къде е мястото на Челси ? Този отбор няма място точно в момента в световния футбол е има, но не е на върха. В момента мястото на Челси е зад Юнайтед. От отбора зависи да се промени това ако Юнайтед позволи. Не искам да го приемате като хейт, но мястото на Челси в момента е зад Юнайтед нито повече, нито по-малко. Още повече, че това място го броя за последните 5-6години. Ако говорим изобщо за ВЛ сте по-назад. Иначе успех желая на Моуриньо, не и срещу Юнайтед обаче.

Тази година ще се радвате и на 3-то място.Свиквайте !

Joleco
Контакти:

Мнениеот Joleco » 16 юни 2013 14:07

Абсолютно подкрепям автора на темата. Ама на 100%. Аз питам кой не мрази Моу ??? Дали съдиите, дали Уефа, дали ФА. Моля се да не продадеме Торес!!! Просто ще откачим ако го продадем. Критикувах го много, но той сега започва и започна да играе как трябва. А и той е имидж, не само голове, той е класа. Продава фланелки достатъчно, и си е изплатил парите 3 пъти от тоя имидж който дава на клуба. Днес само чета и се моля да не го продадем, някой ако знае нещо да пише дали е вярно. Хълк няма как да значи продажба на Торес, защото Хълк няма нищо общо с таран, той си е крило дясно. Даже Кавани не искам без Торес, предпочитам Торес да остане, дори това да значи да не купиме Кавани.
И пак по темата.... лошо е, тепърва ще страдаме от съдии, медии и тн. Аз само заради това не исках Моу, предпочитах Бенитес да остане. Абе не де :) Моу естествено ми е любимец, но точно тея отрицателни неща са много притеснителни. Виждаме кво става..... аз напрао съм откачил тея дни кви неща се пишат. Кое е истина, кое не е.... никой незнае. Как може да говори против най добрите си футболисти беееее....... ей не го искам Моуриньо, ако това е истина!! Луис, МАТА, ТОРЕС............. неможе така бе. Немога да повярвам. Вместо всичко да е положително, той си създава дразги още веднага. Ако е такъв гад верно да се маха... незнам кво става леле
Oscar Mata Hazard Torres MOSES

Потребителски аватар
bgtopdon
Контакти:

Мнениеот bgtopdon » 16 юни 2013 14:09

sslevski написа:
onceMORT написа:
Rofles написа:Само да кажа за мястото.. Къде е мястото на Челси ? Този отбор няма място точно в момента в световния футбол е има, но не е на върха. В момента мястото на Челси е зад Юнайтед. От отбора зависи да се промени това ако Юнайтед позволи. Не искам да го приемате като хейт, но мястото на Челси в момента е зад Юнайтед нито повече, нито по-малко. Още повече, че това място го броя за последните 5-6години. Ако говорим изобщо за ВЛ сте по-назад. Иначе успех желая на Моуриньо, не и срещу Юнайтед обаче.

Беше, с новият треньор МЮ е поне с 20 точки след миналогодишният си резултат. Очаквам през новият сезон във ВЛ за шампион да се борят Челси и Ман. Сити, Моу има да се доказва, след една много слаба за стандартите, които сам е наложил, година. Все пак Торес е меко казано разочарование, Давид Луис е рисков играч. Успех на Челси.

Относно Луиз.Посочи ми в момента дефанзивен футболист,който не е рисков и черпа ;)

Джон Оби Микел! :mrgreen:

GEGATA
Контакти:

Мнениеот GEGATA » 16 юни 2013 14:13

Моуриньо ше развали така симпатичният отбор на Челси , жалко

Това е лично мое мнение де

Иначе тоя дето твърдеше че мястото на Челси е зад Юнайтед ....... деазнам и аз ходи се прегледай нещо

Joleco
Контакти:

Мнениеот Joleco » 16 юни 2013 14:15

Не ми пука за ВСИЧКИ други които го мразят Моу.... но футболистите ако го намразят и ако прави такива вражди, ще стане лошо. Ще продаде някоя легенда, защото за мен всичките са такива и ще откачим от яд.
Oscar Mata Hazard Torres MOSES

Потребителски аватар
bgtopdon
Контакти:

Мнениеот bgtopdon » 16 юни 2013 14:16

GEGATA написа:Моуриньо ше развали така симпатичният отбор на Челси , жалко

Това е лично мое мнение де

Иначе тоя дето твърдеше че мястото на Челси е зад Юнайтед ....... деазнам и аз ходи се прегледай нещо

Ще търсим хора като Бенитез, Ди Матео и АВБ. Когато нещата тръгваха нагоре, тогава ги махнаха. Несериозно. Дано не се окажа прав, но към Моуриньо очакванията са огромни, а дали ще изкара декември...

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 16 юни 2013 14:16

Ще се види в края на сезона,сега всеки може да си наприказва глупостите и в края на сезона да мълчи като...
Аз очаквам този сезон Челси да е шампион,напълно нормално,като няма да имат конкуренция.

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 16 юни 2013 14:24

Вярвайте! Моу е голям и ще ще направи Челси отбора, който всички искаме да гледаме.Зад него съм дори да продаде Мата,Азар и Луиз в рамките на 1 седмица щом той го прави значи си има едно на ум.ВЯРВАМ, че идва с много желание и хъс и няма да действа против отбора.А онзи горе дето казваше , че Торес не трябвало да се продава, това е голяма глупост.Торес от толкова много мачове вкара малко голове, като е единствен нападател.На мач изтърваше поне по 2-3 възможности сам срещу вратаря.

Върни се в “Архив”