Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ще ходите ли днес на протест? (тема за коментари)
Това не са протести а улични паради. За какво да обикалям празните институции? Да надувам главите ка полицаите. Протест е когато ги зклещим в парламента, когато почнат да падат стъклата и онези изроди почнат да пълнат гащите от народната любов. Докато парламента не пусне кръв, в България няма да дойде демокрацията! 

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Това не са протести а улични паради. За какво да обикалям празните институции? Да надувам главите ка полицаите. Протест е когато ги зклещим в парламента, когато почнат да падат стъклата и онези изроди почнат да пълнат гащите от народната любов. Докато парламента не пусне кръв, в България няма да дойде демокрацията!
много точно казано.
Вчера на протеста бяха само хубави и приветливи хора с интелигентно излъчване.
Как си личи само, че тука е пълно с "хора" от друга порода...
Иначе всяка втора тема в тая сбирщина на дървени философи е политическа. Капаицети големи сте!
Ония, дето отиват да гласуват масово за тикви, комуняги и всякаква друга измет, и ония, които въобще не достигат до урните може да са ИДИОТИ, ама от това политици и монополисти-мафиоти да ти заслешвят е***ти звучния шамар с УМИШЛЕНО търсена показност и демонстративност с цел да те унижат и да ти покажат, че вече те водят парада и ти да гледаш "умно" и безучастно... е от това по-голям идиотизъм няма! Правете си сметката, "капацитети"!
Как си личи само, че тука е пълно с "хора" от друга порода...

Иначе всяка втора тема в тая сбирщина на дървени философи е политическа. Капаицети големи сте!

Ония, дето отиват да гласуват масово за тикви, комуняги и всякаква друга измет, и ония, които въобще не достигат до урните може да са ИДИОТИ, ама от това политици и монополисти-мафиоти да ти заслешвят е***ти звучния шамар с УМИШЛЕНО търсена показност и демонстративност с цел да те унижат и да ти покажат, че вече те водят парада и ти да гледаш "умно" и безучастно... е от това по-голям идиотизъм няма! Правете си сметката, "капацитети"!

Най-вероятно ще отида.
Не няма ,да отида ,защото не считам че съм компетентен кой да се назначава за шеф на националната сигурност и по темата за сигурността изобщо,мога да протестирам по съвсем други теми които касаят мен и семейството а именно тези до които се стигна до протестите през февруари -цената на тока и енергетиката,доходите на работещите бедни,пенсиите,социалната политика ,безработицата,лихвите на банките,монополите в различни сфери на обществото,образование,здравеопазване, оставане закона за забраната на тютюнопушеното, тия които изброих не виждам да имат нещо с националната сигурност,просто тая тема не ме интересува, защото България изобщо каква национална сигурност има освен да се следят и подслушват определени хора,и каква е тая национална сигурност за която трябва да питаш посолствата на САЩ,Великобритания,Франция кого да назначаваш за неин шеф.Знам че повечето хора с доходи особено в София където те са най-високи не ги вълнуват цени на тока пенсии,безработица,цени на храна, облекло,за тия хора тия неща не са приоритет а и никога не са били,то се доказа и на митингите през зимата като отначало там имаше съвсем мижави протести,а искрата беше запалена в по малките градове и чак после придоби някаква представителност и в София,просто София е друга България и хората които живеят там имат съвсем други приоритети различни отколкото в по малките градове,а и там ненавистта към социалната партия бсп е много голяма и е нормално да е така ,като се има в предвид , че почти целия едър капитал, цялата държавна администрация България е съсредоточена там това си е голям потенциал за формиране на обществено мнение дано ме разберат някои хора какво искам да кажа ,а едрия капитал не обича социалните действия и движения.Показателно беше мнението на една певица по телевизията по повод цените на тока,тя не проумяваше как е възможно да се протестира за подобно нещо защото според нея сметките били нормални и не толкова високи.Ами какво да се коментира, въпрос на стандарти и гледна точка,просто в София ценностната система е съвсем друга.
НЕ ! Не желая да участвам в едни диражирани от ГЕРБ протести. Не искам да връщам на власт една антидемократична и антинародна мутро-милиционерска хунта.
Срещу какво протестирате ? Срещу Делян Пеевски ? Какво му е на Пеевски ? Защо не протестирахте, когато назначиха Бойко Борисов - прост пожарникар за Главен секретар на МВР ? Защо не скачахте, когато за 1 нощ го направиха генерал без абсолютно никакви заслуги ?
Срещу правителството ? Какво му е на правителството ? И аз имам забележки към някои от министрите, но по-добро няма да дойде. Пък и още не сме видяли на какво е способно това.
Да правим нови избори наесен ? Докога ? Кой ще ги плаща ? Какво очаквате да стане на тези избори ? Ще се явят същите партии и ще получат подобен брой гласове. Е, да ще влязат НФСБ и РЗС и ще си имаме друга тройна коалиция ГЕРБ-НФСБ-РЗС. От трън, та на глог ... и то по-висок !
Айде нема нужда да протестирам, за да върна Тиквата и Цв.Цв. на власт !!! Видяхме ги 4 години какво могат. Хората не се самозапалваха по улиците от хубаво. Не излязоха хиляди през зимата по площадите от добър живот, който им е създал ГЕРБ.
Срещу какво протестирате ? Срещу Делян Пеевски ? Какво му е на Пеевски ? Защо не протестирахте, когато назначиха Бойко Борисов - прост пожарникар за Главен секретар на МВР ? Защо не скачахте, когато за 1 нощ го направиха генерал без абсолютно никакви заслуги ?
Срещу правителството ? Какво му е на правителството ? И аз имам забележки към някои от министрите, но по-добро няма да дойде. Пък и още не сме видяли на какво е способно това.
Да правим нови избори наесен ? Докога ? Кой ще ги плаща ? Какво очаквате да стане на тези избори ? Ще се явят същите партии и ще получат подобен брой гласове. Е, да ще влязат НФСБ и РЗС и ще си имаме друга тройна коалиция ГЕРБ-НФСБ-РЗС. От трън, та на глог ... и то по-висок !

Айде нема нужда да протестирам, за да върна Тиквата и Цв.Цв. на власт !!! Видяхме ги 4 години какво могат. Хората не се самозапалваха по улиците от хубаво. Не излязоха хиляди през зимата по площадите от добър живот, който им е създал ГЕРБ.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Levskar_forever написа:jeff hardy написа:Твърдо не. И не защото съм съгласен с назначението, съм, но нашият народ се заслужава това дередже. Имаше ли избори преди около месец? Имаше. Какво направи тоз народ - избра глупав пожарникар, комунисти, турци и диви фашисти да го представляват в парламента? Сега тоя народ заслужава да си сърба попарата! Даже искам още такива назначения, може пък да дойде малко акъл в главите на хората, но дълбоко се съмнявам. Ако си мислите, че ГЕРБ е опозиция, то директно се лъжете. Цвъки дори сам се изпусна, че е знаел за назначението. Хората зад Пеевски, да се броят Ирена Кръстева и Цветан Василев, станаха, това което са именно благодарение на ГЕРБ. КТБ сигурно от нищото получиха около 75% от държавните пари по времето на пожарникаря. Ирена Кръстева също си купи всички медии по това време, ама хората са глупави и късопаметни... А най-забавното е, че Пеевски и Цвъки се карат в парламента, като всъщност са си първи дружки... Ама нищо, да протестират, като са малоумни, това им остава
Браво рядко се срещат умни хора тук. Напълно си прав ! Аз бях по миналите протести и виках, но видях, че файда няма. То затова само пуберите останаха на тия протести, да хабят енергия
10 000 пубера викаш!?

Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
Протести, докато се оправи тая държава! И Димитър Пенев министър на културата!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
- Контакти:
Вчера бях там, днес пак и утре! И всеки ден така докато не ги изметем тея мръсни червени подлоги! Преляха чашата и ще усетят народната "любов"! Искаме Бареков, Станишев и Сидеров да дойдат на протеста да разговарят с нас! Смъртта им ще бъде бърза!
Комунистите навремето не са дошли на власт с демократични избори , а с оръжие. Това е начинът и да си заминат веднъж завинаги.
Роди се и поведе ни в борба,