viali69 написа:dunavfc написа:Не четеш достатъчно добре мненията ми...Аз съм казал 200 пъти,че ГЕРБ няма как да се върнат на власт,не и сами...А по принцип,че са по-малкото зло от БСП е категоричноДа ти отговарям за 105 път на глупавите аргументи,мисля да си го спестя...Но това за циганите наистина е огромен цинизъм от твоя страна,след като преди няколко дни се наложи мораториум върху циганските гета
А, Бойко Борисов какво направи за 4 години с циганските гета ? Накара ли ромите да си плащат ? Не, нали ! Не разбирате, ли че идеята на това узаконяване е да ги принудят да си плащат като всички останали - ток, вода, данъци и т.н.
Ако разрушат всички цигански гета къде ще отидат хиляди роми ? Ще ги вземеш у вас ли ? И, ако е така защо Бойко Борисов и Цв.Цв. не събориха циганските гета за 4 години ?!?
Проблемът с циганските гета трябвада се решава, а не да се отлага. Чест прави на БСП, че искат да предприемат конкретни действия за разрешаването на този проблем. Спокойно можеха да го отложат, както правеха предишното правителство. Можеха да го прехвърлят на следващото правителство. Но докога така ?
Проблемите с циганските гета и циганската раждаемост са бомба със закъснител, която цъка вече много години ... Въпрос на време е да гръмне.
А, че ГЕРБ толерираха циганите и че имаше устна заповед полицията да не закача ромите, това го знааят всички.
Значи твоята работа в момента "крадеца вика,дръжте крадеца"