Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
HukcaHa
Контакти:

Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС

Мнениеот HukcaHa » 14 юни 2013 17:26

W84me написа:
vaskonti написа:
W84me написа:
dunavfc написа:Пичове,нещата отиват на лошо и то много !!!! Политическите ни различия са едно,бъзиците и шегите друго,но това което се случва в момента ще бъде пагубно за страната ни !! Ако този човек,наистина стане шеф на ДАНС,диктатурата се завръща на бял ( дебел ) кон !!!
Днеска има протест от 18-30 пред МС,призовавам всички българи да бъдат там без значение леви,десни,центристи и т.н.

От кое си по-изнервен? Че Пеевски е от ДПС или от това, че ще разкатае фамилията на Боко и Цвъко?

Майко мила... :| :shock:

Майко, татко, това е! Дебелака Пеевски до онзиден беше първа приятелка на Боко, сега обаче нещата се завъртяха и вече е неудобен...

Траяне! Търси специализирана помощ!!! Спешно! Ти просто не си нормален.. Нямаш и изгледи да станеш някога!
Човешката душа е така устроена, че много по-лесно се пленява от лъжата, отколкото от истината. Еразъм Ротердамски

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Време е да се вдигнем

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 17:26

ПФК Лудогорец написа:
sin4ec написа:Протестирайте си, радвам се за вас. Обаче правителството има право на 100 дни, както и само да реши кого да назначи. А не някой да му диктува.Друг въпрос е, че който и да беше назначен, пак щеше да има протести по дифолт.

Напълно Ви подкрепям колега.

Не исках да го кажа, защото има много свестни хора във форума от Разград. Но ти не си от тях, защото твоите хора от дпс са на власт.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 17:27

ПФК Лудогорец написа:
sin4ec написа:Протестирайте си, радвам се за вас. Обаче правителството има право на 100 дни, както и само да реши кого да назначи. А не някой да му диктува.Друг въпрос е, че който и да беше назначен, пак щеше да има протести по дифолт.

Вие двамата сте типичната прегръдка между дпс и атака

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 14 юни 2013 17:29

Daniel Levski написа:Махни тази маска, не расъждаваш като тези които използват тази маска от окупирай уолстрийт.

Тези от Уолстрийт може да са идоли за теб, но не и за мен ! Те да си гледат Хамериката ! Хал хабер си нямат какво се случва в България, както и 99% от вас всъщност .... :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 юни 2013 17:29

viali69 написа:
Daniel Levski написа:Махни тази маска, не расъждаваш като тези които използват тази маска от окупирай уолстрийт.

Тези от Уолстрийт може да са идоли за теб, но не и за мен ! Те да си гледат Хамериката ! Хал хабер си нямат какво се случва в България, както и 99% от вас всъщност .... :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: Точно кой го казва. Всъщност е вярно-след като си на заплата към турско-комунистическата сган си по-наясно от останалите.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 14 юни 2013 17:31

ПФК Лудогорец написа:

И двамата или сте платени или падате от Марс. Няма такъв народ :(
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 14 юни 2013 17:35

viali69 написа:Защо ревете ? Хората ви го казаха още преди гласуването на кабинета "Орешарски" - МВР за ГЕРБ, ДАНС за БСП и ДПС ! Пито - платено ! :lol: :lol: :lol:

Не вървиш.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Rigabula
Контакти:

Мнениеот Rigabula » 14 юни 2013 17:42

Всеки запознат поне малко с историята на Делян Пеевски ще разбере, че с това си назначение това правителство доказва, че промени няма да настъпят и едни и същи хора ще продължат да си въртят далаверите на държавния гръб. Ако подобен индивид е шеф на националната ти сигурност, Господ(колкото и да не съм вярващ) да ни е на помощ. Колко нахален и нагъл трябва да си, да сложиш такава изявена мутра, в най-чистия и вид, на такъв пост. За мен г-н Орешарски директно се изплю в/у целия български народ. Тези господа доказаха, че цялата им работа е едно голямо точене на държавни пари(не че досега не се спекулираше). За мен тези, които защитават подобна кандидатура, или са платени драскачи, или много заблудени хора. Тук няма значение дали си българин, турчин, евреин или ром. Това подобие на човек е утвърждаването на шуробаджанащината в българската политика и показва, че едни и същи хора си седят там и си правят далаверките. Аз просто не мога да си обясня това действие. Идните дни ще покажат колко си заслужаваме мизерния живот и имаме ли желание да променим нещо. Според мен във всяка една нормална държава, такова назначение би трябвало да значи бунт, тук един протест да се случи, пак ще е добре.
Изображение

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 14 юни 2013 17:47

bubka написа:
viali69 написа:Нали е следовател по професия ? Човек от системата ...

С няколко месеца стаж като следовател. :lol: :lol: :lol: :lol: . Поредният гений за днес се изказва. И по професия не е следовател ;)

А, Бойко Борисов колко години стаж имаше като полицай, когато го назначиха за главен секретар на МВР ?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 юни 2013 17:49

sin4ec написа:
зеления написа:
sin4ec написа:Аман от герберстки рев тука!

Без да съм им адвокат на герберите, ама по добре гербераски рев отколкото педер*ски хленч.

Ми ревете си. Аз не разбрах кво толкова е станало. Или за всяко назначение ще се скача за оставка. Ми скачайте-те и другите скачаха 4 години, ама кел файда? Или като вдигнеш в мрежите 600 човека да идат там да подсвиркват, дето 70% от тях не знаят кой е ДАНС и за кво се бори, та ще накривят на дедо шапката!

Само за тебе и то чисто информативно на въпроса " Кой е ДАНС?"
Това е Данчо Анастасов Николов-Сидеров! Има и профил в социалната мрежа - може да ти е от полза!

За тебе предполагам нищо не е станало, просто едно назначение !?! Тебе и твоите приятели "национали" по-скоро трябва да ги вълнува къде се скри ментора ви г-н Сидеров. Предполагам и днешните му маневри при гласуването са нещо нормално за електората му .... нали обеща по 1000 лв на калпак и по 500 пенсия ..... .МИНИМУМ.
Аз лично нямам абсолютно никакви сантименти към нито една от парламентарно представените партии, но г-н Орешарски с могъщата подкрепа на Сергей, Доган и Волен ни водят към национална катастрофа! Колкото до протестите - спокойно, вие и без това ходите на такива мероприятия под строг строй!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”