Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Червените кхмери дадоха заден, Д. Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 15:28

viali69 написа:
dunavfc написа:Не четеш достатъчно добре мненията ми...Аз съм казал 200 пъти,че ГЕРБ няма как да се върнат на власт,не и сами...А по принцип,че са по-малкото зло от БСП е категорично ;) Да ти отговарям за 105 път на глупавите аргументи,мисля да си го спестя...Но това за циганите наистина е огромен цинизъм от твоя страна,след като преди няколко дни се наложи мораториум върху циганските гета ;)

А, Бойко Борисов какво направи за 4 години с циганските гета ? Накара ли ромите да си плащат ? Не, нали ! Не разбирате, ли че идеята на това узаконяване е да ги принудят да си плащат като всички останали - ток, вода, данъци и т.н.
Ако разрушат всички цигански гета къде ще отидат хиляди роми ? Ще ги вземеш у вас ли ? И, ако е така защо Бойко Борисов и Цв.Цв. не събориха циганските гета за 4 години ?!?
Проблемът с циганските гета трябвада се решава, а не да се отлага. Чест прави на БСП, че искат да предприемат конкретни действия за разрешаването на този проблем. Спокойно можеха да го отложат, както правеха предишното правителство. Можеха да го прехвърлят на следващото правителство. Но докога така ?
Проблемите с циганските гета и циганската раждаемост са бомба със закъснител, която цъка вече много години ... Въпрос на време е да гръмне.
А, че ГЕРБ толерираха циганите и че имаше устна заповед полицията да не закача ромите, това го знааят всички.

Значи твоята работа в момента "крадеца вика,дръжте крадеца" ;) Обвиняваш ГЕРБ,че не се справили с циганите,при положение,че в момента БСП правят страхотна грешка в тая посока.Моля те спести ми тия малоумни и драматични сцени "Ама къде ще живеят циганите" ,"Ама как ще отидат на улицата" просто ми ги спести ;) Защото утре,аз ще отида пред някой твой имот и ще си направя един огромен палат с огромен външен кенеф и ще ти гледам сеира...Изобщно не ми пука,кой ще седи навън,кой ще седи гладен...Значи,аз мога да изтегля 80 хил. евро за апартамент и да го мисля,цял живот,а някой си мангал,ще си построи,където си поиска къщичка,без разрешителни,без АКТ 16 и т.н. и това е справедливо ? Айде няма нужда...През целият си живот съм бил и ще бъда толерантен към всички българи,вкл. и циганите,но не и в този случаи..
Последна промяна от dunavfc на 15 юни 2013 15:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юни 2013 15:34

dunavfc написа:
viali69 написа:
dunavfc написа:Не четеш достатъчно добре мненията ми...Аз съм казал 200 пъти,че ГЕРБ няма как да се върнат на власт,не и сами...А по принцип,че са по-малкото зло от БСП е категорично ;) Да ти отговарям за 105 път на глупавите аргументи,мисля да си го спестя...Но това за циганите наистина е огромен цинизъм от твоя страна,след като преди няколко дни се наложи мораториум върху циганските гета ;)

А, Бойко Борисов какво направи за 4 години с циганските гета ? Накара ли ромите да си плащат ? Не, нали ! Не разбирате, ли че идеята на това узаконяване е да ги принудят да си плащат като всички останали - ток, вода, данъци и т.н.
Ако разрушат всички цигански гета къде ще отидат хиляди роми ? Ще ги вземеш у вас ли ? И, ако е така защо Бойко Борисов и Цв.Цв. не събориха циганските гета за 4 години ?!?
Проблемът с циганските гета трябвада се решава, а не да се отлага. Чест прави на БСП, че искат да предприемат конкретни действия за разрешаването на този проблем. Спокойно можеха да го отложат, както правеха предишното правителство. Можеха да го прехвърлят на следващото правителство. Но докога така ?
Проблемите с циганските гета и циганската раждаемост са бомба със закъснител, която цъка вече много години ... Въпрос на време е да гръмне.
А, че ГЕРБ толерираха циганите и че имаше устна заповед полицията да не закача ромите, това го знааят всички.

Значи твоята работа в момента "крадеца вика,дръжте крадеца" ;) Обвиняваш ГЕРБ,че не се справили с циганите,при положение,че в момента БСП правят страхотна грешка в тая посока.Моля те спести ми тия малоумни и драматични сцени "Ама къде ще живеят циганите" ,"Ама как ще отидат на улицата" просто ми ги спести ;) Защото утре,аз ще отида пред някой твой имот и ще си направя един огромен палат с огромен външен кенеф и ще ти гледам сеира...Изобщно не ми пука,кой ще седи навън,кой ще седи гладен...Значи,аз мога да изтегля 80 хил. евро за апартамент и да го мисля,цял живот,а някой си мангал,ще си построи,където си поиска къщичка,без разрешителни,без АКТ 16 и т.н. и това е справедливо ? Айде няма нужда...През целият си живот съм бил и ще бъда толерантен към всички българи,вкл. и циганите,но и в този случаи..

За циганите си прав!
И още тогава трябваше да има протести, за да не се стига до този цирк сега.
Проблемът е , че тези, които го направиха-и от двете страни- се правят на ТОЛЕРАНТНИ ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 15 юни 2013 15:45

viali69 написа:

Проблемът с циганските гета трябва да се решава, а не да се отлага. Чест прави на БСП, че искат да предприемат конкретни действия за разрешаването на този проблем. Спокойно можеха да го отложат, както правеше предишното правителство. Можеха да го прехвърлят на следващото правителство. Но докога така ?
А, че ГЕРБ толерираха циганите и че имаше устна заповед полицията да не закача ромите, това го знаят всички.

Бойко Борисов създаде хиляди работни места за циганите като им предостави цигари без бандерол, които да продават из цяла България, с което стимулира тяхната предприемчивост. С парите от цигарите без бандерол циганите стимулираха търговците на строителни материали и коли, строителите фирми, за да им строят нови къщи и да ремонтират старите. Стимулира търговците на битова техника. Стимулира и търговците на храни и алкохол, както и възможността циганските оркестри да бъдат канени на повече цигански партита. Срещу печалбата от цигарите без бандерол Бойко създаде уют сред циганското население, които знаеха, че трудно някой ще влезе в дома им, за да го претърсят за контрабандни цигари. Ако влезете в повечето къщи в "Селемета" (това е цигански квартал в Русе) ще останете приятно изненадани как са обзаведени и подредени.

Както каза един циганин дребна риба от "Селемета" с угорчение: "Ех, Бате Бойко падна и сега няма далавера. Ще трябва се ходи в чужбина да се бачка".

За тези, които си мислят, че БСП са нещо по-различно ... грешите. Думи от друг циганин: "При Бойко имаше цигари, при БСП бяха на мода сводниците".
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 15:49

stn написа:
viali69 написа:

Проблемът с циганските гета трябва да се решава, а не да се отлага. Чест прави на БСП, че искат да предприемат конкретни действия за разрешаването на този проблем. Спокойно можеха да го отложат, както правеше предишното правителство. Можеха да го прехвърлят на следващото правителство. Но докога така ?
А, че ГЕРБ толерираха циганите и че имаше устна заповед полицията да не закача ромите, това го знаят всички.

Бойко Борисов създаде хиляди работни места за циганите като им предостави цигари без бандерол, които да продават из цяла България, с което стимулира тяхната предприемчивост. С парите от цигарите без бандерол циганите стимулираха търговците на строителни материали и коли, строителите фирми, за да им строят нови къщи и да ремонтират старите. Стимулира търговците на битова техника. Стимулира и търговците на храни и алкохол, както и възможността циганските оркестри да бъдат канени на повече цигански партита. Срещу печалбата от цигарите без бандерол Бойко създаде уют сред циганското население, които знаеха, че трудно някой ще влезе в дома им, за да го претърсят за контрабандни цигари. Ако влезете в повечето къщи в "Селемета" (това е цигански квартал в Русе) ще останете приятно изненадани как са обзаведени и подредени.

Както каза един циганин дребна риба от "Селемета" с угорчение: "Ех, Бате Бойко падна и сега няма далавера. Ще трябва се ходи в чужбина да се бачка".

За тези, които си мислят, че БСП са нещо по-различно ... грешите. Думи от друг циганин: "При Бойко имаше цигари, при БСП бяха на мода сводниците".

Как са обзаведени къщите в Селеметя,защото аз имам много общо с този квартал и явно съм пропуснал това ? Да има няколко луксозни къщи,но те са там от поне 5-6 год. и ББ е последната причина за това ;) Квартала си е абсолютно аналогичен с останалите цигански квартали в страната. Има наистина една фамилия,която се занимаваше с контрабанда на цигари и съвсем скоро ги хванаха ;) И сводниците още са на мода,те нямат никакъв политически отенък ;)

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 15 юни 2013 15:54

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Като им посетиш домовете ще разбереш.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юни 2013 15:56

stn написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Че той в прав текст е казал , че е от този квартал. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 15 юни 2013 16:02

фифи перото написа:
stn написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Че той в прав текст е казал , че е от този квартал. :lol:

Той не им е от квартала, а живее до квартала. И това да живееш до тях и да си ходил в тях има голяма разлика.

levskinio2
Контакти:

Мнениеот levskinio2 » 15 юни 2013 16:03

dunavfc написа:
Levskar_forever написа:
0007 написа:След дъжд,качулка.Видяхме ги вече що за стока са,каквито и панически ходове да предприемат оттук нататък,протестите не бива да спират :!:

А след протестите нови избори пак ГЕРБ, БСП, ДПС,НФСБ и всичко това ще се плаща от джоба на данъкоплатеца.

Не схващаш бе мекотело...Избираме ГЕРБ и спираме с изборите,елементарно е 8-)

Къв герб избираш ти бе.... Долу герб а боко и цв цв в затвора !!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 16:04

Напротив,фифито ти го каза точно ;) Само,че не живея там,а имам имот там и често ходя ;) СТН не улучи,човека на кого да пускаш тия манипулации ;)

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 15 юни 2013 16:23

dunavfc написа:Напротив,фифито ти го каза точно ;) Само,че не живея там,а имам имот там и често ходя ;) СТН не улучи,човека на кого да пускаш тия манипулации ;)

Между теб и комунягите няма разлика. Едните слепи комунисти, другия сляб бойковист

Върни се в “Архив”