Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Червените кхмери дадоха заден, Д. Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот saffron » 15 юни 2013 14:57

Протестите са справедливи , но ако идеята им е да върнете КОМУНИСТИТЕ на власт , много жалко за хора , който си мислят ,че са демократи . В последните 23 години най големия завършен комунист диктатор , който е управлявал държавата е ТИКВАТА, както и кръга около него ,всички синчета и дъщерички на членове на БКП ! Никога не е имало толкова смърт , при който и да е друг министър председател. За какво си дадоха живота хората ако ще връщате пак тея гадове на власт?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 14:59

Levskar_forever написа:
dunavfc написа:
Levskar_forever написа:
0007 написа:След дъжд,качулка.Видяхме ги вече що за стока са,каквито и панически ходове да предприемат оттук нататък,протестите не бива да спират :!:

А след протестите нови избори пак ГЕРБ, БСП, ДПС,НФСБ и всичко това ще се плаща от джоба на данъкоплатеца.

Не схващаш бе мекотело...Избираме ГЕРБ и спираме с изборите,елементарно е 8-)

Мекотелото си ти. Какъв ГЕРБ ще избереш като пак избирателната активност ще е 50% долу горе... Пак в парламента ще влязът ДПС и БСП. Като този път Боко няма и да може да фалшифицира 350 000 бюлетини. Отивай да ръсиш пърхот другаде :lol:

ДПС и БСП няма и как да не са вътре в парламента,това не е проблем,стига да имат общо не повече от 25-30 % ;) А Боко тоя път ще вземе поне още 200-300 хил. гласа,което обаче пак няма да е достатъчно.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 15:02

viali69 написа:
dunavfc написа:Не схващаш бе мекотело...Избираме ГЕРБ и спираме с изборите,елементарно е 8-)

И като изберете ГЕРБ ще цъфнем и вържем, нали ? :?
Срещу кого протестираха хората тази зима ? Защо се самозапалваха хора по улиците като е било толкова хубаво при ГЕРБ ?
4 години ГЕРБ мачкаха и съсипваха дребния и среден бизнес, обслужвайки интересите на монополите и едрата олигархия.
4 години България потъваше и ставаше най-отвратителното място за живот, където бедност и милиционерщина вървяха ръка за ръка.
Сега искате отново същото ли ?
Да не са турците във властта, а да си правят циганите, каквото поискат, така ли ? Да не са турците, а циганите ? Защото по времето на ГЕРБ точно циганите имаха безкрайни привилегии и никой за нищо не ги закачаше.
Да не говорим за това, че ГЕРБ слугуваха тотално на световните господари и спечелиха не един външен враг за България в лицето на арабски организации като Хизбула ...
ГЕРБ е Франкенщайна на политическия преход ! Това е изродът пръкнал се от ненормалната и тайна любов между световните господари и техният план Ран-Ът и някогашните Тошови милиционери, които днес целуват задника на Обама.
Тази мутро-милиционерска хунта е всичко друго, но не и българска !!!
Вървете ! Върнете ги на власт, а после ще ви гледам сеира ... :evil:

Не четеш достатъчно добре мненията ми...Аз съм казал 200 пъти,че ГЕРБ няма как да се върнат на власт,не и сами...А по принцип,че са по-малкото зло от БСП е категорично ;) Да ти отговарям за 105 път на глупавите аргументи,мисля да си го спестя...Но това за циганите наистина е огромен цинизъм от твоя страна,след като преди няколко дни се наложи мораториум върху циганските гета ;)

БАЙ ШНУР
Контакти:

Мнениеот БАЙ ШНУР » 15 юни 2013 15:04

Viktor4o_Rs написа:Аз не виждам да се е оттеглил, а че има готовност да се оттегли - има разлика ;) Комунетата и фесовете дават малко на задна, явно поуплашени от народната любов :lol: :lol: :lol: Късно е либе за китка обаче - протестите няма да спрат, напротив, ще се увеличават ;) Не знам дали е целенасочен ход на комунистите да дразнят хората и да им пробват търпението, да са чак толкова тъпи и нагли или някакъв друг задкулисен сценарий, но с това правителство е свършено. Само за 2 седмици Станишко, Местан и куклата на конци Олигархски се осраха тотално и изкараха десетки хиляди на улицата. Откровено некомпетентни и компрометирани хора се назначиха за министри, заместник-министри, областни управители и шефове на институции, при условие че обещаваха само експерти ;) Отварят си устата да строят АЕЦ "Белене", а Олигархски директно каза, че ще загубим делото срещу Русия - нещо абсолютно недопустимо и откровено предателско. Връщат пушенето в заведения - откровена глупост, казвам го като пушач при това ;) Искат да се реабилитират хора, работили в ДС. А това със свинята Пеевски преля чашата ;) Протести до дупка и дай Боже най-после обединена и силна дясна коалиция, за която да се гласува, а не в Парламента да има само комунисти, ченгета от ДС и рубладжийски подлоги :!:

Мнението на деня . Браво

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 15:04

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Късно е либе за китка....ORESHARSKI YOU ARE NEXT !

Орешарски е само пионка 8-)

Тотално съм съгласен ;) Аз даже и го харесвах до вчера...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:ПФК–ЛС–СФ1914

Мнениеот Странджата » 15 юни 2013 15:08

А бе, човеко, разбери - да пишеш грамотно означава, че уважаваш тези, за които пишеш, понеже се предполага, че също ги мислиш за грамотни... а освен това и не си безучастен към това, дали те мислят за грамотен или не ...
А между другото, оттеглянето на Делянски, което е сигурно предизвестено, работи повече за БСП, отколкото за ГЕРБ, защото сега те имат нов коз в надцакването с ДПС за областни управители. Така че, кандидат - управляващи - учете се от столетницата - как се сваля правителство, кога, как се блъфира и коалицианта, и иабирателя ...

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 15 юни 2013 15:20

Браво българи, така се прави. Обиждайте се, хулете се, кой какъв е и бъдете радетели за демокрацията и за свободата на гражданите, където един от основните принципи явно е, че опонента НЯМА право на мнение и само твоето такова е правилното. То бива, бива, чета коментарите и си викам това българин за българин ли го казва или какво. Значи викате няма право да е против ГЕРБ и да изказва мнение? Или няма право да е за ГЕРБ и да изказва такова? Место като хора, да седнете, да си изкажете всеки своята позиция, да я аргументира или не, седите и се нападате като животни. После защо в парламента били такива, ами нали там хората са, като представителна извадка на обществото, ето тука виждаме какво се случва, какво по-различно да очакваме там. И за да не кажете, че говоря празни приказки и няма мнение- аз не съм за ГЕРБ, за мен, моя град и моите близки и приятели не видяха нищо хубаво от това управление. Не са свързани по политическа линия или да са на такива длъжности/ говоря по времето на Тройната коалиция/, имаха си бизнеси, вярно малки, но си печелеха хората и даваха хляб на други около тях. Сега вече не са тук- Германия ги приюти и Англия. Това е по отношение на коментара на един съфорумец, за мързеливите хора, е те не бяха такива. И като отидоха там и викат, за каква криза се говори в Света или Европа, ела да видиш какво се случва тук и как се живее/ по отношение на оправданията за кризата и как е трудно и трябва само да затягаме коланите/.Аз работя добре, печеля добре, ама това не е благодарение на предишното управление, а на моята си работа и труд, само че като падна платежоспособността на другите и падна и при мен работата, а сега помагам на сумати роднини около мен, така че и около тях не е добре. Това е моето мнение за ГЕРБ, но не задължавам никой с него и тези които му симпатизирате, сигурно има защо, това си е ваше право. Същевременно не одобрявам и това назначение на Пеевски, мисля че не е удачно и има много по-добри варианти за него пост. Хубаво е, че са се променили бързо нещата/ неговото отегляне/, ако въобще е така, значи поне тези слушат и гласа на своя суверен, което е все някакъв напредък. Не заклемявайте с лека ръка всички служители на ДС, ако не знаете, там освен доносници е имало и хора, които са служили на тази държава. Дали са защитавали правилни интереси или не, това е отделен въпрос, но те са работили за държавата си и с идеята, че правят добро за нея. Аз имам роднини разузнавачи и контраразузнавачи и знам какво е, а за ония другите, дето са гледали как да наклепят колегата или съседа си, за тях не говоря, там е ясно. Гледам, че тука част от феновете на Левски оплюват друг такъв фен, ма как не го е било срам. Аз няма да го защитавам, ма само недейте да забравяте, че фенската принадлежност и политическата са две различни неща, ако кажете че в Левски са само хора с една политическа принадлежност, а в ЦСКА с друга...освен заяждане, това няма нищо общо с обективността на нещата. Лек ден на всички и уважавайте мнението и на другите, дори да не ви харесва, поне има някакво мнение, че има доста народ, които за съжаление, въобще няма такова.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 15 юни 2013 15:22

dunavfc написа:Не четеш достатъчно добре мненията ми...Аз съм казал 200 пъти,че ГЕРБ няма как да се върнат на власт,не и сами...А по принцип,че са по-малкото зло от БСП е категорично ;) Да ти отговарям за 105 път на глупавите аргументи,мисля да си го спестя...Но това за циганите наистина е огромен цинизъм от твоя страна,след като преди няколко дни се наложи мораториум върху циганските гета ;)

А, Бойко Борисов какво направи за 4 години с циганските гета ? Накара ли ромите да си плащат ? Не, нали ! Не разбирате, ли че идеята на това узаконяване е да ги принудят да си плащат като всички останали - ток, вода, данъци и т.н.
Ако разрушат всички цигански гета къде ще отидат хиляди роми ? Ще ги вземеш у вас ли ? И, ако е така защо Бойко Борисов и Цв.Цв. не събориха циганските гета за 4 години ?!?
Проблемът с циганските гета трябва да се решава, а не да се отлага. Чест прави на БСП, че искат да предприемат конкретни действия за разрешаването на този проблем. Спокойно можеха да го отложат, както правеше предишното правителство. Можеха да го прехвърлят на следващото правителство. Но докога така ?
Проблемите с циганските гета и циганската раждаемост са бомба със закъснител, която цъка вече много години ... Въпрос на време е да гръмне.
А, че ГЕРБ толерираха циганите и че имаше устна заповед полицията да не закача ромите, това го знаят всички.
Последна промяна от viali69 на 15 юни 2013 15:26, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 15 юни 2013 15:23

След като господин Орешарски обича такива нестандартни назначения да прави,нека сега предложи за шеф на ДАНС Цветан Цветанов доводите са повече от очевидни за тая кандидатура , така и посланиците ще са доволни и протестиращите и ще си живеем в хармония,ще си имаме професионалист-подслушвач и всичко ще е песен.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 15 юни 2013 15:24

[offtopic]Изображение

ИзображениеНоси му го да го накърмиИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/offtopic]
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Върни се в “Архив”