Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

orlando7
Контакти:

Re: Волен Сидерооглу сгащен от група младежи, не се извини

Мнениеот orlando7 » 16 юни 2013 11:04

гарфилд написа:
black&white написа:Сидер ефенди, заповядай довечера в 18:00 часа пред Министерския съвет :mrgreen: :mrgreen:

Ела бе,Сидероглу.Ела бе,башибозук смачкан.Ела и се извини на хората.Така по-малко ще те ''дарят'' с народната ''обич''.В противен случай,хем ще ти ''засвидетелстват'' своята обич и признателност,хем ще те изнасилят публично,предател гнусен.
П.П.Изнасилването всъщност,няма да има нищо общо с извинението.Сигурно това,ще е най-приятната част за Волен Паша. :mrgreen:

.Лелее много си страшен! Явно идваш от път прашен.

onceMORT
Контакти:

Re: Червените кхмери дадоха заден, Д. Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот onceMORT » 16 юни 2013 11:06

RedeviL написа:
onceMORT написа:
RedeviL написа:Понеже всички само повтарят как Пеевски трябвало да бъде отзован, но досега не съм чул нито един ясен аргумент против него.. Да не би причината, поради която не харесваш Пеевски да е същата като тази, поради която харесваш Борисов? :lol:

Например, че няма нито ден работа в ДАНС, на мен поне, ми звучи като ясен аргумент? Това че цял живот е бил на синекурни длъжности, без реални отговорности и сега, според мен е доста глупаво да му дадем да си поиграе с ДАНС, можел и да се научи.

За мен това не е ясен аргумент! Къде е казано, че шефът на ДАНС задължително трябва да е от системата? И какво положително вършиха досега т.нар. "вътрешни специалисти" в борбата срещу сивата икономика, контрабандата и корупцията? За да бъда по-ясен ще ти припомня и коментара на Марк Грей (говорител на ЕК) по повод назначението на Пеевски за шеф на ДАНС! Хората ясно заявяват, че не се интересуват и не коментират персонални назначения, а по-скоро са загрижени страната да покаже резултати в борбата с организираната престъпност!

Не ми пука каво казва ЕК, това е вътрешен въпрос за страната, моето мнение е това. Излизам на разрешен от общината протест, ако излязат достатъчно хора с моето мнение, това назначение ще бъде отменено или ревизирано. За теб може и да не е достатъчно ясен аргумент, за мен е, мое право е да изразя мнението си. Никъде не съм призовавал за участие на други хора, който прецени за себе си че е необходимо ще дойде. Ти ако си съгласен с назначението на Пеевски, може да направиш митинг в негова защита, така работи гражданското общество, поне така го разбирам аз. Аз няма да те убедя а и не искам, за себе си съм направил сравнително трезва оценка на ситуацията и решението ми е взето.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 16 юни 2013 11:08

doktora25 написа:
onceMORT написа:
doktora25 написа:Волен постъпи достойно и национално-отговорно при подкрепата си към кабинета, но не трябваше да подкрепя кандидатурата на Делян Пеевски. Все пак донякъде е обяснимо поведението му. Но от ГЕРБ вместо да организират протести да бяха гласували против. При положение че и от БСП имаше гласували по този начин предложението нямаше да мине.

Тази глупост я пишеш за втори път. При прегласуването, цялата ПГ на атака се изнесе по терлички, тогава Герб гласува против, заедно можеха да отхвърлят предложението или поне да покажат че не са съгласни, те просто се изнизаха от парламентарна зала.

Аз гласуването на Пеевски не съм го гледал. Него ли визираш, че е протекло по този начин или гласуването на кабинета (което видях че протече така)? Ако е второто, единствената ми забележка към Атака е че не изразиха по-категорично подкрепата си към кабинета. Но за Пеевски трябваше да гласуват против.

Говорим за Пеевски, защо да намесвам друго гласуване? За Пеевски имаше гласуване и прегласуване, има достатъчно данни в новините на всяка агенция провери си ги и направи оценка за себе си. Обърни внимание на прегласуването.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Кировец II

Re: Сидеров, а вас защо ви няма на протестите

Мнениеот Кировец II » 16 юни 2013 11:15

Всички политици да си е*ат пичката лелина! :lol:
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

urkoto

Мнениеот urkoto » 16 юни 2013 11:16

onceMORT написа:Говорим за Пеевски, защо да намесвам друго гласуване? За Пеевски имаше гласуване и прегласуване, има достатъчно данни в новините на всяка агенция провери си ги и направи оценка за себе си. Обърни внимание на прегласуването.

Факт. Герберастите си гласуваха нормално (може би от страх, но не е това въпроса) докато Сидерооглу се показа за пореден път като гнусния рубладжийски плъх и се изниза по терлици
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Сидеров, а вас защо ви няма на протестите

Мнениеот 0007 » 16 юни 2013 11:18

Вие,атакистите,или сте изключително плиткоумни,или добре ви се плаща.Болен едва ли не ви се изсра на подкрепата,а и на "идеологията" на собствената си партия,която упорито пропагандираше толкова години, и вие пак му се кланяте.Първо осигури кворум,за да може това антибългарско правителство да бъде прието,като се оправда с това,че ГЕРБ били по-голямото зло.Чакай,бе!Ти от 8 години си в Парламента и се пишеш за най-големият националист,човек с морал и принципи,върл противник на ДПС и турцизацията на България.Това е и единствената причина да е там,да си взима заплатките,комисионните,парите под масата - хората се подведоха по лозунгите и "идеите" му и го подкрепиха.А той какво направи - уреди си мизерния животец,давайки България на турците.И въпреки това атакистите продължиха ревностно да го защитават.Какво да кажем за последните му изпълнения обаче? Първо голяма част от "Атака" не гласува предложението за Пеевски,а после Болен излиза и открито обвинява ГЕРБ за избора.И има хора,които още му се връзват? Знам,че сега същите тези ще ме обвинят в пристрастия към Боко,но от човек,който позволява да се изгаврят така с гласа му,какво друго да очаквам. Колкото до "болния националист" - той повече няма да стъпи в Парламента,тъй че през тези 4 години ще гледа да излапа колкото се може повече.
П.С.Управляващите,колкото и да ни правят на глупаци,не сме безмозъчни овце.Да,има индивиди като по-горните,но масата няма да се подведе и този път ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

SILVERR_BULLET

Re: Волен Сидеров сгащен от група младежи, не се извини

Мнениеот SILVERR_BULLET » 16 юни 2013 11:21

Кои сте вие мъничета да обиждате МАЙН ФЮРЕР? Някакви пияници тръгнали да искат "обяснение"- бе арееее марш от тука, бегай от тука ти казвам, Волен е велик! Само той ще спаси България от олигарси-кръвопийци, мазни гаджали и всякакви чужди мекерета! VIVA ВОЛЕН! AVE ВОЛЕН! КАЗАХ!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 16 юни 2013 11:25

незнам повечето в какво качество пишат,но аз като избирател на Атака мога да кажа,че за момента съм много доволен,не исках да учатсват в правителство и исках буда да бъде вкаран в затвора 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 юни 2013 11:26

Кога на Волен паднете, паднете,
кога на Волен паднете-шнура да му лапате, ама лапате! :mrgreen:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 16 юни 2013 11:27

sin4ec написа:Кога на Волен паднете, паднете,
кога на Волен паднете-шнура да му лапате, ама лапате! :mrgreen:

Ще оставим за теб това удоволствие.

"Човешки" материал!?

Върни се в “Архив”